zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Holky, vzdyt tu Alissu uz pochopte. Ona chtela machrovat fotkama z dovolene v USA a mercedesem a bmw na svatbe, protoze si myslela, ze vsecky adminky do jedne z toho padnou na zadek :-D A ted ma za to, ze ji to album nektera smazala ze zavisti :-D Jako bychom byly chudinky, co jim klepe prechod na dvere a o chlapa nezakoply :-D
market, nie len ze sme chudinky, co im klope prechod na dvere, ale podla dotycnej sme aj "nepohledne" :-D nuz, vsetky sme skraty, len ona je krasna a este k tomu aj bohata, lebo bola v USA a bude mat ako svadobne auto mercedes a/alebo BMW :-D no a my chudinky sme nikdy mimo rodnej dediny neboli :-D :-D
som si teraz pozerala statistiky navstevnosti na konikoch ked niektore tvrdia, ze je to tu o nicom a vela ludi odchadza..... takto pred rokom bolo cca 50 tis. navstevnikov tyzdenne a teraz je cca 65 tis. navstevnikov tyzdenne.... takze ak sa spakuje diddi a spol. tak myslim, ze prezijeme :-D
ad žirafka - nechtěla jsem to ventilovat, resp. nebyla jsem si jistá, jestli to není jen můj subjektivní pocit.
ale už delší dobu mě "prudí" za zamčené diskuse, nebo když do nějaké napíšu, ať se drží tématu. tak mi napíše do ip, jak jsem to jako myslela apod. zdá se mi, že je docela nepříjemná. myslela jsem, že jen ke mně. :-|
no a ja som to nepisala lebo som si myslela, ze sa to tyka iba mna.... neviem co sa stalo, donedavna to bolo v pohode, aj k svadbe mi gratulovala... som si myslela, ze som proste asi urobila nieco co sa jej nepaci, no neriesila som to tu v clube, ze naco vas tym budem zatazovat =-) :-N
já myslim, že se jí nelíbí, že to adminujeme trochu jinak než za jejích časů. já jsem s ní nikdy problém neměla, chodila jsem do stejnýho tématu jako ona a byly jsme v pohodě. dokonce jsem se s ní viděla i osobně.
nevim. mám pocit, že se prostě přidala na stranu těch, co budou za každou cenu proti jakýmukoli rozhodnutí admina. možná si užívá toho, že teď není v naší roli ona, že nemusí čelit těm útokům, ale může se k nim sama přidat. prostě mám pocit, že si tím tak trochu masíruje ego.
a ako sa da adminovat inak? ved aj ona zamykala temy, mazala albumy a upozornovala uzivatelky.... ci nie? ktovie co sa deje, ale tak dufam, ze ju to coskoro prejde a opat to bude ok ;-)
já nevim jani. to je jen můj pocit a nerada bych jí křivdila. protože opravdu nevím, co se stalo. jinak je v pohodě.
osobně si myslím, že třeba na mě má ten názor, že adminuju příliš intenzivně a příliš razantně.
podla mna sa snazi dokazat, ze sucasne pravidla su blbost... kvoli nim vlastne odchadzala.
teda...pokial za tym nie je nieco viac, trebars nieco v jej osobnom zivote, o com nemame sancu vediet :-|
tak tomu nerozumiem.... ved som si hodila nazov tej hry do googlu a naslo mi to diskusie, tak naco sa sem pcha? :-N keby som chcela napr. vediet ako naucit dieta same spat, tak by som to nehladala na nejakom serveri o hrach.....
No, tak ja si jeste prileju trochu oleje do ohne. Ale mne silene stvalo, ze jak se do Kaji zacaly pipky navazet (marcicek, mabinogi atd.), ze jako je drsna a ze to nebyvalo atd., ze se ji Zirafka ani jednou nezastala, jakozto byvala adminka a ze sama nepripustila, ze nemela na adminovani cas a na beremku byl bordel. Coz mi od ni prislo vrcholne blby ]-( Kolikrat jsem ji treba napsala, ze to a to tema uz existuje, ale ani ho nezamkla atd. Pak prisla Kaja, udelala poradek a chtela, aby se dodrzovala pravidla a hned hejno slepic kvokalo, jak se musi pravidla zmenit, ze ony - uzivatelky jsou zakaznice atd :-D
Wow je takova blboucka hra, to se divim, ze to jeste dneska nekdo hraje 8-) Obzvlaste by me to prekvapilo u matek nebo tehuli :-D Vim, ze tehule hojne hraji The Sims, ale WoW? :-D
to som si neuvedomila, ze zirafka sa Kaji nezastala.... BRMS adminovala chvilu aj anax, tiez robila cistky v albumoch a temach, ale tak je pochopitelne, ze nestihala vsetko, lebo adminovala chvilu aj MS aj BRMS.... ked som jej oznacovala temy alebo upozornovala na albumy, tak vzdy to dala na poriadok a ked to nechala tak, tak mi vzdy vysvetlila preco to nechava.... Nerozumiem ako moze niekomu napadnut pisat staznost na admina, kt. si robi svoju pracu a maze fotky porusujuce pravidla.... Tieto pipiny si myslia, ze ked zavolaju alebo napisu majitelom, tak ti padnu na rit.
Dnes sme sa inak dobre bavili na "nepohlednych zavistlivych adminkach" ako nas charakterizovala alissa85 :-p
som si teraz pozerala svoje prihlasenia a zaujimave je, ze som bola vcera prihlasena 16:48 z domu co je dost divne, lebo do cca 17:40 som bola v robote =-) tak teraz si spomenut ci som predvcerom vecer nechala otvorenu stranku kym som vypla PC alebo sa moj drahy nudil a pozeral si stranky (o tom dost pochybujem :-N )
maji zijem, v pohode som.... nabuduce by som vsak radsej asi do Golemu sla....
este som si necitala forum, tak neviem co sa deje, maily zatial riesim a teraz som prisla nakuknut sem iba do "clubu" a zas idem na maily.... takze to co sa deje uvidim asi az za polhodku a som zvedava co ma caka :-N
v auparku to vychadza tak casovo normalne len v piatok a v nedelu a to pre mna skor nie ako ano a avion vobec nie pre mna, kedze tie dni mam anglinu. :-(
len som vam chcela napisat, ze koncim s adminovanim z dovodu absolutneho nedostatku casu
s bobom sme dohodnuti, ze tu este nieco poriesim /ip, oznam uzivatelkam/ a potom mi vypne admin prava
takze uz vas tu zajtra asi citat nebudem, zelam vam vsetko dobre a hlavne minimum hasterivych uzivateliek :-D majte sa drzte sa