Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
emjee - drz sa. nepoznali sme sa vobec, ale aj tam ma tesilo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
emjee - :-( zelam vsetko dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
emjee prajem ti vsetko dobre :-) skoda ze odchadzas
Odpovedať
Emjee!!! :-o tak hodně štěstí a brzo bude určitě líp s prckem uvidíš :-) Nechcete se mě taky zbavit? :-N taky moc času nemám, ale snažím se :-( Dominika jsi to ty na FB? :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
krista - ano :-N :-D dufam, ze sa nehnevas, ale vyhodilo mi to ako moznost pridat k priatelom, tak som si ta pridala a myslim, ze aj kuka tiez :-N
Odpovedať
No kdyby si měla jinej nick tady, tak jsem totálně v háji :-N :-D tak jsem ráda, že jsem tě poznala! Fakt máte nádherný fotky!!! x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D ...no tak to mam stastie potom x-) ....a dakujeme este raz ;-) a inak ja by som ta tiez nepoznala podla mena, ale ta fotka mi bola dost povedoma :-N :-D
Odpovedať
No jo to je pravda :-D a já jsem se taky dívala koho máš v přátelích a když tam máš Janocku a Karkulku tak nikdo jiný jsi být nemohla :-D No a copak je tady nového kromě toho že Emjee končí? |-| Budí se mi druhý dítě, tak tu dlouho nepobydu :-N
Odpovedať
Jé teď koukám že jsi ještě upravovala ten příspěvěk :-N no to víš že mi to nevadí, že jsi si mě přidala k přátelům :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hihihi aj ja som si musela najprv kliknut na meno, aby som zistili, ze kto su nasi spolocni znami :-D :-D nooo ja som taka menicka svojich prispevkov v poslednej dobe :-N a este raz dakujem ;-) teraz som ho menila opat :-D
Odpovedať
Oni se hodí ty admin práva že :-D když si člověk na něco vzpomene ještě :-)
Odpovedať
Jé koukám že ty jsi vlastně ještě taková novomanželka x-) pěkný datum svatby jste měli x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to je jafneee :-o ....teda v mojom pripade urcite najlepsia vec ;-)
Odpovedať
Já si občas takhle upravuju hrubky :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak to aj ja...neboj nejsi sama :-N
Odpovedať
Profilova fotka
emjee, skoda ze koncis.... ak sa ale niekedy rozhodnes vratit, budeme urcite vsetky rady, lebo ved ty si bola prvy admin z ludu, vela si pre tieto stranky urobila, pravidla si pomahala vymyslat, poradila si..... nuz, skoda veru... ale tak vela stastia v osobnom zivote, sem-tam sa ti ozvem do Ip alebo na FB, ze ako sa mas a tak ;-)
Odpovedať
Holky kdy bude vlastně nová verze koníka? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
krista a ty neblbni, jasne, ze sa ta nehceme zbavit.... ved uzivatelka, kt. ma vyse 61000 prispevkov a je adminka sa len tak lahko nevidi :-) ty mas o konoch riadny prehlad, takze neblbni :-D
Odpovedať
dik dik :-)
Odpovedať
Jani no jo no :-N ty příspěvky :-D jsem zvědavá jestli mě někdo dohoní :-D Emjee samozřejmě taky přeju hodně štěstí ve všem!!! A budu ráda když se dozvíme jak se ti vede sem tam x-)
Odpovedať
Profilova fotka
krista - to sa ti teraz chvali co? :-p :-p
Odpovedať
Domi co teď myslíš? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
myslim tym to mnozstvo tvojich prispevkov ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Emjee, dakujem za veeelku pomoc. Ak sa nemylim, tak si adminovala viac ako 3 roky a to zu je nejaky ten 'pátek'. Budes nam chybat. Drzim palce vo vsetkom co planujes - rodina aj praca. Dnes hned poobede ti zrusim admin prava. Bob
Odpovedať
Dominika no když trošku zapracuješ tak mě třeba dohoníš :-D s dětma neni tolik času kecat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no budem sa snazit :-D :-D :-D
Odpovedať
emjee, snad si to tu ještě přečteš... to je teda dnes řádný pátek třináctého ;-( služebně nejstarší adminka odchází... to mě fakt mrzí, i když to naprosto chápu. bude to tu bez tebe takové jinačí. ale každopádně hodně štěstí, hlavně ať se má matejko čile k světu a ať vám dělá jen radost. a díky za všechny rady a podporu a tak :-D
Odpovedať
Aha, takze ja jdu s krizkem po funuse :-N Nicmene doufam taky preju Emjee vse nej v osobnim zivote. Prvni adminka z lidu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moje dieta sa dnes celu noc snazilo prekopat si cestu na svet, takze som rada, ze dnes bude vypadok :-D alebo uz bol? niekde tusim bob pisal, ze doobeda, tak to je este 22 minut :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ikke, dufam, ze dieta sa neprekopalo :-D dnes sme s drahym konecne vyuzili poukazku na thajsku masaz, co nam dali moje kamosky ako svadbny dar, na zaciatku som si myslela, ze to bude nuda 90min. masaz, ale bolo to super, odporucam vsetkym co maju problemy s chrbticou x-) uz som pomaly aj zabudla ake to je, ked neboli prava lopatka :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?