Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
OK Jani :-D nejsem tak blonďatá když jsem na tohle přišla co :-D Kájo no fakt, strašně ti tam sekne! :-) nemohla jsem tě poznat, ne že by si jindy byla ošklivá jo :-D ale prostě na mě působíš nějak jinak, asi jak se prostě neznáme všichni tak na každý fotce mi každej připadá jinej :-D Jani to je pěkně že tě vidím, ale není tam volba abych si tě mohla přidat :-N
Odpovedať
Jsme si to dobře zavařily :-p
Odpovedať
Jani já jsem se odtajnila tak si mě přidej ty :-N
Odpovedať
Ufff, tak se zase kamarádíme, to byla sranda :-D
Odpovedať
Tak ja si troufam uz v pondeli po poledni oznacit za Samosera tydne Diddi. Docetla jsem nespokojenost s modrym konikem. Sice jsem mela misty pocit, ze ctu nejake absurdni drama, ale zvladla jsem to do konce. A obdivuju Kaju, ze vydrzela tak dlouho slusne diskutovat. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
predpokladam, ze diddi zas predstierala "obohratu platnu", takze tu temu asi ani nebudem otvarat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi, pokracovanie z Co s touto temou alebo albumom :-) aky notebook si si objednala? pochval sa inak nechapem preco som mala s tym mechurom starosti, ja som nan hakliva, preto sa obliekam, nechodim ako niektore pipenky, ze maju hole krize, ja mam tricko co mi prekryva pas rifli, bundu zimnu mam riadne teplu, ta je pod zadok, takze fakt mi je to zahada.... nesadam si na lavicky ani nikde v exterieri, takze divne no..... a hrdlo tiez - bundu mam vzdy az po bradu zakrytu, neutekvam, takze zahada no :-N
Odpovedať
Profilova fotka
oukej sledujem :-) jani este v podstate ziadny, len pozeram, ze ake kde maju, ja sa tomu moc nerozumiem :-N ale jedno viem, nepotrebujem nejaky extra namakany, len nejaky taky kde sa bude dat surfovat po nete a nejake hry pre draheho ;-) a k tomu mechuru a pod. ja dnes od rana umieram co ma tak desne mechur tlaci, aj majka hovori,ze som dakde prechladla alebo tak nejako...ale ja podobne ako ty dbam na to, aby som mala tricko zastrcene v rifliach, bundu zatiahnutu atd. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani - inak som sa chcela spytat, ze co to mate doma za vysavac? :-N sa mi pozdaval celkom a nam by sa veru zisiel uz nejaky novy 8-(
Odpovedať
Ahojky, koukám, že se řeší vysavač :-D Domi já mám tenhle od května a jsem spokojená, ten starý mi vůbec nebral koberec a tenhle má regulovatelný tah, vůně, sáček buďto papírový nebo ten trvalý, no jsem spokojená! :-) http://img.kasa.cz/kasa-foto/full_siz... PHILIPS FC 8611/01 Expression
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kristi - ten vyzera naozaj super a vedela by si mi povedal aj pribliznu cenu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
som to s tym mechurom zakrikla, ze uz je lepsie.... zas skriabe..... bundu mam pod zadok stiahnutu a este tymi snurkami ci gumickami ci co to je uplne stiahnute..... chodim do prace vacsinou autom a vzdy si zapnem vyhrievanie sedacky, MHD su vacsinou prekurene a ked idem na dake stretko do mesta, tak som vonku mozno tak 15min. dokopy co sa presuniem spred Tesca na Laurinsku a spat :-/ bleee nooo, ja odporucam mečiatko - ked to tak porovnam, som ovela spokojnesia ako s WIN, baterka dlhsie vydrzi a ma to kopu vychytavok na touchpade, jednym potiahnutim mysi do rohu sa ti minimalizuju vsetky otvorene okna vedla seba, ked ides mysou do druheho rohu, zobrazi sa ti prac. plocha a taaaak.... a este nemrznu.... a ja ho vypinam tak raz za mesiac, furt ho len zaklapnem :-D vysavac... noooo, LG ale typ z hlavy neviem... proste ked si das do google LG vysavac kompresor, najde ti to.... som s nim uuuuuplne spokojna, saje ako divy a ma taku "lopatku", kt. utlaca (lisuje) prach dokopy, takze to nie je treba casto cistit, ma neviem kolko filtrov a tak.... to je daky vysavac, kt. odporucala pred rokom britska asociacia alergikov alebo tak dako.... sme ho kupovali, ze aj drahy, alergik, bude vysvat, no nic z toho :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
domi - sa mi zda, ze na zaklade tohto clanku sme ho kupili http://domacnost.sme.sk/c/3831400/lg-... - su tam fotky aj video
Odpovedať
Profilova fotka
no sa mas jani,sa takto vyvazat :-D :-p ale nie, ja tiez cestom rano do robotky autom, ale domov idem busom, a dnes bol tak nehorazne prekureny, ze som behom minuty bola spotena jak mys ]-( tak potom neni o com, a mozno to vyznie blbo, ale aka je jeho priblizna cena tak cca :-N ja sa takymto veciam fakt nerozumiem... oukej popozeram :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aa jani ste ten vysavac kupovali tu na svk alebo niekde cez net?
