...už je to tak, už som "v tom"
v chomúte tom manželskom...
Milé sedmičky a sedmičiakovia,
keďže už máme/máte všetky "po tom", rozhodol som sa založiť novú tému. Verím že spolu pokecáme o tom, aké to bolo, čo vyšlo a čo nie, aká bola svadobná noc, xixixi ;-)
Ak chcete, podelíme sa spoločne s radosťami i starosťami, čo-to sa o sebe dozvieme, a keď bude treba, aj si poradíme v ťažkostiach, ktoré určite prídu...
Takže: ak súhlasíte...
ahojte baby ale sa to trsoku rozkotulalo :-)
dakujem za pochvalu robime co sa da co sa tyka noveho byvania ;-) presne ako inka este nemame hotove okolie a komiec minuleho roka bol narocny
danulik a ty nemozes spavat? ze tu pisem rano 00:22 ;-)
Caute kocendy,
tak som si aj ja popozerala tie vase pribytky a mate to fakt pekne, novucke, moderne zariadene, nech sa vam dobre byva a vsetkym prajem vela stastia pri zaplnani detskych izbiciek :-)
babulky, dakujem za pochvalu, odovzdam aj mangelovi :-) bolo to hekticke, ale teraz to stoji za to x-) a tie izbicky by sme tiez radi zaplnili aj inymi vecami, ako stepper a ine vesiaky na saty :-D
u vas co nove, dievcence? deti a manzelia posluchaju? :-D
co sa tyka tych pribytkov uz nikdy by som sa nedala na stavanie domu kto to zazil asi chape
pridavam sa k tomu zaplnaniu detskych izieb nasa je prazdna
to inka: manzel poslucha co ine mu zostava :-D :-D :-D a ja sa snazim posluchat tiez :-D
jeej, Agi, to je milee, srdecne gratulujem! :-) my uz sme sedmicky presedmickovali, my budeme mat v aprili 10 rocne vyrocie :-) to uz chce metaaaal.... pre mojho manzela :-D
inak ako vikendujete? my sme boli vcera na uzasnej lyzovacke na Stuhlecku, nadherne pocasie, svahy skvele upravene, vyborne sme si zalyzovali, dnes trochen vegetime ;-)
dievcata, ste niektora na facebooku?
agi gratulujem to je fakt sedmickove vyrocie :-D nas caka o dva tyzdne 6 rocne ;-)
my sme boli cez vikend u nas doma na orave nadhera ani sa mi nechcelo odist :-)
ked sme sa vcera vratili do Ba katastrofa vsade hmla pochmurne pocasie ]-(
aaahoj, kami, gratulujem k vyrociu, poriadne to s manzelom oslavte :-) ja tiez valentina neuznavam, pretoze nemam k tomuto "sviatku" ziaden blizsi vztah, cele roky sme o nom ani netusili a je to akurat dobry reklamny tah, a tiez den, kedy niektori obchodnici predaju ovela viac ako inokedy :-D
inka-uz som si ta pridala na facebooku, tak dufam, ze sa pridaju aj ostatne baby. Odpisala som Ti na ip, zabudla som odpisat na to, ci som uz nastalo doma, tak ano, a tesim sa z toho. :-)
ahojte,
konečne sa to tu rozbehlo ;-) ja som sa rozhodla, že s manželíkom pôjdeme na Valentína niekam na romantickú večeru :-) ;-) síce to robievame aj bez Valentína, ale tiež to nejak bujaro nezvykneme oslavovať, ale nejaké mini prekvapenie možno ešte vymyslím :-D
baby aj ja som na facebooku, ako vás tam nájdem???
ahojteeee, zdravim vas, ako sa mate?
my fajn, sme v piatom mesiaci ...
a prestahovali sme sa na dedinu do rodinneho domu, este tam treba dooost prerobit.
kamilka, kraaaaasny dom, vyzera to naozaj luxusne.
inka, vcera ti to moc pristalo v tej eurovizii :-)
jeeej, Lucka, ahoooj, dakujem za kompliment, sak vizazistky sa na mne nadreli :-D a moooc gratulujem k babatku, a drzim prsteky, nech tehotenstvo prebieha v pohode.. som rada, ze vam to vyslo ;-) ako sa vam byva v novom?
karla, uz som si pridala fotecky na facebook ;-)
jaaaj dakujem babenky, vy ste ale lichotnicky :-D :-D to sme isli s manzelikom na ples a takto si ma este doma stihol zvecnit x-)
kami domcek je rozpravkovy x-)
inka ja som ta nevidela :-( ale urcite si bola kocka ;-)
lucim gratulujem k babetku, to je krasna sprava
Caute baby :-)
sedmicky neako upadaju? kde ostalo caro?
:-D :-D :-D
ale vidim ze sa mate vsetky dobre a nikto s rozchodom nic nema a to su fakt dobre spravy :-D :-D :-D
tak som po sto rokoch zabludila na nase stare dobre forum, uz budu co chvila dva rocky, co sme (urcite vsetky stastne) vydate zienky, tak ak nahodou sem niektora zavitate, dajte vediet, co mate nove a ako sa mate :-)
my sa mame velmi dobre, nechcem to zakriknut ;-)
jo, niektore sme na facebooku, tak ak niektora ste tiez, napiste pod akym menom, nech sa najdeme :-) ja som tam nasla Lucim, Agi, kaciatko a Karlu, tak sup sup na facebook :-)