zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Jani aha tak to tam mám, jak jsi si mě odebrala z přátel tak jsi viděla mou fotku ale byla jsem černá, chápu to dobře?
Jinak díky holky :-D
Domi já teď koukám, že mám ten kartáč jiný tak jestli jsem ti nehodila omylem jinej vysavač než já mám, aby si se potom nedivila, kdyžtak na něj kouknu a písnu později :-N
domi, ten phillips by som brala - ma vacsi vykon, dlhsiu hadicu a ta kefa sa mi paci viac :-D ale na druhej stran, ten eletrolux ma zas kefu na tvrde podlahy a ta je dobra.... a skoda, ze nemaju turbokefy, tie su tiez dobre :-)
ano ano, bola si cierna ale videla som fotku :-D
Jani ten můj Philips má dvě kefy a jednu přepínací z koberce na klasické podlahy :-D
Tak paráda že jsme si to objasnily x-) jsem z toho FB vedle! :-o :-D
pozeram, ze uz aj kolega Marek vysvetluje uzivatelkam vsetko polopatisticky (dnes som spominala ako niekto nevie pochopit do akej kategorie ma dat detske topanky - deenisa)
fra zariaďuje dom - Dnes o 22:49
a ešte mam jednu pripomienku k albumom.... mne sa na facebookových albumoch hovadsky páči, že sa dajú posúvať tak, že klikneš rovno na foto a naskočí Ti nasledujúca fotka ... jednoducho nemusim všetko posuvat a hladat niekde hore maličku šipečku dalej.... nedalo by sa to urobiť aj tu tak? prosíííím
markie - Dnes o 23:10
fra - staci ak na klavesnici stlacis sipku doprava (kurzorova klavesa), prejde sa na nasledujucu fotku. Sipkou dolava prejdes na predchadzajucu.
ja by som to napisala iba: stlac sipku na klavesnici a pojde to :-D
bre ranko, jani ty si mi teda ale pomohla s tymi vysavacmi :-D :-p
mne sa najprv velmo pozdaval ten philips, ale ked som zbadala ten electrolux tak som zmenila hned nazor...a teraz neviem 8-(
tak sorry no..... philips ma lepsi vykon a tah a to je dolezite (podla mna)..... a paci sa mi, ze ta kefa je taka "zalomena" ;-) ale ak sa ti viac pozdava electrolux, tak ber ten ;-)
ale neee...srandujem...sak poukazujem este doma a dajaky vyberieme ;-)
a dakujem :-)
jani a ten obchodny dom.sk kde maju tu predajnu? Na nete je pisane, ze na teslovej a ze je to niekde pri bajkalskej aspon tak sa mi zda :-|
ak bude zirafka este nieco chciet aby som jej vymazala alebo upravila, tak nie.... proste na toto sme jej dobre aby sme jej vymazvali prispevky no na to, aby sa nas zastala, to uz nie ]-( fakt ma to hneva.... emjee a anax upozornuju na duplicitne temy, profilove fotky, bazar a pod., no zirafka len buzeruje ake je vsetko nahvono! |-|
jani, zrovna to sem jdu napsat. měla jsem sto chutí jí poslat ip, ať už jde do háje. pokud odešla kvůli novým pravidlům, tak ať si to nevylejvá na nás. ]-(
ona občas taky na něco upozorní, ale spíš takovým stylem jako "no to pořád jen mažete fotky, ale abyste udělaly tohle to ne...". pak mi píše, proč jsem zamkla tohle a tohle téma, proč jsem udělala tohle a že bych měla ještě udělat tohle.
příště jí už fakt pošlu někam! :-p
Jako kdo si myslite, ze me upozornil prvni na to, ze nejsem uvedena dole na strance na strese jako admin? Zirafka. A stylem "No, kdyz vidim tu novou verzi, ani se ti nedivim, ze uz nechces byt admin..." 8-( At si trhne a neprudi.
tak tymto jej poznamkam fakt nerozumiem... ved prave ako adminka by mohla vediet, ze kazda z nas ma iba 1 par oci a ruk, preto nemoze naraz mazat aj fotky, aj citat fora a zamykat ich ]-( ked sa mi nepacia niektore stranky, ktore presli "faceliftom" tak ich uz nenavstevujem.... takto skoncili aj moje pred casom oblubene stranky mobilmania.sk/.cz.... zda sa mi, ze kazdou upravou je to neprehladnejsie, tak tam chodim len ked nieco potrebujem zistit, nezapajam sa do diskusii, nepisem uzivatelske recenzie.... a nikde nepisem ake je to na hovno, skarede, odflaknute, amaterske.... lebo viem, ze ja by som taku webstranku nedokazala vytvorit
To je prave to, proc jsem nedavno musela vstoupit do diskuze o nove verzi na strese. Ja delam uplne jednoduchoucke stranky, sice na ty jedny je dost pristupu denne a i pozitivni odezva, ale je to tezke jako prase. Taky jsem presla na novou, pro mne jednodussi verzi, (Kaja vi) a uz mi taky par lidi napsalo, ze se jim to nelibi a predtim to bylo lepsi. Neni to zadna sranda delat stranky a ja tam tehdy reagovala jako uzivatelka, ne adminka. Znam Matyskovou i z Living a ta umi akorat hanit. Kdyz tam nekdo prida fotky treba nejake rekonstrukce, ona k tomu napise koment "To jste si teda nedali moc zalezet, to a to vypada jako nedodelane, barvy mate nesladene..." Nemluve o tom, co byla schopna napsat Len, mne, Maji, Verii do IP ohledne nasi neplodnosti. V podstate ze jsme paraziti zdravotniho pojisteni, protoze odcerpavame penize pro potrebnejsi 8-(
market, daj link na tvoje stranky, ja som zvedavaaaa :-)
inak, som mala sto chuti napisat tym kravkam co vyryvaju na svadbe, ze nech skusia ony nieco take urobit a potom nech otvaraju huby, ale tak nenapisala som to, lebo by to mohlo vyzniet, ze sa velmi zastavam firmy a branim ju zubami nechtami, ale tak fakt to tak citim ako uzivatel, nie ako admin :-S