Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani, sunar este funguje :-D ja davam Hanke stale susene francuzke mlieko ( rozumej praskove :-D ) kravske mava zatial iba vo varenej strave je :-D tazke na zaludok a tak ak sa da odporuca sa do 3 rokov umele... danu nemyslela som ze das menej prasku ale aj vody.... co na to dr.? :-. to potom musi aj vela cikat v noci, ma na noc este plienky? alebo v noci chodi na nocnik?
Odpovedať
Profilova fotka
janka ja nie som moc uzkostliva matka, a dost otvorena vsetkym nazorom ale jednu podmienku mam a to ze kravske mlieko do 3 rokov moc davat nechcem. Ella je na UM Beba AR kedze ma este stale slaby reflux Zuz dokina mi vravela ze proste su deti ktore su hladne pytala sa ma ci vypije vzdy vsetko tak som jej vravela ze hej a ona ze keby nezjedla vsetko tak vymysla ale ona zje a este pyta ]-( :-N 8-( Na noc plienky samozrejme kvoli mlieku mame ide ma z toho porazit aj sa mi obcas v noci vypyta ale musim jej dat za 3 hodky ma plienku taku, zeby som s nou mohla niekomu hlavu rozbit :-S
Odpovedať
Profilova fotka
janocka ze sunar uz zanikol :-D kedze nemas deti tak jasne ze nevies. ;-) Inak vela mamiciek ktore prechadzaju z MM na Um dava prave Sunar kedze je nasladsie
Odpovedať
Profilova fotka
myslela som, ze zanikol kvoli tomu, ze v bazare vidim iba Nutrilon (Bebilon) a Beba, tak som myslela, ze Sunar sa uz nevyraba :-D :-D na sunar som inzerat este ani nevidela.... tolko novych info tu o vas zistujem :-) ani to, ze kravske mlieko sa nema davat malym detom som nevedela, myslela som, ze po materskom sa prechadza na kravske a ze to susene je pre tie deti, ktore nemozu byt dojcene..... ja som kravske mlieko, teda kakao pijavala od malicka (odkedy si pamatam) do nedavna... som si nevedela bez kakaa predstavit ranajky... ku vsetkemu som to pila, aj k prazenici a bolo to v pohode..... a v sobotu som si dala v restike na obed kremovu sampinonovu polievku - som mala asi od hladu zatemnie, ze som sa neuvedomila - a podvecer som stravila na WC 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
no a prave najsladsie je davat vraj blbost... take dieta ma uz casto aj zubky, ktore si samozrejme po vypiti sladuckeho vecerneho sunariku nepobezi umyvat... :-x ;-) udajne najmenej sladka je beba, ale mam len teoreticke skusenosti :-N
Odpovedať
no M. donedavna tiez prespal celu noc, ale uz sa to pomaly zhorsuje :-p zuby este nema :-D ani naznakom :-D vraj chlapci sa tazsie odstavuju ako dievcata, ja by som chcela dojcit aspon do 2 rokov, ja nedavam ani caj ani vodu (trochu vody som davala posledne dni, ale moc mu to neveze) iba mm ano tie kamene sa daju vybrat laparoskopicky, vygooglila som, ze castejsie to mavaju zeny, dokonca tehu je najvacsi spustac kamenov, a ze to ma kopec ludi len o tom nevedia :-N vraj sa to donedavna aj rozbijalo tusim uzv, ale uz sa od toho upusta a dieteticky kamene rozbit nejdu, uprava stravy je len na to, aby sa nerobili dalsie resp. aby tie uz vytvorene nerobili sarapatu - co som citala co vsetko nesmiem jest, tak 3/4 z toho uz davno nejem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ikke, mozno to nie je spravne ze piju deti sunar ale mozno koli tomu ze je nasladle chcu aspon to :-D vies kolko bab kolko um skusa, lebo nie vsetky deti chcu um a musia mat prijem mlieka.... lepsie ako ked do mlieka davaju cukor alebo med :-x emjee, ani nasmu Alexovi neako voda nejde, tiez iba mm, ale ked som napr v kine alebo v posilke ( ze ma nevidi a neciti tak vypije) a to je super, aj dnes sme boli v kine ;-) uz 3x co mame dve deti :-D
Odpovedať
co je kino? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
emjee to uvidis ked si to budes vediet vybavit :-D tiez chodim iba o piatej :-D
Odpovedať
Holky, co je s Agua? Uz tu pekne dlouho nebyla. Je na dovolene?