Odpovedať
Profilova fotka
domi, na SK sme kupovali ale cez net.... my vsetku elektorniku cez net kupujeme...... hmmmm, cena..... nie som ista, skusim vyhladat..... fakt neviem ci 10 alebo 14 tis. (este Sk) stal..... ale je fakt dobry, nepinda na moje tahanie za hadicu a saje riadne.....
Odpovedať
Profilova fotka
teraz ho maju za 231 EUR.... ta elektornika ide dost dolu:-) http://www.pixmania.sk/sk/sk/627759/a...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som akurat pozerala aj ten philips co ma krista, ani ten nevyzera zle , len ho nemaju povedzme v nay a tak, ja sa bojim cez net kupovat elektroniku a pod :-N a ja som sa pytala na cenu meciatka ;-) ale sak aj cena vysavaca je dolezita
Odpovedať
Profilova fotka
pozerala som na tej pixmanii aj ten philips a maju ho vypredany uz...
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj, cena meciatka.... fuuuu, to neviem takto.... ale ved vyhladas.... macbook je najlacnejsi, potom su rozne macbook air - to je ala fakt taky tenky, ani CD mechaniku nema, asi USB sa mi vidi..... no a potom macbookpro, no to su uz ine masinky :-D a preco sa bojis elektorniku kupovat cez net? my kupujeme v kamennom elektre iba baterky do ovladacov a ziarivky :-D
Odpovedať
Domi mě stál kolem 2,5tis. Kč zhruba?? čili cca 96 Euro ;-) Na můj vkus to byl jeden z těch lepší za menší peníze :-N Já ho právě přes net mám, taky ho u nás nikde neměli a když už něco měli tak předražené, já mám přes net hodně věcí, elektroniku se teda taky bojim, ale naštěstí ťuk ťuk jsem se ještě nenapálila ;-) Jani páni ty máš mašinu nadupanou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jo tak pokukam teda ;-) ale proste neviem, sa toho obavam, ze to bude nejaka atrapa a ja uz potom svoje penazky nikdy neuvidim a pod :-N kristi - taku cenu som nasla aj ja na nete ;-) som ho nasla tu : http://www.mall.sk/podlahove-vysavace... ale aj tu : http://www.superdeal.sk/philips-fc-86... hovoria vam tie stranky nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
domi - cosiiiiiiii ze atrapa..... my sme uz kupovali parkrat z obchodnydom.sk, mall.sk, pixmania a neviem cez co vsetko este..... ziadne problemy, aj zaruku mas normalnu 2 rocnu, platis az pri dodani a skontrolovani tovaru, takze no problemo....
Odpovedať
Profilova fotka
jani - tak to si ma upokojila fakt...dakujem moc za infosky ;-) takze ten mall.sk je ok hovoris?
Odpovedať
Profilova fotka
ano domi, mall je ok..... a este som zabudla napisat alza.sk - odtial uz mam tiez par veciciek :-p
Odpovedať
Profilova fotka
aj ten obchodnydom vyzera byt ok...a kolko asi trva dorucenie? sa pytam blbiny, ale sak co uz so mnou :-x
Odpovedať
Profilova fotka
ked to maju na sklade, tak par dni - den, dva a mozes si to vyzdvihnut.... ako je to s dorucovanim neviem, lebo kedze to je vsetko v BA, chodievame po to osobne
Odpovedať
Profilova fotka
tak potom to je super, aj ja by som si po to sla osobne...dakujem este raz za infosky...mam nad cim premyslat :-D sa pre dnesok lucim, idem si hodit sprchu a koukat na telku :-p
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe som prekonala svoj 5000-ci prispevok :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, ja pozeram, ze som (asi dnes) prekrocila svoj 9000 prispevok.... teeeda, to rychlo bezi tie prispevky....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?