Ročník 1988 ;-)
ahojte, ako sa mate? ja som akurat prišla z NZ, bola som zaviest mamu s kolegynou na školenie no a poviem vám hruza cesta. Ziadne značenie, nič a išla som tam prvýkrát...tak ale štastlivo som dorazila domov
eri, termín mám zatiaľ na 21.12. ale ja si myslím, že to bude skôr, sa mi zdá, že to nejako blbo vypočítal, tak ale pár dní hore dole...čo dnes budete robiť?
27. jún 2008- Sponzor fóra
ahojte
po dlhom vybavovani, zhanani, behackach a inych prijemne neprijemnych potrebnych veci hlasim - SOM PRIPRAVENA NA ODCHODJa sa tak strasne tesim
o dva dni o takomto case budeme uz vo vzduchu
Viete ale, co ma tesi najviac? na tolkych veciach som take prachy usetrila az no....od ponoziek cez poistku, fotak a zamenenie penazi
Teraz ako vam dopisem tak si to akurat idem skusit nahadzat do abtoha ze ci sa to tam vobec vsetko zmesti
Tak sa mi tu mavajte krasne, uzivajte si krasne teple leto, more, kupaliska, jazera, manzelov/priatelov, dominicka ty aj mimco v brusku a hlavne - proste pekne prazdniny vsetkymPridem 4. augusta vecer takze nejak toho piateho, siesteho by som sa vam ozvala
tak sa majte a myslite na mna prosim aby sme stastlivo doleteli tam aj naspat a aby sa nam batoziny nepostracaliDakujeeeem
ahojtevasa cestovatelka veronice
27. jún 2008Elis keby som mala niečo nové a zaujímavé tak napíšem, ale teraz len vybavujem nový občiansky, dnes si preň pôjdem. behám po lekároch, vybavujem si potrebné vyšetrenia aby som mohla sa objednať k alergologičke. no čo ti poviem. včera som sa bola kúpať. v pondelok som bola v meste s kamoškou, kúpila si negližé a kraťasky.
a tak
2. júl 2008ahojte, aj ja som pozerala, že je tu nejako mrtvo...charlize, mam aj foto, hodim na koníka večer. Inak aj ja beham po doktoroch a teším sa na dovolenku. Ešte nemáme vybrate, nechávame to na last minute, niekedy v druhej polovici júla. Už aby to bolo
inak aj ja som bola u kaderníčky predvčerom, prešla som z blond melíru na hnedú farbu konečne. 3 mesiace som na to čakala.
2. júl 2008Dominika, super, ze sa mate dobre, len daj fotky, tesim sa, potom pozriem. Uz mas brusko? Aj ja si konecne vynovim vlasy, tak sa na to tesim...no az po dovolenke, este trochu zblednu na slniecku... ja chcem trosku svetlejsie zas
Eri, tak snad ti to dobre dopadne, ved ked budes chvilu brat nieco na imunitu, tak sa to aspon ukaze cez zimu...
Ja som dnes pokosila celu zahradu, dve hodiny som tam lietala po zahrade, ruky ma bolia...2. júl 2008Ahoj holky, tak konečně to tu trochu ožilo
Dneska jsem si myslela, že na aerobicu zdechnu. Byl to body work- část lekce je intenzivní spalování, další část intenzivní posilování a tvarování všech svalových skupin. Ufff, byla to fuška. Endorfinky se však dostavily
Eri, já byla letos jen jednou u rybníka a to asi jen na 10 min. Byli jsme tam s psíkem. Poprvé viděl tolik lidí a tolik vodyByl z toho celý vyjukaný, chudák. Nemohli jsme to moc protahovat. Plavat ještě nechtěl
Snad Ti to lítání po doktorech přinese nějaké ovoce. Alergie je hrozná a člověk ji může chytit v kterémkoli věku-klidně i ve 40 letech. Taky musím pro novou OPTa dosavadní je už prošlá.
Domi, juknu se na koníka na toho Tvého špunta. Už víte pohlaví? A co jména? Moc mě to zajímáBudu držet pěsti, ať jste zdraví.
Myslím, že hnědá Ti musí slušet. Já teď barvení odolávám. Chci si melír nechat odrůst a nechat si svoji barvu. Uvidíme, jestli to vydržím
Charlize, tak jestli máš možnost jet do Chorvatska, tak jeť. Konečně vypneš po náročném zkouškovém... A Te´d je tam moc hezké počasí, takže bych neváhalaAť ručenky zítra moc nebolí
2. júl 2008- Sponzor fóra
Ahojte, tak alergologička mi zatiaľ dala sprej do nosa, je fakt super. utorok mi ešte zoberie krv na testy, tak budem musieť ísť zas do ba. ale ani mi to moc nevadí. konečne trochu zmena. ja už chcem mať nový OP aby som sa mohla zapísať do autoškoly, ale neako sa neozývajú.
Domi kam idete na dovču?3. júl 2008eri, super, tak ked ides robit vodicak, to mas o zabavu postarane
aspon sa nebudes nudit... ja som nastupila do autoskolky hned v den ako som zmaturovala, novi ludia, chodili sme na kofolu vzdy po teorii...to bolo fajn.
Elis, do toho chorvatska pojdeme, uz sme si vymenili peniaze, pojdeme len tak na blind, tak snad najdeme nejake dobre ubytko...ak nie, tak ma rodicia zabiju, takze ked uz nepridem, viete preco3. júl 2008už sa neviem dočkať kedy sa budem môcž prihlásiť. traktor som vedela riadiť len mi museli prehadzovať rýchlosti.
som veľmi zvedavá ako mi to pôjde. cržte palce nech mám zajtra hotový OP.
poviem vám srandu budem poberať na seba rodinné prídavky.každý mesiac mi pošlú na účet 540sk. to mám na jednu knihu do školy.
3. júl 2008Charlize, toz to je dobře, že si vydechnes u moře. Znám hodně lidí, co jezdí náhodně a pak si něco najdou. Ještě nikdy nebyl problém, že by nesehnali ubytování. takže si myslím, že se nemusíš bát
Eri, budu držet pěsti, ať máš zítra nový OP. Dělání řidičáku zabere poměrně dost času. Ale ani se nenaděješ a budeš mít po zkouškách. Já si dělala řidičák pouhý měsícA prý je to dnes normální. Též jsem měla strach, že mi to vůbec nepůjde, ale šlo to. Aspoň už si nám tu nebudeš stěžovat, že se nudíš
Dobře se vyspěte, holky3. júl 2008fiha, tak to by sa mi nechcelo ist povinne upratovať do školy...ja som si dnes konečne po dlhom hladaní kúpila tehu rifle a suknu, všetko mi je malé, tak konečne nebudem musieť chodiť v jedných nohaviciach
inak sa pomaly začínam tešiť na dovolenku, síce ešte nemáme vybratú, ale to my sme rýchly, zbalíme a ideme
9. júl 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Bea v tom prípade neviem čo dokelu robia keď aj tu aj tam vravia to isté. sa len vyhovárajú.