zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
samozřejmě to nebudeme nikde rozšiřovat ;-) drž se! |-|
taky se přidávám k chvále brusinek. sice jsem je v tomhle ohledu ještě nikdy nepotřebovala, ale vím to.
Ahojky holky :-)
Zuz je mi to strašně moc líto, netušila jsem to, přeju hodně sil, osobní zkušenost nemám, ale vím, že je to záhul na psychiku |-| Nikomu to říkat nebudu, je to tvoje osobní věc, neboj ;-)
Jani připojuju se k těm brusinkám, tyhle jsou nejlepší: (doufám, že mě nesmažete :-D):
http://www.lekarna.cz/swiss-max-brusi...
este som si spomenula, ze zevraj sa pri problemoch s mocakom nemaju jest paradajky, lebo vraj drazdia mechur... si tusim, janocka, pisala, ze na ranajky si davas cottage cheese s paradjkami, tak skus nahradit inou zeleninou docasne ;-)
ano, dobre si pamatas, cottage a paradajky alebo iny syr a paradajky, aj na obed byvaju v salate casto paradajky, takze ich vysadim na chvilu. dakujem velmi pekne za info :-) uz mam dake brusnice susene z billy, tak snad to pomoze
vcera som vymazala prispevok fotografke monika0001, aj som jej to napisala, snazila som sa byt mila, aj som myslela, ze ma pochopila, aj na reklamu sa opytala a dnes som nahodou nadabila na jej prispevok, ze ma na nas adminky tazke srdce lebo sme jej vymazali prispevok lebo je tam rekalama a podla nej to reklama nebola... to, ze: fotim deticky....blablabla... podla nej nebola reklama.... mam pocit, ze sa vsetci zbesneli :-|
kokso, precitala som si tie Ip a ma chut tym primitivnym kravam vynadat ale tak z celeho hrdla ]-( dai mi okrem ineho napisala ako som ja nevzdelana (ona je pritom uplna pani dokonala, hlavne ze pise "povec" a "neopoctatnene" :-D) a ze jej manzel ma vyznamnu pravnicku kancelariu. Napisala som jej, nech ma zazaluje a nech oslovi aj tisic inych uzivateliek, ktorym som povymazavala prispevky, nech podaju spolocnu zalobu, ze na tom zarobia mailand :-D
diddi klasika, ze ziada tie prispevky vymazat, lebo ju to uraza a patri to do Ip, ze odteraz bude oznacovat kazdy prispevok, ktory ju uraza alebo prispevok, ktory patri do Ip....
k Ip od "deenisa" som sa este nedostala, nemam chut sa s nou dohadovat - ona ma problem s tym, ze inzerat na papuce stale davala do dojcenskych potrieb, danu jej ho stopla s tym, ze to patri do kategorie obuv, no dotycna stale tvrdi, ze to patri do kategorie pre batolata, kam ten inzerat dala..... Hladala som hladala ale kategoriu "potreby pre batolata" som nenasla :-D a ak nie su podla nej papuce obuv, tak ja neviem teda
ja som v tej teme o pravopise premazala tie, co boli vazne od veci (od temy, patrili do IP, to "zboznujem", ked si dve uzivatelky pisu "aj ty?" "aj ja" "vazne?" "uplne vazne" a konverzacie podobneho typu, navyse jedna z nich bola fakt provokacna...) ale tie dve, co som tam nechala tiez podla mna neboli na zmazanie... navyse ma tiez pobavilo, ako ich diddi oznacila 3-4x :-D
uz som si precitala aj ip od "deenisa" - vraj som zakomplexovana a od viacerych uzivatelov vie, ze so mnou sa zle komunikuje.... henta puca co je registrovana 2 tyzdne, nema ziadne prispevky si mysli, ze sa jej teraz asi zlaknem.... a napisala, ze mi odporuca si z mojej vyplaty kupit pravidla slovenskeho pravopisu lebo neviem slovencinu.... dalsia inteligentna... hlavne, ze mi napisala: ... "ste mi napisala"..... jaaaaaj, tak ked mne pise, ze neovladam slovencinu tak by sa mohla ona naucit ako sa spravne vyka :-D
teda to je dneska den :-D
jani, ty už choď jedině kanálama, nemluv, nepiš, nehejbej se, protože jsi fakt strašná oštoba :-D
ale myslím, že větu "od ostatních vim, že je s tebou špatná komunikace" už jsme si asi přečetly všechny.
