zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
karkul ty mas teda starosti.....a aky mas mobil? heh, ja si mobily vyberam podla technickych parametrov a nie podla designu:-D no a este mam kriterium aby mobil nebol zn. Nokia..... ja som si zaciatkom roka kupovala mobil, tak snad s nim este vydrzim daky ten mesiac, kavu nepijeme a mixer funguje dobre, vyuzivame ho len sem-tam cez weekendy, lebo cez tyzden nevarime - vecer uz nejeme a cez den sme v praci:-p
tak na umyvacku riadu by som aj ja pristala..... ale tak to v buducnosi az, lebo neviem kam by sme ju dali... iba ak na plafon, lebo do nasej minikuchyne sa uz nic nevojde.....
ikke, nevyzradis este stale mena vybrane pre dieta? to nas chces drzat v napati az do porodu? :-D
jani, ty mi dáváš :-D
já si taky nevybírám mobil podle designu (i když se mi samozřejmě musí líbit). sice jsem napsala, že se mi žádný nelíbí, ale myslela jsem to jak designem tak funkcema a hlavně cenou :-D
já teda mám nokia a zase naopak bych jinej než nokia nechtěla. trochu se mi líbí ta nová n97 mini, ale je to zbytečně velký, složitý, má to na telefon moc funkcí... ale kdyby nebylo zbytí, tak bych asi šla do ní.
kávu nepijete? to je moje neřest. miluju dobrou kávu. a večer nejíte? to bych taky chtěla umět. já jím JENOM večer! :-D :-D
kavu pijem tak ze rano si ju urobim a poobede mam este polovicu. Jest vecer? moja najoblubenejsia cinnost kolkokrat nakrajam slaninku syr chlebik, mnam :-N
meno bude az vo februari :-D
ja si vyberam mobil podla toho, aky prave v sestrinej firme vyraduju :-D zasadne nokiu (cize raz za 5 rokov nejaku zdedim, a mobil zasadne pouzivam iba na telefonovanie a obcas na denne pripomienky)
kavu pijem, od juna vacsinou uz iba 1 denne (rano), iba obcas dve, bohate zaliatu obycajnym mliekom a s trochou cukru. caj takmer nepijem.
a vecer zial jedavam teple jedlo podla tunajsich zvyklosti (na obed iba chlieb vacsinou, manzel nema teply obed ani gastrace a podobne stredoeuropske vymozenosti, takze pekne krasne minimalne obden varim...)
danu, na mna sa vsetko lepi, tak preto nejem vecer.... by som sa len gulat mohla keby som jedavala vecer :-D jem len ranajky - krajec celzornneho doma upeceneho chleba s cottage cheese alebo normalnym syrom a rajcinami, pripadne bez chleba.... potom mam este obed, tam sa neprepchavam, akurat do syta sa najem a potom uz nejem.... akoze sem-tam (raz za 3mes. asi) ked mame doma dake cokolady, tak ich zjem vsetky naraz, ale potom zas sladke nejem.... bratranec mojho draheho napcha 500g nutely o pol 1 v noci, na ranajky si da 3 biele rozky a on chudne!! to mi je spravodlivost :-p
kavu som pijavala s kamoskami, ale ked mne taka sama kava nechuti, musi byt s mliekom a mne je z mlieka zle.... tak teraz mozem pit kavu akurat tak doma a to je nuda pit doma kavu :-D
no a co sa mobilov tyka, tak ja som v tomto narocna, dlhe roky bolo mojim snom robit u mobilneho operatora..... vedela som ake mobily su v sucasnosti na trhu, ktore z nich su high-end, kt. mid-end a kt. low-end, ich funkcie, mobilmania.sk a mobilmania.cz boli moje najoblubenejsie stranky.... teraz je tych mobilov uz vela, tak stracam prehlad :-N
Obdivuju, ze nekdo vecer neji a zvladne jeste zit bez mycky :-D Manzel obedva v praci, ja ve skole v menze a kdyz jsem doma, udelam si nejake rychle teple jidlo. V posledni dobe jedu na testovinach :-) Vecer varim (vetsinou) teplou veceri a pak si jeste pozdeji dam nejake ovoce. Obzvlaste jako tehotna zeru jako protrzena :-N Bojim se, ze az porodim, nebudu s tim moct prestat :-N
Mycku mame asi pul roku, ale uz si to bez ni neumim predstavit. Kdyz jsem vymyslela kuchyni, nechala jsem tam na ni misto. A pak jsme docela dlouho vybirali. Ani me nikdy nenapadlo, kolik casu stravime mytim a uklizenim nadobi. Takto to necham umyt, vychladnout a doschnout a uklidim, az se mi chce, ne az to pada z odkapavace :-D
Kafe jeste sem tam piju, ale nejak me tehotenstvim presla chut. Samozrejme to taky nedam bez mleka, ale nesladim, to jsem se odnaucila tu v Nemecku, protoze tady snad zadna baba nesladi, tak zenskym nenosi ani v restauraci cukr 8-(
to ja ako tehotna nemozem jest ovocie ako poslednu vec dna, to by som uz o polnoci bola zas v chladnicke :-D s vynimkou bananu... ale to som vlastne mala tak trochu vzdy, ja som po ovoci straaaaasne hladna
ked projektovali cinzaky, tak vtedy na umyvacky este nemysleli :-D ked budeme mat v buducnosti niekedy vacsie byvanie, tak umyvacka bude urcite.... a ak budeme mat dom, aj centralny vysavac by som asi chcela.... i ked, to este nie som uplne rozhodnuta, lebo som velmi spokojna s nasim sucasnym vysavacom, vysavam s nim viackrat tyzdenne :-D (http://www.obchodny-dom.sk/file.phtml...).... ale tak ktovie, kym my budeme mat dom, tak uz taka spokojna nebudem :-p
po ovoci hladna? tak ja sa dokazem z ovocia tak obzrat az mi je zle niekedy :-N
Ahoj, v prvé řadě se omlouvám že jsem tu dlouho nebyla ale neplánovaně si nás nechali v nemocnici....snad už mě nechají doma a budu moct zvládat adminovaní. Teď nemám moc sil se rozepisovat ale určitě se zítra ozvu. :-) snad mi bude odpuštěno :-N
mě to hodí tu tabulku na přihlášení zadám tam nick a heslo a hodí mi to tohle
Authorization Required
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.
přitom heslo mám určitě dobře =-)
agua, to je dake divne.... ako keby si nemala admin prava, ale tak evidentne ich mas, ked mozes prispievat sem =-) fakt divne toto..... opytam sa boba ako ho uvidim on-line ale asi to bude moct upravit az v pondelok.... ale tak aspon skusim zistit co sa deje
Holky já ani nevěděla, že může kdokoliv založit takhle skupinu :-o to vědět, tak jsem ji založila já :-D protože ta bude mít hodně členů :-)
Markét jak je těhulko, v kolikátým jsi "tt" jak ti to nenaskakuje tak nemám tucha :-) typuju kolem 20tt??
Domi co vy plánujete děti? :-) (ani nevím jestli už jsem se neptala jestli jo, tak se omlouvám, mám v poslední době v hlavě jen plínky a kojení... :-N)
kristi - ja som si zase na Fb zalozila vlastnu stranku :-D
a baby asi zacneme riesit po novom roku teda, som si dala taku podmienku :-D :-N
a dakujem, ja sa len do dobrych skupin pridavam :-p