Štátnice tesne pred svadbou. Pomoc!
- Sponzor fóra
ahojte
Ja zajtra statnice a svadba v sept.
zatial ma nechyta nejaka specialna nervoza, ked som robila bakalarske bola som v uplnom klude, dobre sa mi myslelo, dobre sa mi reagovalo, stres to len zhorsuje
O tyzden sa stahujem do zahranicia, viem, ze zajtra ide o vela, ale aj tak je to len skola
Drzim vsetkym statnicujucim nevestickam prsty , nech to zvladnu,, hadam sa to zajtra podari aj mne
24. máj 2010Ahoj děvčata, také se přidávám k diskuzi
Kamarádka mi říkala, že je to tady kouzelné a kdo se příhlásí, ten SZZ udělá
Já dělám SZZ 25.6. ze 4 okruhů+obhajoba DP, jinak chodim do práce a studuje kombinovanou formu (teda už nestuduju, ale studovala jsem). Jinak se bojim, bojim, i u bakaláře jsem se bála, takže vim, že budu zase nervák
25. máj 2010- Sponzor fóra
Ahoj holky, taky se přidávám, obhajoba včera za dva, ale to mi neva - měla jsem skvělou, i když děsně přísnou vedoucí diplomky a dala mi dvojku, protože jsem v jedné kapitole měla nedostatek zdrojů. Tzn. 5 stránek bylo zpracováno pouze ze dvou zdrojů a už měli všichni vítr, že po skandálech v Plzni by se v tom mohl někdo šťourat, tak mi dali za dva. Su za to ráda a teď už jen státnice v červnu.
Je to mazec, chodím do práce, jsem vdaná a mám dost náročný obory, tak zvládám těžko, ale zatím to jde, jedu podle plánu a za 3 týdny už snad budu Mgr., den po státnicích letíme na Sicílii a týden na to nastupuju na HPP. Eštěže jsem se vdala už loni, rvát do toho ještě svatbu, to by mi asi šiblo.
27. máj 2010Ahoj holky, taky se připojuji, 7.6. mám státnice a mám z toho maximální hrůzu, na svatbu teď ani tak nemyslím, bohužel máme doma vážné zdravotní problémy, tak soustředění směřuje spíše tam. Teprv dnes se začínám učit a netuším jak to za necelý týden zvládnu. Snad budu mít štěstí a vytáhnu si něco co budu umět. Všem Vám moc držím palečky ať Vám to dobře dopadne!!!!!
31. máj 2010
smo: no prosim, to bylo strachu! gratulace velika prevelika!!! ted jeste my ostatni abychom sli v Tvych stopach..