zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
četla jsem. a koukala jsem, že ikke až chvíli po jejím posledním příspěvku psala něco do stopnutých inzerátů nebo někam, ale na diddi už nereagovala :-D
ja na diddi v suvislosti s bazarom uz nebudem reagovat, povedala som vsetko, co bolo treba, co som nepovedala, doplnila emjee, nepotrebujem sa s diddi pretekat o posledne slovo... aj tak jej tu minimalne pol fora ma plne zuby :-p
Asi zalozime petici pro zablokovani Diddi na techto strankach :-D To snad neni mozne. Ona ryje uplne porad uplne do vseho, vsecko je spatne, vsecky jsme zle a spatne... hanba nam :-D
Ahojky holky,
tak koukám na ten návod na FB a co když zaškrtnu v Viditelnost při hledání: Pouze přátelé???
Co to znamená? Že když mě bude někdo hledat tam nahoře tak mě vůbec nenajde? Já jsem bydlela dřív v Moskvě a staršně moc lidí jsem neviděla, takže bych i celkem chtěla aby mě někdo našel ... já chci prostě to, abych když budu něco komentovat svýmu příteli... tak aby neviděli můj profil jeho přátelé (která já v přátelích nemám). Chápe mě někdo? :-N protože třeba s určitýma slépkama ze SŠ se vidět nemusím :-p
Kristo, ja myslim, ze kdyz tam mas pouze pratele, tak te jen tak nekdo nenajde. Ale zas na druhou stranu i presto FB doporucuje lidi, ktere muzete znat ;-) Ja tam mam myslim nastaveny, ze me muze dotycny poslat zpravu. Vic ze mne neuvidi :-D
Markét a jak to teda máš? Když si dám to Viditelnost při hledání: Pouze přátelé tak mi to tak bude fungovat? :-N jsem fakt blondýna pardon :-N :-N :-N prostě chci být tajná pro ty co mě nemají v přátelích, ale vidí někde ode mně komentář :-N
kristo, nic si z toho nedělej, v tomhle jsem taky blondýna :-D není mi to úplně jasný, co se prakticky stane, když si nastavím to a to. ale pro jistotu jsem si všude nastavila Pouze přátelé a hotovo.
když mi někdo pošle žádost o přátelství a já ho nechci nebo neznám, tak dám prostě ignorovat.
neni mozne, ze sisstin sa nas zastala!! ked som videla, ze prispela do temy Moja nespokojnost s modrym konikom, tak som sa to bala otvorit, ze ake pindy tam budu, ale nie, ona tiez nerozumie o co diddi ide.... ja zííííráááám :-D
Jani to taky zírám, ale teď mi vysvětli jak se stanu černou :-D já mám taky všude jen přátelé a jak v tom hledání ne :-N potřebovala bych aby se někdo na mě podíval kdo nění můj přítel a pak mi řekl jak to vypadá :-N
no taky koukám! =-)
vidím, že jediná diddi má problém a viní z toho adminy a majitele stránek, ale zcela evidentně je problém někde jinde. ona si prostě sedí na vedení.
ked si date viditelnost pri hladani "iba priatelia", tak vas nik nenajde.... mam to tak a mam potvrdene, ze to funguje.... majka sa prihlasila na FB pod jej drahym, pozerala si svojich priatelov a mna tam nenasla.... takze ti, co ma nemaju medzi priatelmi ma nevidia medzi priatelmi mojich priatelov.... akoze toto vyznieva ako keby som bola hotentot, ale tak neviem dobre vysvetlovat :-D
komentar od teba vidiet budu, ale nezobrazi sa im tam napr. tvoja fotka a meno nebude klikatelne, takze neuvidia ani tvoj profil....
Jani ahááá no takže to musím udělat takhle co? Jinak to nejde teda :-p
Víte co mě třeba vadí, když okomentuje moji fotku dejme tomu Janocka tak se to ukáže u ní (Jana Golionová okomentovala fotku od Tereza Olšiaková) a pak třeba její manžel koukne a uvidí to u Janocky tohle a když na to klikne tak se mu objeví moje ta fotka a může se na ní podívat ... takže když tohleto nechci tak mi stačí že mám všude nastaveno že moje fotky můžou vidět jen přátelé nebo musím k tomu ještě nastavit tu Viditelnost při hledání ??? Teď jsem hotentot já :-D
ano teri, spraavne si to pochopila.... teraz to mas tak, ze aj ked som si ta odstranila, vidim ta medzi kajinymi priatelmi a mozem kliknut na tvoj profil, vidim aj profilovu fotku....ked sa utajis, tak tie fotky neuvidi nik okrem tvojich priatelov alebo dalsich filtrov, kt. si nastavis....