zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
jeeeej, westik.... no to idem pozriet....
btw, mam dalsiu stalu dopisovatelku.... a ako inak, jej nic je na "d" :-D "dominika.." http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... nevie pochopit preco jej tu temu nemozem len tak vymazat len preto, ze si to ona zmyslela :-D :-p uz si s nou pisem daku hodinku..... ze by na "d" boli normalne iba "domika007" a "danu"? :-D
Domi, nezminuj to nikdo na foru, ale Len to docela hodilo do nepohody a museli ji zvysit davku antidepresiv. Lenka ma takovou docela problematickou diagnozu. jevi se jako zcela zdrava, ale jeji vajicka pri spojeni se spermii vytvari embrya se trema sadama chromozomu misto dvou. Tz. krom IVF nemaji jinou nadeji, i kdyz jsou oba zcela zdravi. Len dostala v byvale praci vypoved, zesypala se (ze dvou nepodarenych IVF) a od te doby je na neschopence s depresemi. A krava Matyskova ji napise neco takoveho. ]-(
jani - asi to tak bude, my s danu sme vynimky :-D :-p
market- jasne , neboj ...mlcim ako hrob ;-) a kto su tie ostatne baby, ta lenka a spol? :-N :-N sorry, ale ja fakt netusim, asi to budu dalsie adminky, ale ja poznam skor podla nickov ako podla skutocnych mien :-x
Jani, ano, je ti povedomy spravne :-D Proto jsem psala, ze Kajiny oblibene stranky :-D
Domi, to jsou holky z Idiopaticke neplodnosti (to uz je takovy horsi level neplodnosti - jsou vlastne zdrave a nedari se kolikrat ani IVF).
market - dakujem za objasnenie.... a k tej dotycnej matyskovej - ja by som jej asi taku pleskla ze by sa jej hlava 100-krat otocila okolo vlastnej osi a to by bol len zaciatok :-o
jdu si sem porušit pravidlo, ip od žirafky:
Jenom mozna male vysvetleni, proc jsem rejpala prave do tveho prispevku - nebylo to rejpani do tebe, ale jenom do cestiny v tom prispevku - vadilo mi v nem to slovo \"VSICHNI\". Jak uz jsem psala, ze zakonu logiky plyne, ze pokud maji VSICHNI nejakou vlastnost, pak neexistuje ani jeden clovek, ktery tu vlastnost nema. Stejny princip pak plati u slova NIKDO.
Tak, jak jsi to napsala, vyzniva, ze neexistuje uzivatel, ktery by z nove verze nebyl nadsen. Coz si stale myslim, ze neni pravda, protoze vim o lidech, kteri z nove verze nadseni nejsou.
Vhodnejsi by bylo slovo vetsina
Pacek
Zirafka
PS: K ostatnimu, jak jsem slibila, pozdeji
tak to teda fakt nechápu.
ja by som si do kanc. chcela kupit boxovacie vrece - a lepit si tam fotky uzivateliek :-D :-D
mam dalsi skvost do humornych.... od "dominka.." je to ale na dlhsie, takze ak sa niekto bude nudit, moze si za chvilu citat :-p
karkul, tu cedulu si vylepime v kanc. na dvere :-D programatori maju tiez celkom vtipne veci tam ko napr:
non human area.... a vcera tiez nieco pridali.... oni moc nevetraju takze fakt to tam nie je human
ještě že si s váma jen píšu :-D
ale normálně jsem přemýšlela, že až pojedeme na slovenko, že to vezmeme přes bratislavu a přijdu k vám na návštěvu. tak asi ne :-D
ale no :-D sak dojdi niekedy do BA, mohli by dojst aj ine kolegynky z CZ a urobime dake stretko :-p
este maju na dverach obrazok nahrobneho kamena s napisom: All our visotors bring hapiness. Some by coming, others by going
sme my ale sebranka :-D
Ahoj,
dneska od 2 ráno mám bolesti tak možná zvíře si už nedělá fórky a pude konečně ven :-D x-) takže kdybych se dnes neukázala tak rodím :-D
jinak sem ale chtěla poprosit a házím smutná očka....pokud někdo budete mluvit s Bobem zmiňte se o mě že mi nefunguje ten adminclub :-N moc moc prosím...já mu v pondělí sice psala IP ale asi tu nebyl :-) :-N
Díky
jo a jak tu vybíráte ty vysavače tak já si koupila pro zvíře odsávačku hlenů na vysavač a celá šťastná že mám vymoženost moderní doby sem si uvědomila že my nemáme vysavač pač máme všude lino nebo dlažbu :-D :-D :-D :-D :-D to jen odskok od vašeho tématu vysavač :-D
Agu, my mame doma jeden koberec, ale pouzivame vysavac na lamino :-) A tu odsavacku chci koupit taky :-D
Myslim na tebe, Jouzu a zvirisko, at uz jste brzo rodinka x-)