Ročník 1988 ;-)
Veronice,moc děkuju,krasobruslení je super sport,já ho fakt miluju!!!
Elis,ono je to takové polozávodění,máme tam holky,co závodně jezdily a pak jsou tam i takový,co mají za sebou jenom kurzy bruslení,ale i tak je to super a moc mě to baví,ale teď na to nebylo tolik času,tak doufám,že se to změní27. jan 2009Ahojky! Tak hlásím, že mám po zkouškovém! Konečně normální život.
Dneska jsem psala ten opravnej zápočet z práva a mám to na 90 procent. Ha ha, jsem jim vytřela zrak.
Ale jeden předmět budu opakovat. Byla jsem sice přihlášená na opravný termín na dnešek, ale o víkendu jsem se odhlásila, protože bych se to nezvládla naučit zároveň s tím právem.Je to těžký předmět. Kdyby býval byl nějaký termín třeba na tento pátek, tak by se to dalo, ale poslední byly včera a dneska.
Jani, hezký video.To mi připomělo, že jsme s Vojtou nebyli dlouho bruslit.. To s tou kamarádkou je hodně smutný.
riana: aspoň sis udělala radost27. jan 2009- Sponzor fóra
Ahojky dizi (zapomněla jsem Tvoje jméno,promiň),závidím Ti,že máš po zkouškovém,mě ještě čekají poslední dvě a už je chci mít taky za sebou.Taky jsem měla mít jednu opravu dneska,ale odhlásila jsem se,nějak jsem si na to nevěřila.Dík za pochvalu videa,mohlo být v lepší kvalitě,ale lepší něco než nic
27. jan 2009ria, sak treba sa obcas aj takto vyblbnut
hod saticky do albumu nech mame co obdivovat
dizinka ale ze jak ti zavidim! samozrejme len v dobrom, gratulujem k zvladnutiu semestrauzivaj prazdniny pokial sa da
baby, mne je tak strasne zle....spala by som...ale ked si teraz lahnem tak uz nebudem spat vecer a ja sa chcem konecne poriadne vyspat....asi si idem dat nejake prasky, nech to so mnou uz uplne slahne
inak musim sa vam priznat, ja ked mam stresy tak jem a ked jem a nehybem sa tak viete co....no tak sme si povedali s maminkou ze teda a dost a zacali sme zas chudnutmno a po prvom dni mi tak splaslo brucho az som sa zlakla ze co mi s nim v noci spravili
sa tesim, do leta musim byt aspon o 10kg lahsia
mno, idem ja nieco robit, nech tu nezaspim aby som spala vtedy kedy mam, veronice sibe, jupijajouale akoze inak som fpohode, faaaaaaaaakt
svet je taky krasny
27. jan 2009dizi, ja si asi tiez prenasam jeden predmet...mam ho o tyzden vo stvrtok ale moc tomu nedavam ze to spravim...ale sak mozno motyka vystreli a aspon vyskusat idem
jooo a pizzaaaaaaa, mnam, zajtra mame pizzovy den (drzime 90 dnovku, ta sa najviac osvedcila) tak si s mamcou spravime takuuu dobruuuu domaaacuuu sampinonovuuuuu mnaaaambru chut zelam
mno a nam oficialne konci skuskove 6.2. ....a do pondelka musim odovzdat index na kontrolu tak snad sa mi podaria dovtedy tie dve skuskyale ja verim ze ano, sak uz ked som zvladla toto doteraz....
27. jan 2009caute baby.
tak vcera som mala poslednu skusku. mozem sa pochvalit, ze uz mam polovicu studia za sebou...uff...dva a pol roka za mnou, ako to ubehlo. vcera som hned bezala na vlak a o polnoci som prisla domov. konecne. nie ze by mi bolo u Janka zle cez skuskove, ale viete, doma je doma...hlavne mamkina strava mi chybala...asi si este lahnem...musim vyuzit prazdninky...
vam sa to tiez uz krati, tak drzim palce
a tu pizzu by som si dala aj ja28. jan 2009Ahojte, trosicka som sa hrala, malovala som si v skicari saty, co ich na ples chystam. Len sa mi oc nezdarili
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=278685&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F
Hned, ako sa bude dat, odfotim ich. Dneska este na nich planujem jednu krajcirsku opravu, dufam, ze sa zdari28. jan 2009- Sponzor fóra
ria, vyzera to dobreeeee, tesime sa na realne foto
baby, som sa rozhodla ze o ked sa naobedujem tak sa zacnem ucit tu nestastnu mineralogiu...zajtra to chcem dat aspon na tych 13 bodov...a keby bolo 14 bolo by este lepsie, Dcko v indexe este ziadne nemam
gratulujem vsetkym ktore uz doskuskovali a uprimne vam zavidimale tak o tyzden vo stvrtok o 12:00 to budem mat uz aj ja za sebou
28. jan 2009jj, my mame klasicke indexy, taka bordova knizka velka asi ako slovnicek....na nej znak nasej alma mater a vnutri na prvej strane zafoliovana fotka, na druhej udaje o mne a co studujem a na dalsich normalne riadky do ktorych sa pise predmet, pod to kto to uci, dalsi priecinok je na zapisanie si ze kolko je z toho prednasok a kolko cvik, teda v akom pomere, no a potom priestor na pismenko pismenko a posledny priecinok na datum a podpis....ostatne baby asi dobre poznaju
akurat ze farba indexu sa lisi podla fakulty....napriklad technicka univerzita ma sede indexy a ekonomicka tiez nejake ine ale uz neviem ake, eri, ake mate indexy?
