Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
danu, odhodlanie nevydrzalo, ale tak pevne verim, ze dnes to uz fakt vyjde :-D :-D aspon ze sa napcham do inych par kusov rifli.... ked som mala svoje najobeznejsie obdobie pred cca 4r., do nicoho som sa nezmestila, musela som kompletne vymenit vsetky rifle.... a potom ked som schudla som ich odpratala do svojej exdetskej izby do Bojnic.... a snad tam uz zapadnu prachom a nebudem ich musiet vyuzit :-N =-)
Odpovedať
Ahojky holky :-) Koukám, že řešíte kila, já jsem teď ze sebe nešťastná, snad to půjde ještě dolu :-S V prvím těhu jsem do takovýho 20tt nenabrala nic, hubla jsem, protože mi bylo zle a zvracela jsem, před porodem jsem měla +7kg (převážně jsem je nabrala po 30tt), po porodu 7kg dole, během dalších měsíců celkem 18kg. V druhým těhu jsem nabírala hned, ale v 17tt jsem měla neštovice, tak jsem všechno shodila, celkem za těhu jsem nabrala 14kg, po porodu 9kg dole a teď mám dole jen 10kg, už to bylo i 11kg ale skočilo to zase nahoru ]-( :-S A jak jste si všimly tak nic nestíhám, děcka mi dávaji :-p tak se mějte, zase se ukážu někdy :-N :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj krista, no ty to mas ospravedlnene, ze si pribrala, ved v tehotenstve sa pribera a ja som pribrala prezieranim sa :-D ale kedze sa mi v noci nechcelo spat, tak som sa o pol 3 rano rozhodla, ze si predsa len trochu zacvicim, tak snad ked sa nebudem prezierat a budem poctivo cvicit, tak sa mozno coskoro odvazim odvazit :-N a ako Lukasko - poslucha? som si chcela vcera pozriet na MK ci si nepridala nove fotky deti a album mas zmazany.... ale tak na FB som si nove fotky nasla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka este sa nachudnes dost ked budes po tehotenstve ;-) Krista nic si z toho nerob to zhodis casom, ja som v tehu pribrala 17kg :-p az teraz nejakeho polroka som konecne na svojej vahe 57kg pri vyske 174cm, ale zase som sa zacala po nociach prepchavat tak s tym musim skoncit, lebo cvicit brusaky nie je nic pre mna :-S
Odpovedať
cha, jani, já jsem za 4 dny v budapešti taky asi přibrala, protože když jsem se vrátila po týdnu volna do práce, tak mě neskutečně tlačila sukně (nosím uniformu, takže je to pořád ta samá sukně). teď už je to lepší, ale bylo to prostě z přežírání. jinak já mám asi 160 cm a když jsem se po budapešti odvážila vlézt na váhu (ale ne proto, že by mě zajímalo, kolik jsem přibrala; chtěla jsem zvážit psa, což u nás obnáší, že se zvážím sama, a pak se psem a rozdíl je váha psa; on na váze sám nebude), tak jsem měla asi 66 kg :-S takže fakt se sebou musim něco dělat, už se i sama necítím dobře, ty špeky na břiše mě dost omezují. ale cvičit se asi pravidelně nedokopu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
zas tu mam "fanklub" http://www.modrastrecha.sk/forum/show... :-p 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - obavam sa kedy aj mne zalozia takyto "fanclub" :-x 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
to je mi zase veta :-N :-N
Odpovedať
ikke, co je ten jusz? neřešila jsi s ním nedávno nějaký šílený ip? :-D domiko, myslim, že to jednou nemine nikoho. stačí smazat pár "životně důležitých" příspěvků a je to v rejži :-) mimochodem, nemáte někdo zprávy o aguaverde?
Odpovedať
Profilova fotka
ten jusz je fakt blbec na entu... http://www.modrastrecha.sk/forum/show...
Odpovedať
Profilova fotka
to je fakt magor.... ale tak asko som uz pisala, ty mas talent takychto magorov schladit strucne, jasne, vystizne a s chladnou hlavou... aj tohto blbca si pekne uzemnila ;-) este k tej hmotnosti.... mam 1 rifle, ktore mi sluzia ako meritko pribratosti.... ked mam tolko kg ako by som aj teraz ccela mat, tak su mi na pase volne a ked mam tolko ako mam teraz, tak ked ich mam zapnute je mi zle.... ked sme sli na dovolenku tak boli take ze akurat a preto neviem co mi napadlo cestovat v nich takmer 12h :-N aj by som pravidelne chodila cvicit (zumbu by som chcela), aj by som mala s kym (sama nemozem chodit cvicit, je mi to blbe - ano, viem, som divna :-D :-D ), no nevyhovuju mi casy - bud je to okolo 17h na opacnom konci mesta alebo po 20h, tiez na opacnom konci a ist potom okolo 22h domov sa mi nechce.... lebo po skonceni roboty by sa mi neoplatilo ist domov, tak by som sa tulala po meste pred cvicenim.....
