Ahojte! Pozdravujem všetky nevestičky, ktoré sa ako ja :-), nemôžu teraz venovať myšlienkam o svadbe! Prečo? štátnice sú už za dverami, hlava prázdna a nervozita každým dňom stúpa :-S
:-) :-) :-) :-) holky moje zlaté , mám matiku úspěšně za sebou, diskuze je kouzelná, děkuji oc za podporu, držte se, dva dny odpočívám a slibuji na holý pupek :-) , že se tu češtinu do 12.6. naučím a pak už začnu žít a ne jen přežívat, huráááááááááááááááááááááááááááá, huráááááááá, hurááááá
kamirka :-) ;-) ;-) ještě krůček a máme to, to je legrace, my se poznáme tady na diskuzi a studujeme stejný obor , na stejné škole:-)), dnes jsi byla pro nás vyklepané ratlíčky veeeeeliiiikou oporou, takže díky i tobě kamirko :-) , chichi :-)
bejka83 :-)
petrusinka :-)
prothera :-)
holky děkuji :-D :-D :-D a dnes jsem se rozhodla , že budu po týdnu i pořádně vařit, jdu pro suroviny, mnam,
prý se na to sprominutím :přežerem: ;-)
hondar u nás se stalo něco podobného, poslouchej , taky vedoucí práce 1 proti proděkance , taky práce na jiné katedře a holčina si to obhájila, určitě to nevzávej, nic horšího, než , že to budeš muset předělat se nestane a,ale ta tvá odvaha oponovat a stát si za svým určitě má smysl, a pokud jsi práci psala, máš k ní vztah, tak by mělo být jedno na jaké katedře se píše, nenech se zaskočit jejich kolegiálními vztahy, jdi do toho , opravdu taky se zdálo, že nikdo nepůjde proti proděkance a vidíš, prostě to tak někdy je, tak nevzdávej se a stůj si za svým, práci si jistě věnovala kus sebe, tak se nemáš ,ale opravdu nemáš za co stydět a bát se, bojuj , držím pěsti :-)
Já se jen ptám, ať se ujistím, že se to dá a že nejsem jediný blázen, začala jsem se lehce učit dnes a od 8.6. mě to čeká... :-N Takže to vůůůbec nebylo míněno zle ;-)
janca123 no tak něco jistě jo,ale ten základ tam je od zkoušek a tak ,takže ne, že bych neviděla,ale musím zapojit noční i denní chvilky a chvíle, ach jo , to zase bude, ale nejvíce času mi vzala matika, nebot u mě je to o pamětném učení a mnemotechnických pomůckách prostě, no , takže něco viděla něco neviděla, ale musím to tam nasypat a taky věřím, že budu čerpat i z praxe, aspon něco
janca123 vychází mi to na 19 -20 dnů, akže to není takový šok, dostala jsi mě s těmi 14 dny, proto jsem se šla mrknout do kalendáře, chichi pro jistotu :-)
svikma: gratulace!! Tedy ale matika brr to jsem měla naposled na gymplu a nechybí mi :-D
Myslím že v poslední době se zde objevím jen abych pogratulovala dalším úspěšným, to je ale frustrující :-D Ale všem to upřímně přeji ;-)
Já už toho mám plné zuby toho učení a toho tlaku ...čas se krátí
svikma: Moc gratuluju!!! :-)
ostravanci: Mě odměnil manžel. Hned jak jsem to udělala tak mi přišla sms že mám doma pod polštářem dáreček.. x-) No a byly tam penízky, který miláček tajně za poslední 3 měsíce naškudlil a že si mám za odměnu něco krásnýho koupit. Mi ale věřil, dal je tam už ráno než jsem šla na poslední státnici :-D Tak to vidím na nějaký super šatičky na promoci, nějaký šperk a možná i nějaká ta knížka. Konečně můžu číst co chci a ne co musim :-)
ostravanci: my pôjdeme s drahým niekde na predĺžený víkend, sami dvaja. Obaja teraz štátnicujeme, tak budeme mať spoločnú odmenu. A v auguste to vo veľkom roztočíme na našej svadbe :-D