Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!
- Sponzor fóra
Tak jsem skončila na čtyřech otázkách...
asi budu brečet...sice je dost času, ale ne zase tolik...
Svikma: Nevíš, jak to vypadá u státnic z té češtiny???Mám z toho strach! Jsme se teď dívala na ty rozbory a myslím, že vyletím hlavně na tom...a nehledě na to, že první otázky a) vlastně nechápu o co jde...jako chápu, ale ne nijak extraa prosím tě, poslala bys mi seznam otázek? Protože já mám nějaké loňské, nějaké z letoška a nějak si nejsme jistá, že mám to správné...otázka 15a) stojí za to..je to celá syntax snad..mě klepne,,,
23. máj 2009ahojky bojovnice, tak ja dnes skončila učení do 3 předmětů ze 4, teď makám na tom posledním ... má sice nejmenší počet otázek, ale zato to stojí za to ... držte mi palce
Snad mi zbude nějaký čas na opáčko, navíc ještě musím připravit prezentaci diplomky. To je opruz, mít obhajobu v době státnic ... mám vygumovanou hlavu, respektive plnou našroceného učiva a téma diplomky je hluboko zapadlé ... opakovala bych, místo toho si musím projít DP a připravit si obhajobu. Moje blbost, že jsem to nepřipravila hned po skončení práce na DP .. no až si příště třeba střihnu ještě nějakou vysokou školu, tak budu poučena23. máj 2009můžete mi třeba poradit, jak jste dělaly prezentaci? Nemám výzkum, jen teoretickou práci (výzkumná část je vztažení určité problematiky k mému oboru)
asi hlavní strukturu práce, proč jsem tam zařadila co a k čemu jsem došla... že
Zhustit povídání o rozsáhlé práci je hodně těžké ... nakecat se toho dá hodně ale udělat hutný výklad a zhodnocení je těžší - to se pak pozná, jak tomu člověk porozumělNo snad mi dost pomůže závěr práce, kde to shrnutí je
23. máj 2009- Sponzor fóra
kamirka - já jí toho 17. teda nezávidím - my to aspoň budem mít dřív za sebou...
a upřímně mi je v tuto chvíli jedno jak