Odpovedať
Profilova fotka
janocka - toto poznas? http://lubomirnemes.blog.sme.sk/c/185...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ikke nie, nepoznala som to doteraz :-D super clanok, hned som dala K+ :-) v mnohych veciach ma chlapik pravdu.... presne aj ja ked som schudla z neviem kolko kg - hadam aj 70 na cca 55 pred par rokmi, tak mi vela ludi hovorilo, ze vyzeram zle, ze som zelena, ze mam kruhy pod ocami, ci nie som chudokrvna a pod.... a pritom ja som zelena od jesene do jari, v lete nie, to sa zvyknem opalit.... cez weekend idem k rodicom, tak asi prvykrat v zivote v oktobri nebudem pocut: jezis, ty si ale zelena (kedze som trochu opalena :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - http://beta.modrastrecha.sk/dennicek/... - toto je vazne narodna kulturna pamiatka nejako prerobena, nieco k nej prirobene, ci si to myslela zo srandy? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je naozaj NKP, sporthotel na donovaloch, charakterizovany ako pamiatka z obdobia funkcionalizmu (keby nahodou niekto nevedel, tak funkcionalizmus je napr. manderla v BA alebo oproti tie tri domy ako je ludova banka a mcdonalds) http://www.pamiatky.sk/pamiatky/fondy... pozeram, ze uz to aspon prekvalifikovali na pamatny hotel, lebo tam bolo nieco so SNP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
diky za info ikke :-) nevedela som, ze aj manderlak je pamiatka..... ja sa zaujimam o technicke pamiatky sem-tam a skoda, ze na SK sa buraju :-(
Odpovedať
aby som v teme co s touto temou a albumom neodbocovala, reagujem tu na prispevok mmmk • Dnes o 14:01 Asi ziju v nejakym informacnim vakuu, ale doted jsem si myslela, ze kojeni mi ukazou v porodnici a kdyz budu mit problem, obratim se na svoji Hebamme (dulu) :-D Asi takto: Po cisarskom (spinal nie celkova narkoza) mi maleho priniesli asi po 2-3 hodinach (neviem presne, bola som oblbnuta :-D), laktacna mi kazala lahnut si na bok, chytila mi bradavku a vopchala malemu do pusinky - kedze sa jej to nedarilo, kazala mi lahnut si na opacny bok (to bol dost problem, lebo na tejto ruke som mala zavedenu ihlu) a urobila to iste - maly sa prisal, laktacna bola spokojna :-D Toto prebehlo v den porodu (rodila som doobeda) este niekolkokrat (lavy prsnik sa jej nedarilo vopchat M. do pusinky tak, aby sa chytil, tak mi dala klobucik), aj na druhy den - na treti den bola sobota, laktacna v sobotu a nedelu nerobi :-D resp. asi tam bola ina, ktora sa vobec nezaujimala ... V utorok dosla taka mlada babenka sa spytat, ci mame otazky ohladom dojcenia - povedala som jej, ci mi moze pozriet prsia, ze ci treba odsavat, lebo sa mi zda, ze ich mam makke, ziadne zatvrdliny a maly pije kolko mu treba - odpoved: Prsia nech Vam pozru porodne asistentky. :-p Tak som na nu vybehla, ze prave porodna asistentka ma furt buzeruje, ze mam odsavat a ja si myslim, ze nie je dovod, tak ci by bola taka ôlaskava a povedala mi na to svoj nazor - pozrela mi ich a povedala, ze ja mam pravdu. Tolko ku dojceniu v baby friendly hospital :-p vlastne este to nie je cele, zabudla som na neustale buzeracie "uz zase dojcite", "zdrzujete", "pohnite sa", "vizita", "obed", ... depku po porode som mala jedine z tychto buzeracii Keby som nemala pred porodom nastudovane vsetko mozne a absolvovany predporodny kurz s milou laktacnou poradkynou, tak od prvej soboty po porode uz asi nedojcim |-|
Odpovedať
emjee, taky jsem něco podobnýho slyšela a ne jednou. matka je v porodnici max. 3 dny, za tu dobu se jí pomalu ani nevytvoří mlíko, takže se nestihne celkem nic naučit, a proto si holky často volají tu laktační ligu. je to smutný. nevíte, co je s agu? a ani kalerat jsem tu dlouho neviděla.