28. jan 2009dievcataaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa mam tooooooooooooo!!!! Utorkovu na D a dnesnu chvalabohu na E
sa tesiiiiiiiiiiiiim strasneeeeeee moooooooooooooooooc!!!!! Takze uz len jedna o tyzden a bude pokoooooooj
dakujem vam vsetkym za podboru, bez vas by som to asi fakt nezvladla, naozaj vdaka!!!
mno a idem si teraz oddychnut, sk si aj zasluzim29. jan 2009dizi, dakujem
amor, vitaj, povedz nam nieco o sebe
astraia, mno my by sme musel za stratu indexu minimalne dalsich 500sk (16,60eur) vyvalit...a mozno by nam dali aj gilotinu podla toho ako vazne sa tvarili ked nam o tom hovorili
eri, aaale kde, este jednu, tu najtazsiu, mam 5.2. ... prinajhorsom si ju prenesiem ale rada by som ju spravila nech mam pokoj....
mno, dopozeram panelak a idem buvat bo na ceste domov mi dvakrat takmer padla kabelka na zem z ruk jak sa mi driemalobru noc holky
29. jan 2009No tristvrte na jedenast. Aj by som sa mala ulozit spat. Zajtra o takomto case budeme plesat, som na to hooodne zvedava. Ludi nas tam bude okolo 55, co bol predbezny pocet spred 2 tyzdnov. Len priatel trocha nachorel, ci sa nebudeme musiet zbalit z plesu aj skor. Alebo jeho ulozim a vratim sa spat k zabave
Budem tam mat aj brasku, takze o spolocnost mam postarane, keby daco.
Mama mi dneska telefonovala pocas dna, ze bratovi kupili novu kravatu, sedo-ciernu pasikovu. Najprv som sa zlakla, ze nebodaj to bude taka ista, ako som priatelovi nakazala si zobrat. Nastastie, kazdy bude mat ine pasiky. Keby som z nevysvetlitelneho dovodu na ples nesla, tak by aj samotni chlapci dokonale ladiliSedo-cierne pasikove kravatky. No na zjedenie budu
30. jan 2009Holky, koncert dopadl úžasně, přestože jsem přes den myslela, že už to nezvládnu. Nebylo mi dobře a cítila jsem se strašně unavená. Ale nějak jsem se vyhecovala a líbila jsem se
Na další den jsem spala jen 1 hodinu, protože mě čekala zkouška z hudební psychologie a...mám ji za A!!!! Měla jsem štěstí, vylosovala jsem si 2. otázku, kterou jsem uměla
Další den mě čakala zápočtová zkouška z hlavního oboru. Prý jsem udělala dojem
Jsem taaak šťastná. Semestr mám téměř uzavřený, jen mě ještě za 2 týdny čeká zápočet z doprovazečské praxe, ale jsou to jenom 2 věty ze sonáty, takže to je v poho. To je ale zvláštní pocit... odpočívat. Přeju všem, ať už taky brzy máte pokoj
30. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ajojte babulky, v poslednej dobe sem ledva chodit stiham
, bo to mam na 7 stran
. Otazok je 20.

Dneska je taky klud v praci a aby som vyzerala ako poctivo pracujuca, rozhodla som sa vypracovat jednu otazocku na skusku do letneho (!) semestra. Ale asi ma spoluziaci zabiju
A konecne sa dokopavam na ucenie sa k poslednym dvom skuskam zo zimneho semestra. Planujem ich na 5.2., uvidime, ci sa postasti.
Tuto sobotu sa chystame s priatelom a braskom na ples. Sice som saticky atd. mala nachystane, ale v piatok vecer asi o deviatej sme sa s mamou o plese zacali bavit a do 5 minut sme sa dohodli, ze rano ideme do Blavy. A domov som popoludni odchadzala s novymi satkami, topankami aj kabelkou.
Typicka baba, len co sa jej moznost naskytne, uz rozhadzuje