Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-N to je zrovna jedna z těch hrozných fotek kdy se tvářím jak jojo :-N ale když ono to fakt jinak nešlo pač to bolí :-N =-) jindy se tvářím jako menší jojo :-D
Odpovedať
Zaloz tajnou skupinu "Nejdrsnejsi adminky" :-D Alco, tobe to tam slusi x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ti market pisat urcite nist nebudem, kedze nejsme kamosky na FB :-( :-N
Odpovedať
Markét neboj, já na FB o tomhle moc nemluvím, protože nevím co ke komu můžu napsat, kámoška zase nesmí psát nic o bratrovi, protože se nebaví a v přátelích má tátu :-D a tajných těhulí je taky víc :-) x-)
Odpovedať
Počkej Markét a ty se kámošce ve ST nepochlubíš? :-D Nebo právě už jo? :-D to už musí být na tobě vidět ne? Když jsi taková hubeňounká :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kristi - myslim, ze modri su taki, ze na nich clovek, ktori ich nema ako priatelov nemoze kliknut...teda aspon si myslim :-|
Odpovedať
Profilova fotka
alebo pockaj co to napisala, jedna uzivatelka, ze sme osklive ci ake... tak mozes zalozit skupinu osklivky adminky :-D
Odpovedať
Agua ježiš až teď čtu pořádně popis fotky, to jsi měla už nějaký kontra nebo poslíčky? Markét no to by bylo dobrý co :-D bohužel bych neměla moc času tam kecat jako zakladatel :-N
Odpovedať
ten fb je stejně hroznej. včera jsme se o tom zrovna bavily s kámoškama. kamarád jedný z nich po ní chtěl, ať mu napíše něco do komentářů nebo na zeď, aby to vyznělo tak, že spolu něco mají, protože se chtěl rozejít s přítelkyní. fakt šílený, jak už se lidi i přes internet rozcházejí. agu, taky jsem si zažádala o přátelství, jinak vás snad všechny mám :-D
Odpovedať
Domi co teď myslíš? S tím že jsme ošklivé? :-N To je divný, Janocka totiž kdysi komentovala můj stav a byla černá a já na ní nemohla kliknout a jako přítele ji mám :-o vůbec nevím :-p
Odpovedať
Profilova fotka
kristi já už mám kontrakce ale vždy když mě nechystali k porodu tak si to zlobr rozmyslel a šli sme zpět :-N
Odpovedať
Profilova fotka
karkul - mna mas :-D :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kristi, houbeles jde poznat. Jako ja mam bricho, jak drtiva vetsina holek tak v 16. tydnu :-N :-D Pribrala jsem od zacatku celeho pul kila :-N
Odpovedať
Profilova fotka
karkul vies ktoru myslim? kristi, jednej babe zmizol album niekto jej ho zmazal a ona si vymyslela, ze sme jej ho zmazali my adminky, lebo sme jej zavideli, lebo sme osklive ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
mmk já doteď mám cca 8kg :-N takže neboj....do 25tt sem přibrala asi kilo :-N
Odpovedať
Agua tak to bude rychlovka :-o Karkul tak to je teda síla :-p mě tam pořád manželův kolega píš takový kraviny, tak si z toho nic nedělejte až to budete číst, furt naráží na to, že spolu neustále souložíme :-N (což teda neni doslovná pravda :-p) asi holt závidí že někdo na to má chuť i po dvou dětech a jeho manželka prostě pořád jaksi neni ve formě a tak se spíš on brání, 30kg se těžko shazuje no :-N
Odpovedať
Markét a to ti bylo špatně že jsi nic nenabrala? :-o já jsem teda koukala do svých poznámek a nabrala jsem až po 30tt, ale bylo mi do 20tt šíleně zle a hubla jsem :-p (v prvním těhu a celkem jsem nabrala do porodu 7kg a za to můžou čokolády :-p) Domi aha, no vždycky je to naše chyba ne :-p
Odpovedať
Profilova fotka
kristi no já doufám že jo ale uvidíme :-N zlobr už je od 30tt hlavičkou sestouplý v pánvi já už sem otevřená a od minulé soboty už mi nedávaj žádné udržovací léky tak uvidíme kdy to přijde... :-N
Odpovedať
Agua :-) Tak teď už je to pohoda ne :-) jsi prakticky v termínu jak se říká tak to je super x-)
Odpovedať
Jo, Domi, to byla ta mura Ally nebo tak nejak, ne? :-D Mne nejvic vytocilo ted to s tou Lucky387 alias Jajina.c! Jak nam psala, ze se ji ztratila tri (!!!) alba s rekonstrukci a pak si vzpomnela, ze to mela pod jinym nickem 8-( 8-( 8-( My jsme tri dny mely hlavu v pejru a vymyslely konspiracni teorie, kterak se mohla ztratit tri nezavadna alba ]-( Domi, ktera ty ses? Pridej si me, nemuzu te najit.
Odpovedať
Profilova fotka
kristi - sak ako inak, na niekoho sa musi hodit vina 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
kristi jo jo už sem klidná ale když mi řekli ve 30tt že mi dávaj max 3týdny tak sem byla streslá a Jouza ještě víc =-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej market, tusim, ze to bola ona...ne urcite to bola ona :-D o tej jajina.c som nepocula, ale asi by som z nej skolabovala ]-( oukej idem si ta najst, pozriem kriste s kym sa kamosi :-D a dakujem, ze si ta mozem pridat na FB ;-)
Odpovedať
Agua a vy nevíte pohlaví nebo si necháváte pro sebe? :-) Markét tak ta mě taky naštvala, člověk hledá slova jak by se omluvil a ono toto :-p ]-(
Odpovedať
Teri, mne spatne prave uz vubec neni a zeru jako protrzena. Salko na posezeni neni problem. Cukr i bilkoviny nastesti ok :-D Uz se zacali prave lidi docela blbe ptat, jestli je vsecko ok, kdyz nemam zadne bricho. Takze jsem se uz i ptala doktora a podle nej jen roste deloha nahoru, takze brisko trosku vyleze jen pri poradnem najezeni :-) Te jap. kamosce to chci prave sdelit ted ve stredu. Ona je stejne skvela, volala mi na msn rano pred svatbou uplne dojata, tak pak jsem ji jeste jednou kratce brnka, kdyz uz jsem byla oblecena. A to teda vyslovene bulela :-N Agu, to je parada, ze te udrzeli tak dlouho. A kdyz pises Zlobr, to asi Sofie nebude, co? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
market - poslala som ti request ;-) snad si to ty :-N
Odpovedať
Profilova fotka
pohlaví víme už od 12tt ale tajíme :-D :-x x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mmmk zlob může být i Sofie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jinak se nestresuj já mám podle všech pidi břicho a mám tam obříka (říkala dr) x-)
Odpovedať
Markét tak Salko nebo třeba Jesenku (nevím ale jestli to tam máte :-D) to sežeru taky a nemusím být těhotná :-N Tak to je super kámoška, takový jsou potřeba, bude mít z tebe určitě strašnou radost x-) Tak Markét to trefila, to bude kluk jako vyšitej, protože u holek se nedá říct pohlaví takhle brzo :-p :-D :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?