Ročník 1988 ;-)

15. nov 201233780
  • hej chystáme, dnes som omrkla hypotéky a ponuku na trhu, garzónka sa dá v kn zohnať už od 750.000 snáď sa zadarí. držte palce.
    veroni no nemám, ale keby som mala určite šatičky vezmem z Nicolu. 😛

• sak ja len srandujem 😃 😵 ale fakt pekne saticky tam maju....a ten korzet,,,juuuuj fakt uzasne som sa v nich citila 🙂 a vtedy este bola aj 30% zlava na stuzkove, no nekup to 😃

inak ako sa mavas?

• celkom v pohode, teraz sa už vrhám na plánovanie bytíku, dúfam, že sa nám podarí kúpiť si aspoň tú garzónku. nie je to bohvie čo, ale podľa mňa lepšie ako bývať so svokrovcami.

• Sponzor fóra
  • nj, podla mna je vsetko lepsie ako byvat so svokrovcami 😃 ...hmmm...aby som zacala setrit..... ja uz normalne uvazujem ze ak by sme si mali kupit byt tak urcite nie v blave....nemam chut cas trpezlivost a hlavne nie peniaze splacat uver na 4 melony minimalne..... 😒

• tak tomu ver, ak máš auto choď do rajky 😉

• do rajky? hmmm...kolko km od blavy to cca je? nejak sa neviem zorientovat 😬

• hno je to cca 15minút autom a bude tam fungovať aj mhd (zatiaľ bus prevádzkuje súkromník) www.rajka.sk

• waw! no supis, dik za tip, potom ta pozvem na navstevu ak sa nam tam podari neico zohnat 😉

• je to tam fajn, sestra tam robí, synovec tam chodí do jaslí, plánujú tam 3jazyčnú základnú školu, dá sa platiť korunami a tak. je tam ticho a pohoda, nemáš tam radové zástavby ako u nás a ešte aj signál od slovenských operátorov tam máš. 😉

• no hned to idem omrknut....inak o take 2-3 roky by som si uz aj vedela predstavit ze by som sa odstahovala..

• ja hneď 😃 😃 😃 aj keď by to malo byť finančne trochu náročnejšie. radšej sa uskromním,kým si dokončím školu.

• no vies, ale u vas uz aspon jeden zaraba, u nas este nie 😛

• ŠUKAT SUKAT A PAK SE VDÁÁVAT

• kasipopea, kolko mas rokov?

• ahojte, tak dnes som sa konečne dozvedela výsledky z maturít. Spravila som 😃 slovenčinu som mala dokonca 10.miesto na škole 🤔 s aj sa chvalit nebudem, ale hlavne že som prešla. A 3.6. o 9.30 bude po všetkom, už aby to bolo 😎

• Sponzor fóra
  • ahoj 🙂 tak to je super 🙂 a 3.6. otvorime sampus 😉 ehm...teda radsej len dzus 😵
    a ako sa inak mas?

• no dúfam, že budeme mať čo oslavovať, ale hádam sa nadomnou zlutuju 😬
    mám sa ok, zajtra ráno ideme do BA, ja ako doprovod a potom do TN k našim. Inak nepochopila som ten príspevok...že ako čo to má byť?

• no...vzhladom na to ze je zaregistrovana iba od dnes tak si myslim ze je to nejaka vypatlana pubertacka co nema co robit...

a co idete do blavy? 🙂

pozri, ked uz nic ine nezaberie tak na nich vytiahni tehotensku knizku a povedz ze ak ti to nedaju, tak budes strasne zufala a nervozna co babatku velmi skodi takze by vlastne neublizili len tebe ale aj malemu.. 😵 😬

• už som aj rozmýšlala, že škoda, že nemám väčšie brucho 😃 kamoškina mama tak robila doktorát, odpadla im tam a dostala ho 🙂 do BA ide môj mangel pracovne a ja ho zatiaľ niekde počkam, pokukam obchody aspon 😎

• no nevravim? 😃 😃 😃 tak najskor im tam odpadni a pri pade rychlo yvtiahnu tu tehotensku knizku 😃

jeeej, kuuurnik, keby som sa nemusela ucit tak sme s amohli stretnut.......
    co uz, nejake ine stretko aj s ostatnymi babanmi to isti 😉

no idem ja uf out off my computer aby som sa este nieco naucila...tak paaaa 🙂

• dobré rano, ale sa mi nechcelo vstávať 😴 no čo naučená?