Odpovedať
Profilova fotka
market - neviem co je s nou, tiez mi to rano napadlo, ze niet o nej ani chyru ani slychu :-o
Odpovedať
Naposled byla prihlasena 10.10. :-N Snad neni v nemocnici. Ma tu nejakou kamosku, ktera by treba mohla vedet?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
o ziadnych kamoskach neviem...ale tak dalo by sa to zistit tak, ze pozriet do akych tem prispieva a tam sa opytat, nic ine mi nenapada...
Odpovedať
holky, neplašte :-) třeba se jen někde výletí nebo tak. ale janocko, ty na ní máš kontakt na icq? není tam?
Odpovedať
Profilova fotka
nie, nie je na ICQ.... mozno je na vylete alebo im vypadol net alebo tak nejak....
Odpovedať
Profilova fotka
ikke, vsimla som si tvoj dnesny prispevok v teme Pravidla albumov.... pekne si im to napisala :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to som iba recyklovala moj minulorocny odkaz zo strechy :-D ;-)
Odpovedať
Holky taky jsem přemýšlela, co je s agua... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
som sa opat priebezne pustila do mazania tem na MK.sk, tak ak vam nieco bude chybat, blame me... :-N akurat idem zmazat temu: Ako zvysit matersku dovolenku. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute, caute.... na par dni sa s vami lucim, majte sa pekne :-) budem sice na nete az do poslednej chvile, no kedze bez adrenalinu by som nedokazala zit, nechala som si vsetko na poslednu chvilu, tak vyrabam firemne prezentacie ako na bezeckom (ci beziacom :-N) pase a este ma caka moja "oblubena" cinnost - vystavovanie faktur 8-( ako som si zariadila, tak mam... snad vsetko stihnem :-p takze majte sa :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani nemboj zvladas sikovnicek si ;-) tak kraaasnu dovolenku , oddychni si a rychlo sa vrat :-D :-D x-) x-) x-) :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani, papa a uzite si to tam.
Odpovedať
ahoj holky, tak jsem dnes psala jedné holce z prosince, abych se zeptala na agu a ta mi napsala, že tu nebyla od té doby, co se stalo adminem, ale že má na ní tel. číslo a tak jí písne. V poledne mi psala, že se zatím neozvala.....
Odpovedať
jani pa a užijte si to :-)
Odpovedať
Janicko, uzij si dovolenou x-) Nejvic ze vseho ti zavidim to teplo, jake tam bude :-D Marki, tak to jsi hodna, ze ses dala do patrani. Snad je Agua v poradku.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vsetkym x-) aj ja dufam, ze agua je len niekde na dovolenke a preto sa neozya
Odpovedať
Profilova fotka
niekto tu tusim pisal, ze pri jeho mene sa este neobjavil ten podivny prispevok o podode... :-D http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
neskoro ale aj tak peknu dovolenku Jani ;-)
Odpovedať
ikke :-D som to radsej zmazala, nie ze to niekto vyhrabe
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa niekedy stretnem s osobou pod nickom diddi osobne, asi ju nakopem do r.ti :-p 8-( http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... (pre tych, co nevedia, presne takto sa hlavne vdaka diddi zvrhla diskusia o romskych partneroch... :-| ) doplnim, bolo tam akoze odpoved na moj prispevok: diddi • 2d • Dnes o 16:09 to by si nebola ty,aby si sa neozvala...ze ti opat nieco vadi...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?