zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Teri, muzes si zalozit i tajnou skupinu, jen pro pozvane a ta se nebude nikde zobrazovat :-) Jinak ja uz zalozila i nekolik fanouskovskych stranek.
A spravne pocitas, jsem ve 20.tt a mimco uz od minuleho tydne kope x-)
hej naozaj...sak uvidime co bude a dakujem ;-)
hmmm...no mama ma svoje kvetinarstvo tak sme ho chceli trosku spropagovat...ale uz ani neviem ako som sa k tomu dostala...v tomto je najlepsie sa obratit na majku ( ooo) ta je macher na tieto veci :-D
kristi před chvilkou měl fcb výpadek či co tak to sveď na to :-D :-D :-D
a já ostuda nejsem já byla mezi prvníma členem :-D :-D já se vtěrnu všude :-D :-D :-D
Agua a která ty seš? :-D :-D
Chtěla jsem jí poslat zprávu ať mi pak nepíše ona nebo ať si mě nedej bože nepřidává :-N (protože to dělá můj manžel, přidá si i lidi co nezná :-p) ale to bohužel jde jen lidem co mám v přátelích :-p
To je v poho, ta jina Marketa te kdyztak odmitne :-) Ja te nasla u Kaji v pratelich :-D A dost me mates, protoze mam pocit, ze vypadas na kazde fotce jinak :-D Jo a na FB mam jen kousek prijmeni. Mivala jsem cele vc. rodneho, ale byla jsem prilis na rane a furt si me pridavali spoluzaci ze zakladky (treba z rocniku), se kteryma jsem se nikdy v zivote nebavila, je se proste zname podle jmena. A takove lidi fakt nepotrebuju v pratelich mit. Aby pak povidali po Kyjove, jak si valim doma sunky :-N :-D
Domi no proč ne, čím víc přátel tím větší sranda :-N :-D
Markét takže ty ani nevíš jak vypadám :-D tak projeď pořádně moje fotky s děckama, tam si nějakj obrázek o mě uděláš :-) a já jdu juknout na tvoje :-) já tam mám teda i jméno za svobodna, protože mě právě (přestože jsem vdaná pomalu 5 let) nezná moc lidí podle nového příjmení :-p :-)
Agua tobě to tam teda sluší! :-) taky vypadáš jinak :-)
Agua cože? No koukám na tuhle fotku a vorvaň teda vypadá jinak, to by si měla vidět mě vždycky před porodem, dneska jsem se ale vážila a mám všechno dole, jupí, snad budu ještě hubnout, potřebuju to jako sůl :-p
http://www.modrykonik.cz/album/view.p...
Ty jsi ten typ co to bude mít dole úplně sama, máš krásně hubený nožky :-) to samý Markét taky pěkně hubená holka! :-)
Holciny, zadny psani mi cehokoli o tehotenstvi nebo komentovani statusu. Protoze 90% lidi, co mam v pratelich nema tuseni, ze jsem v tom. Ve stredu prileti kamoska z Japonska, ma 25 a je single a furt do me ryje, at uz mam miminko :-D Takze uz i kvuli ni. Ona si mrcha vsecko projizdi Google Language Tools, takze ji nejaka jazykova bariera nehrozi :-D
Holky a vy se asi dobře vyznáte, co to znamená když někdo má v komentářích černý jméno a někdo modrý??? Pochopila jsem správně že modrý je reg. člen a černý nereg. člen? Jenže já jednou měla černou Janocko a ta je reg. tak to mi nesedí :-p