• Ahoj holky, včera jsem se nějak nemohla dostat na BRMS. Dneska to napravím.

Zido naštěstí spinká. Brácha s ním měl noční a vypadá to, že mu dal pěkně zabrat, páč teď chrní oba 😃 Na toho veterináře jsme podali stížnost. Do půl hoďky měl taťka telefonát z veterinární komory, že to budou řešit. Ještě jim to ale musíme poslat poštou s podpisem. Pejska nám to nevrátí, ale třeba zachrání jiné psy a viník bude snad řádně potrestán.

Holky, ať vám jde učení jak po másle. Domi, maturu Ti jistě dají. Toho se bát nemusíš. Hlavně se snaž být v klidu. Máš můj obdiv. Já být u matury těhotná, tak potratím 😬 Měla jsem strašné nervy, ale teď vím, že to za to nestálo. Výsledek opravdu nikoho nezajímá 😉

• bre ranko, no....co ti poviem....ide mi to stale ôpomalsie a pomalsie...no proste hruuuuuza.....
    elis, dobre robite, dufam ze daju tomu veterinarovi to co mu patri, somar jeden 😠

inak je este len utorok, moc toho neviem a uz sa mi nic nechce.....je to normalne?

• Ahojte, ja som nechcela vyliezť z postele, také hnusné počasie tu máme. rýchlo som poupratovala kým sa mi ešte chcelo. svokra ide upratovať tiež, čo keď prídu hostia, pred svadbou je to zvyk. i keď pochybujem, že niekto príde z našej rodiny. keďže do kn je to pre všetkých dosť ďaleko.
    veronice je to normálne, mne sa nechce skoro stále 😃 😃 😃
    elis potom napíš čo sa bude diať ohľadom tej sťažnosti.

• no o tom pocasi mi teda nieco hovor....strasneeeeeeeeee
    a upratovat? ani za svet tento tyzden 😃 ale po maturite planujem velke poriadky bo polovica mojej postele su zbytocnosti zo skoly a chcem sa toho nejak rozumne zbavit + nepotrebnosti zo skrinky a tak...tak to bude upratovanie, normalne sa na to tesim 🙂

• počasie je strašne ohubu, začínam chytať depku. baby čo ak robím blbosť? čo ak svadba všetko pokazí?

• ericca, ano ano, vidim ze u teba nabieha typicka predsvadobna depka umocnena zlym pocasim.
    tak poviem ti takto, vlastne sa spytam - Mas ho naozaj rada a ma on naozaj rad teba? Neviete bez seba byt a tesis sa na kazdu chvilku s nim? Ak si odpovedala na vsetky tieto otazky ano tak proste nemas co riesit 😉
    ja sa sice este nevydavam ale myslim si ze takato predsvadobna neistota chyti uplne kazdu nevesticku aspon nan chvilku. Treba to len prekonat a radsej na to vobec nemysliet. Uvidis ako nekonecne stastna budes ked si oblecies svadobne saticky a povies mu ano 🙂 o to vacsia radost bude ekd budete mat vlastne byvanie 😉 to bude parada jedna radost, uvidis 🙂

takze hlavu hore! 🙂

• jasné, že som odpovedala áno na všetky tri otázky 🙂 len ma to dožiera, to čakanie, to nič nerobenie, aj keď sa učím, myšlienky mám úplne inde.

• neboj, po skuskach uz budes uplne inak uvazovat...je to teraz na nervy, ja viem...tiez ma uz vsetko stve a najradsej by som to uz mala za sebou aj ked na same stvorky....fakt mi to uz zacina byt totalne jedno

• mne tiež úplne postačia samé Ečka

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém