Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!
ahoj holky, já se snažím učit, ale v tomhle vedru mi to nejde nejlépe. Za týden v tuto dobu už snad budu vědět na čem jsem
Laala: to neřešbuď ráda, že to máš. Vím, že máš teď asi blbý pocit, ale za pár dní si ani nevzpomeneš a budeš ráda, že to máš za sebou a můžeš se těšit na svatbu.
renat2: máš pravdu, miminko je důležitější než nějaká státnice, tak žádný stresy.. i když to říká zrovna ta pravá26. máj 2009- Sponzor fóra
renat, doktorskou státnici. Já jsem měla příšrerný strach, prostě děsný, byla jsem celou dobu nervní, neřekla jsem věci, které jsem v duchu věděla a znala... odpověděla jsem správně tak na třetinu otázek, možná ani ne. Stydím se, se nebudu moct projít před pedagogama po chodbě
Jsem odhodlaná si to všechno doplnit... všem díky za podporu, přeju pevný nervy u zkoušek
26. máj 2009laala: nech to plavat, mas to! gratuluju! Ja jsem tu prvni statnici mela taky za tri. I kdyz jsem se na to teda ani nahodou necitila. Prvni tydny po tom me to dost zralo a ted si rikam, ze je to jedno - je to proste odskrtnuty a mam to za sebou
.
renat: taky to dneska nejak nejde, uz vcera jsem to zabalila drive nez jsem mela.
dotaz: nevim co mam dat kamosce k promoci (?) - ona nenosi sperky a ani podobna zkraslovadla, a me proste nic jinyho nenapada.26. máj 2009Tak my se odpoledne šli projít a trochu jsem vyvětrala hlavu, takže si aspoň půlku otázek přečtu a zítra zbytek, teď je u okna dobře, tak snad to půjde
Ahoj RaduJak to jde? teda koukám, že si taky dneska učení bojkotovala, co?
Od nás byli dnes na měčině a mají to všichni kromě jedné, což teda zírám, odvážným štěstí přeje ...26. máj 2009- Sponzor fóra
svikma: Tak jak jsi na tom? Když tak napiš meil
já už umím do literatury 8 otázek, bacha na mě
ve škole jsem dopadla celkem dobře, ale chce mi dát vědět až do poloviny června, takže nic a už kývnu jinde. Jinak by po mě taky chtěla 2-3krát týdně kurz pro děti od tří hodin, na to se můžu...Mamka tež říkala, že vidí bezdětnou a už ji využijou27. máj 2009Gratulujem všetkym,co to maju za sebou.Ja ciastocne tiez.Zial ta diplomova praca o ktorej som pisala na strane99 sa napokon skutocne nedala obhajit,ale hlavne,ze sa uz nemusim ucit
A este odkaz pre Laalu:nebud hlupa...u nas sa prave dobrym studentkam nedarilo a dostali zle znamky kvoli tomu,ze boli vystresovane a mali vypadky...to sa moze stat kazdemu.Nikdy ziadna skuska objektivne neukaze ake ma student vedomosti a myslim,ze kazdy profesor,ktory ta ucil a pozna ta si o tebe nic zle mysliet nebude.a keby aj moze ti to byt uplne jedno.Mas to27. máj 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Tak hlavně, že to máš ne? Mysli teď na svatbu