zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Emjee!!! :-o tak hodně štěstí a brzo bude určitě líp s prckem uvidíš :-)
Nechcete se mě taky zbavit? :-N taky moc času nemám, ale snažím se :-(
Dominika jsi to ty na FB? :-N :-D
:-D :-D :-D ...no tak to mam stastie potom x-) ....a dakujeme este raz ;-)
a inak ja by som ta tiez nepoznala podla mena, ale ta fotka mi bola dost povedoma :-N :-D
No jo to je pravda :-D a já jsem se taky dívala koho máš v přátelích a když tam máš Janocku a Karkulku tak nikdo jiný jsi být nemohla :-D
No a copak je tady nového kromě toho že Emjee končí? |-| Budí se mi druhý dítě, tak tu dlouho nepobydu :-N
hihihi aj ja som si musela najprv kliknut na meno, aby som zistili, ze kto su nasi spolocni znami :-D :-D
nooo ja som taka menicka svojich prispevkov v poslednej dobe :-N a este raz dakujem ;-) teraz som ho menila opat :-D
emjee, skoda ze koncis.... ak sa ale niekedy rozhodnes vratit, budeme urcite vsetky rady, lebo ved ty si bola prvy admin z ludu, vela si pre tieto stranky urobila, pravidla si pomahala vymyslat, poradila si..... nuz, skoda veru... ale tak vela stastia v osobnom zivote, sem-tam sa ti ozvem do Ip alebo na FB, ze ako sa mas a tak ;-)
krista a ty neblbni, jasne, ze sa ta nehceme zbavit.... ved uzivatelka, kt. ma vyse 61000 prispevkov a je adminka sa len tak lahko nevidi :-) ty mas o konoch riadny prehlad, takze neblbni :-D
Jani no jo no :-N ty příspěvky :-D jsem zvědavá jestli mě někdo dohoní :-D
Emjee samozřejmě taky přeju hodně štěstí ve všem!!! A budu ráda když se dozvíme jak se ti vede sem tam x-)
Emjee, dakujem za veeelku pomoc. Ak sa nemylim, tak si adminovala viac ako 3 roky a to zu je nejaky ten 'pátek'. Budes nam chybat.
Drzim palce vo vsetkom co planujes - rodina aj praca. Dnes hned poobede ti zrusim admin prava.
Bob
emjee, snad si to tu ještě přečteš...
to je teda dnes řádný pátek třináctého ;-( služebně nejstarší adminka odchází... to mě fakt mrzí, i když to naprosto chápu. bude to tu bez tebe takové jinačí.
ale každopádně hodně štěstí, hlavně ať se má matejko čile k světu a ať vám dělá jen radost. a díky za všechny rady a podporu a tak :-D
moje dieta sa dnes celu noc snazilo prekopat si cestu na svet, takze som rada, ze dnes bude vypadok :-D
alebo uz bol? niekde tusim bob pisal, ze doobeda, tak to je este 22 minut :-N
ikke, dufam, ze dieta sa neprekopalo :-D
dnes sme s drahym konecne vyuzili poukazku na thajsku masaz, co nam dali moje kamosky ako svadbny dar, na zaciatku som si myslela, ze to bude nuda 90min. masaz, ale bolo to super, odporucam vsetkym co maju problemy s chrbticou x-) uz som pomaly aj zabudla ake to je, ked neboli prava lopatka :-N