Odpovedať
Emjee, tak to je drsny. Ale podobne veci jsem slysela o beznych mestskych porodnicich na Morave 8-( Jen myslim v Brne rikala kamoska, ze to bylo prijemny, poradkyne ukazala, prohledla, zkontrolovala. Potkala jsem dneska rano znamou, mela termin pristi mesic, ale dostala nejakou tehotenskou otravu (Schwangerschaftsvergiftung - nevis to slovensky?), zadrzela za tyden 12 litru vody a maly zacal mit problemy, takze sup ven. O 8 tydnu driv |-| Nicmene je v poradku a nechapu, jak tak malicky miminko muze mit tak silny hlas :-D Ona rodila v porodnici tu v Reutlingenu, kde to i ja mam v planu. Rikala, ze se uplne bala malickeho brat, ze ho chodila kojit (vyndali z inkubatoru, nakojila, prebalila, dali zpet), ale ze ji nutili, aby maly neztratil ten saci reflex a ona nedosla o mliko. Ze kdyz tam pacientka rekne, ze kojit chce, ze ji vychazeji vsemozne vstric. Mimochodem jedna z malicko zenskych, co tu znam, co koji. Kazda tu kouri, radsi si necha pichnout injekci na zastaveni laktace, aby mohla pokracovat 8-( Coz je podle me skoda. Kdyz jsem dokazala prestat pit kafe (drive 6 salku denne), nevim, proc by nekdo nezvladl nekourit :-N Kajo, Kalerat posledni dny stopla nejaky inzerat a zavrela nejake tema, takze asi adminuje, ale sem moc nechodi. A o Agu nic nevim, asi je porad v nemocnici. Snad mimco jeste drzi v brisku.
Odpovedať
Profilova fotka
emjee a kde si rodila? to je drsne toto a ze baby friendly... hroza :-( karkul, kalerat som videla na CZ konikovi v bazari a v temach.... a ozaj, co je s agu? viem, ze ste nieco pisali, ze je v nemocnici.... co jej je, neviete? necitala som vsetko co ste popisali ked som bola prec
Odpovedať
Jani, to myslim psala naposled Kalerat, ze je Agu v nemocnici na udrzovani kvuli horzicimu predcasnymu porodu a ze zustane asi az do porodu. Snad bude vse ok.
Odpovedať
Profilova fotka
jaj, tak to som nevedela.... pozeram, ze este 33 dni ma do porodu, tak dufam, ze vsetko dobre dopadne a nebude musiet rodit nejako predcasne.... vsetky z konika a zo striech uz mate deti alebo ste v ocakavani a zo svadobnych stranok zatial nikto, tak som zvedava kedy tento babyboom pride aj tam :-D
Odpovedať
Ale ja na to taky tri roky cekala, takze jsi stale v plusu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mmmk, v nemecku neodporucaju ockovanie proti mexickej/prasacej/novej chripke tehotnym? :-. ja mam pozvanie na 19.11. alebo 24.11., manzel trva na tom, aby som sa isla ockovat, ja furt vaham :-S (niekedy je asi pelsie mat malo informacii...)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - no mozno bude prvy ten kto sa pyta resp. kto o tom prvy zacal hovorit :-D :-D :-D :-p :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa na toto ockovanie pytala v sobotu uja, kt. je lekar a povedal, ze proti tejto chripke by sa nikdy nedal zaockovat.... ale takym ludom, co maju oslabenu imunitu alebo nejaku inu chorobu by to odporucal....
Odpovedať
Profilova fotka
no hej, na slovensku a nebyt tehotna, nedam sa ani ja, ale tu je fakt dost chorych a navyse tehotne su rizikova skupina :-(
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj, tak to som nevedela, ze aj v NL to prepuklo.... som mala take info, ze iba na UA je toho dost.... tiez som najskor rozmyslala, ze by som sa dala zaockovat, no potom som si citala temu na MK ake je hociake ockovanie zle, v najnovsom Zdravi tiez pisu o ockovani, su tam nazory aj za, aj proti, tak ja neviem.... brat studuje 5. rok medicinu a ten je velky zastanca ockovani.... dedko lekar, babka farmaceutka a ujo lekar a ti su zase odporocovia ockovani, tak potom aby sa clovek v tom vyznal 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
svagrinej kamoska to mala cela rodinka - manzelia a ich mesacna dcera, vsetci su uz z toho von, svagrina ich ide buducu sobotu pozriet a v nedelu dojde k nam :-S blbe je, ze samozrejme nikde nie su overene vplyvy na nenarodene dieta, kedze odkedy tu ta svina je, asi az tak vela tehotnych nebolo ockovanych a neporodilo...
Odpovedať
Profilova fotka
a ockovanie proti normalnej chripke v tehotenstve - na to su ake vplyvy? Keby sa clovek zaockoval proti obycajnej chripke, tak to vobec nepomoze?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?