Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
četla jsem. a koukala jsem, že ikke až chvíli po jejím posledním příspěvku psala něco do stopnutých inzerátů nebo někam, ale na diddi už nereagovala :-D
Odpovedať
ha, tak ona od té doby ještě zaperlila :-D no může taky založit nějakou petici. poslední dobou je to tady samá anketa a petice.
Odpovedať
Profilova fotka
ja na diddi v suvislosti s bazarom uz nebudem reagovat, povedala som vsetko, co bolo treba, co som nepovedala, doplnila emjee, nepotrebujem sa s diddi pretekat o posledne slovo... aj tak jej tu minimalne pol fora ma plne zuby :-p
Odpovedať
Asi zalozime petici pro zablokovani Diddi na techto strankach :-D To snad neni mozne. Ona ryje uplne porad uplne do vseho, vsecko je spatne, vsecky jsme zle a spatne... hanba nam :-D
Odpovedať
Ahojky holky, tak koukám na ten návod na FB a co když zaškrtnu v Viditelnost při hledání: Pouze přátelé??? Co to znamená? Že když mě bude někdo hledat tam nahoře tak mě vůbec nenajde? Já jsem bydlela dřív v Moskvě a staršně moc lidí jsem neviděla, takže bych i celkem chtěla aby mě někdo našel ... já chci prostě to, abych když budu něco komentovat svýmu příteli... tak aby neviděli můj profil jeho přátelé (která já v přátelích nemám). Chápe mě někdo? :-N protože třeba s určitýma slépkama ze SŠ se vidět nemusím :-p
Odpovedať
Kristo, ja myslim, ze kdyz tam mas pouze pratele, tak te jen tak nekdo nenajde. Ale zas na druhou stranu i presto FB doporucuje lidi, ktere muzete znat ;-) Ja tam mam myslim nastaveny, ze me muze dotycny poslat zpravu. Vic ze mne neuvidi :-D
Odpovedať
Markét a jak to teda máš? Když si dám to Viditelnost při hledání: Pouze přátelé tak mi to tak bude fungovat? :-N jsem fakt blondýna pardon :-N :-N :-N prostě chci být tajná pro ty co mě nemají v přátelích, ale vidí někde ode mně komentář :-N
Odpovedať
kristo, nic si z toho nedělej, v tomhle jsem taky blondýna :-D není mi to úplně jasný, co se prakticky stane, když si nastavím to a to. ale pro jistotu jsem si všude nastavila Pouze přátelé a hotovo. když mi někdo pošle žádost o přátelství a já ho nechci nebo neznám, tak dám prostě ignorovat.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) kristi - aj ja mam vsade nastavene len ze pouze pratele, ale ci to fungiruje neviem :-D :-N
Odpovedať
Profilova fotka
karkul - som na tom rovnako a tlacitko ignorovat vyuzivam velmi casto :-D :-D ...hlavne co sa tyka ziadosti na rozne kvizy a hry na FB ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
neni mozne, ze sisstin sa nas zastala!! ked som videla, ze prispela do temy Moja nespokojnost s modrym konikom, tak som sa to bala otvorit, ze ake pindy tam budu, ale nie, ona tiez nerozumie o co diddi ide.... ja zííííráááám :-D
Odpovedať
Jani to taky zírám, ale teď mi vysvětli jak se stanu černou :-D já mám taky všude jen přátelé a jak v tom hledání ne :-N potřebovala bych aby se někdo na mě podíval kdo nění můj přítel a pak mi řekl jak to vypadá :-N
Odpovedať
no taky koukám! =-) vidím, že jediná diddi má problém a viní z toho adminy a majitele stránek, ale zcela evidentně je problém někde jinde. ona si prostě sedí na vedení.
Odpovedať
Profilova fotka
ked si date viditelnost pri hladani "iba priatelia", tak vas nik nenajde.... mam to tak a mam potvrdene, ze to funguje.... majka sa prihlasila na FB pod jej drahym, pozerala si svojich priatelov a mna tam nenasla.... takze ti, co ma nemaju medzi priatelmi ma nevidia medzi priatelmi mojich priatelov.... akoze toto vyznieva ako keby som bola hotentot, ale tak neviem dobre vysvetlovat :-D komentar od teba vidiet budu, ale nezobrazi sa im tam napr. tvoja fotka a meno nebude klikatelne, takze neuvidia ani tvoj profil....
Odpovedať
Bože to je slepičárna, diddi už argumentuje :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ok, takze ja si ta teraz odstranim z priatelov a poreferujem ti ci ta vidim medzi kajinymi priatelmi a ak ano, tak ako ta vidim.... ok?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jani ahááá no takže to musím udělat takhle co? Jinak to nejde teda :-p Víte co mě třeba vadí, když okomentuje moji fotku dejme tomu Janocka tak se to ukáže u ní (Jana Golionová okomentovala fotku od Tereza Olšiaková) a pak třeba její manžel koukne a uvidí to u Janocky tohle a když na to klikne tak se mu objeví moje ta fotka a může se na ní podívat ... takže když tohleto nechci tak mi stačí že mám všude nastaveno že moje fotky můžou vidět jen přátelé nebo musím k tomu ještě nastavit tu Viditelnost při hledání ??? Teď jsem hotentot já :-D
Odpovedať
Jani tak fajn :-N :-D
Odpovedať
Jani jak jsi komentovala to: Na každou svini se jednou najde řezník! tak tě tam mám teď černou :-D
Odpovedať
Tak coooooooooooo? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ano teri, spraavne si to pochopila.... teraz to mas tak, ze aj ked som si ta odstranila, vidim ta medzi kajinymi priatelmi a mozem kliknut na tvoj profil, vidim aj profilovu fotku....ked sa utajis, tak tie fotky neuvidi nik okrem tvojich priatelov alebo dalsich filtrov, kt. si nastavis....
Odpovedať
Profilova fotka
ano, mas ma ciernu a neda sa na mna kliknut, lebo uz nie sme kamosky :-p
Odpovedať
Jani tak se utajím a ještě mi řekneš jestli mě vidíš u Káji :-D
Odpovedať
Hotovo, tak cooooooooo? :-D
Odpovedať
Kájo tobě to sluší na těch fotkách co tam někdo přidal :-)
Odpovedať
No coooo teda? :-D :-D :-D nenapínej :-D
Odpovedať
Jani a jak se zpřátelíme když se teď ani jedna nemůžeme vidět :-N
Odpovedať
haha, dobrá otázka :-D
Odpovedať
kristo, fakt sluší jo? =-) si tam připadám vedle nich divně.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak uz ta nevidim, ani vyhladavac ti ma nenajde.... pruuuser :-D tak sa idem odtajit na chvilu a pridaj ma
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?