Svadba v Septembri 2008. Kedy začať s prípravami?

23. máj 201011520
  • no ja za seba musim povedat ze mne vsetko jedno nebolo,
    bol to zvlastny pocit. ale nie preto ze neviem alebo vaham
    ale proste no neviem to opisat
    a s tym menom no tak to raedsej ani nerozoberam
    no myslm ze za slobodna sa volam krajsie 😃
    ale pssssst 😎

• to vies, ja na tejto stranke zavislacim od roku 2005 a so svadbami som uz skoro zrastena🙂))

• a co mam povedat ja??idem si zmenit meno 2krat..vzdy po 19 rokoch 😃 dufam uz naposledy...a tym padom strach nemam,lebo dufam,ze uz bude len tento a nikto iny 😃

• Sponzor fóra
  • no tak menit meno je tazke ale zase preco nie,
    ja som pol na pol len krajsie mohlo byt 😃

• Ja by som si najradsej nechala aj svoje meno a pridala k nemu partnerova meno. 😉

• mas pravdu silvuska aj ja najradsej

• Ahojte, my sa dnes vecer chystame za fararom, som zvedava ako sa dohodneme. Dufam ze nas nebude chciet vidiet v kostole kazdu nedelu 😬 A ako ste na tom vy ostatne nevesticky? Farar vybaveny?

• No tak sme absolvovali stretnutie s fararom, dal nam uz aj termin na 2 ponaucenia plus jedno stretnutie s doktorom, nieco o rodicovskom planovani. Drahy sa uz "nevie dockat" 😃

• ahojte, no my by sme mali mat tiez tak dve ci tri sedenia, len nam povedal ze staci dva tyzdne pred svadbou, len sa mi zacina trosku zdat ze sa mi tie terminy pred svadbou nakopia a zacnu "bit" napriklad skuska siat s krajcirkou sa asi bude bit s naukami...neviem ako to poriesime 😢

• Ahojte, ja sa tesim na moje nove priezvisko, je krajsie ako to moje....

• aj my budeme mat 13.9 ... je to super datum, lebo v pondelok je sviatok, takze bude volno a mozeme si pospat 😃

• 🙂 skoro sa na nasu skupinku zabudlo 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Ponúkame organizovanie svadobných a iných spoločenských udalostí
    Obchodné podmienky: http://brilliantagency.sk/obchodné-podmienky
    Plánujete oslavu, krstiny alebo inú spoločenskú udalosť? Potrebujete pomôcť so svadbou? Nestihate zabezpečiť občerstvenie? Tu ste na správnej adrese😊
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov