zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
koukám, že renda a lenka si zase frčí v kolážích xkrát denně 8-(
já jsem dneska dostala dvě tak úžasný ip, že už si fakt nedělám iluze, že by lidi dneska používali mozek. :-D
už nevim, jak se ta holka jmenovala, ta, co si myslela, že jsem jí smazaly album, protože ona je krásná a my zakomplexované a ošklivé, a protože tam měla mercedes a bmw a my to nemohly rozdýchat, že někdo pojede na svatbu v tak "luxusním" autě. to je denní chleba :-D
Karkul to je síla, asi bych s tím švihla, já se dokážu rychle nas... a kdyby mi někdo napsal, že jsem zakomplexovaná a ošklivá a protože ona má BMW a bla bla tak bych ji roznesla teda :-p
Agua no uvidíme už brzo :-D
a to sem si teď vzpoměla jak sem před týdnem rozbalila čerta a koukám pod tím obalem byl mikuláš a já se málem rozbrečela :-N =-) normálně mě naštvalo že tam není čert ale mikuláš :-N Jouza se mi smál =-)
Takze jsem nasla prirovnani - moje bricho je velke tak, jako ma Agu v 13. tydnu :-D
http://www.modrykonik.cz/album/view.p...
A to jako fakt :-N Pod hadrama to nejde poznat vubec :-N Uz do mne segra ryla, ze jestli to tajim :-D
Taky tipuju kluka, kdyz to slo videt tak brzo x-) Mne rekl dr., ze nam to nejdriv rekne az v 23.tt na screening v druhym trimestru :-N A to si vzaly sycak dovolenou a mohla jsem tam jit ve 22., tak musim cekat ]-( :-D
Agua takhle jsem to přesně měla v prvním těhu, to bylo až nechutný kolik jsem toho dokázala sežrat, jak jsem porodila tak mě chuť přešla, v druhým těhu se vrátila a už nepřešla ]-( :-D
Domi i já jsem se k tomu rychle dopracovala tady na MK, některý uživatelky dokážou být pořádně sprostý! ]-( ale zase na druhou stranu se najdou i takový co tu práci opravdu ocení x-)
Agua tak to je dobrý, máš radši čerty jo :-D
nám to dr řekl v tom 1ětt podle vnitřních orgánů ale my to už věděli co tam je pač to mimišátko Jouzovi prý povědělo :-D tak jestli nám kecalo a i dr se sekl tak nevím co budu dělat :-N
kristi tak já dneska snedla na oběd 7knedlíků s máčkou a k tomu pomeranč a čokoládové lupínky s mlíkem takže o tom kolik toho těhotná dokáže sníst vím své :-D
Agua no tiše závidím, jelikož kojím tak pomeranč nemůžu kvůli příp. alergii, spoustu omáček kvůli tomu že základ je cibule a ta nadýmá, čokoláda staví, takže já jsem pomalu o starých rohlíkách :-p |-|
Tak ja se nestacim divit, jak prdola dokaze lokalizovat mocak :-D Ale to jsou takove srandovni lechtajici kopanecky x-)
Teri-Kristi - pohlavi si nechame pro sebe, stejne mam pocit, ze to 90% lidi tiplo dobre :-N Ja to nechci prozrazovat, protoze i tak ten tlak na jmena je dost velky. Mam pocit, ze nekteri pribuzni nechapou, ze oni uz jmena vybrali jako rodice a ted je to tedy na nas - rodicich :-N Navic to nechci moc sirit z povercivosti. V rodine meho bratrance vyrvavali, jak cekaji Adama a nedopadlo to uplne 100%. Ten maly ma dost drsnou DMO. Je mu 2,5 a dokaze se jen plazit, neumi se zvednout, neumi na nic fixovat pohled, nic ho nezajima, nemluvi... Ale jeho mamka je velice pobozna a necvici s nim ani vojtu, protoze buh to tak chtel a ona na tom nic menit nebude :-N Tak proto |-|
Markét no to je teda síla :-S chudák dítě a ten přístup rodičů nechápu |-| nekazí život sobě, ale jemu |-|
Počkej a jak lidi typují? :-D kluk nebo holka? :-D jinak chápu když k tomu rodina přistupuje takhle :-N
Ikke ty vlnky mi budou určitě jednou chybět, když už vlastně těhotná nikdy nebudu, ale zatím mě děti tak zaměstnávají, že se mi nestýská :-)