mně teď psala ta sylvalip, co jsem jí ráno smazala album. myslela jsem, že mě trefí, když jsem jí před pár dny psala, že tu máme nějaká pravidla a konkrétně jsem jí i vypsala, které porušuje ona (odkazy), a ona tam dneska vložila asi 5 fotek s odkazem.
a teď mi píše, že nechápe, proč jsem jí smazala album, že už si na ty odkazy dává pozor.
hlavně že mi pomalu v den, kdy se registrovala hned psala ip s tím, aby se změnila pravidla bazaru, že to tady máme úplně blbý :-D
ked som dala "dai" citaciu s pravidiel, ze ziadne komercne odkazy, tak ona na to, ze co je na tom ked da link na sukromnu skolku komercne.... tak som jej napisala, ze ak najde sukromnu skolku, ktora je vedena ako neziskovka, tak nech napise inym uzivatelkam do fora, ze im urcite pomoze :-D
maji, ty mi citas Ip? :-D jasne, ze napisali, aj "deenisa" a "dai"..... a este ze nie som rovnocenny partner ale na druhu stranu, ze aj komunikacia s hlupakom cloveka nieco nauci :-D ved ano, ma pravdu, komunikacia s hlupakmi ma uci k vacsej sebakontrole..... to som jej vsak radsej nenapisala, nepochopila by to....
nove info baby, dnes to uz chce riesit znovu a tak ideme buduci tyzden do poradni.. ale byvat budeme urcity cas oddelene, drzte nam palce, dik este raz
necitam, uz ti to taz pisala. :-D to je pravda. mna naucila, ze komunikacia s hlupakom nema ziaden zmysel, tak som s jednou ozrutou prestala komunikovat. v tomto pripade by ma to nenaucilo ziadnemu sebakontrole, ale skor by ma to dohnalo k tomu, ze mi ruka vyleti. :-D
zuz, drzte sa.
danu, "dai" otravuje kvoli tomu, ze nechape, ze linky vo fore nemaju co robit.... pokial to nie su linky na nezskovky a pod. :-D a ano, otravuje ma aj "deenisa" ktora nevie pochopit, ze papuce su obuv.....
maji, ved keby som sa s nimi stretla osobne, asi by som si ruku neudrzala a dala im bombu do ksichtu!! ale takto ked som pri PC, tak to predychavam....
zuz, drzim prsty aby vsetko dobre dopadlo
Zuz moc vám držím palce a věřím že to dáte zase dokupy, krizi mívá po určitém čase každý pár, ale málokdo to přizná ;-)
Jani mám pro tebe bojový úkol :-D dneska jsem viděla komentář od jedné uživatelky (na FB :-D) a ta byla sice černá ale viděla jsem její fotku, to se udělá jak? :-D
Zuz, drzim pesti x-)
Kristi, to mas tam, jak mas, co chces, aby lidi videli a nevideli (to nastaveni, kde mas "Jenom pratele"), mne se nechce ted FB nacist, takze bez odkazu.
to sa urobi tak, ze ako mas nastavenia sukromia, tak si tam das co vsetko mozu o tebe ludia vediet - mozes si tam dat, ze mozu vidiet profilovu fotku, aj stranky, kt. si fanusikom ale nemozu vediet napr. akych mas priatelov.... teda sa mi vidi.... a ak to nie je tam, tak je to potom v nastaveniach vyhladavania http://www.facebook.com/home.php?#/pr...