Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
jahodová povidla? u nás jsou asi nejobvyklejší švestková (slívová), pak jsou taky občas hrušková, jablkohrušková. ale jahodová povidla neznám. není to spíš jako marmeláda? mě právě zaujala ta představa švestkových povidel a čokolády x-) my jsme nikdy žádný extra tradice nedrželi. vždycky jsme měli umělý stromeček, psali jsme ježíškovi dopis, odpoledne na štědrý den se šlo na procházku, večer klasika večeře - kapr, salát, táta s bráchou řízek. když jsme byli malý, tak se šel táta jako vyčůrat, mezitím nosil dárky do obýváku pod strom, pak tam zazvonil na zvoneček a vrátil se jako ze záchodu :-D a hrály koledy. jinak nic. co se znám s mílou, tak jsem poprvé jedla rybí polívku. naši to nedělali, táta ryby nejí a máma tak lososa. kapra si možná dá o vánocích. tak jsme si udělali s mílou svoje tradice. na štědrý den ráno si nanosíme cukroví do postele (nebo vánočku), uděláme si čaj a koukáme na pohádky. já pak peču kubu (to znáte?) a odpoledne jdeme k některým z rodičů. tam jsme na večeři. máme rybí polívku, kapra, salát, pak někdy i dezert (já bych teď chtěla zkusit tu muziku, nebo jak se to jmenuje, jsou tam sušený švestky a tak). pak sedíme u televize, koukáme na pohádky, povídáme si, popíjíme, zobeme cukroví (kdo teda ještě může :-D). chodíme na půlnoční mši. na svátky pak jedeme k babičce, kde se sejdeme celá rodina, a ke zbývajícím rodičům. co bych vám tak ještě napsala? zdá se mi, že na slovensku máte lepší večeři než my tady. tady je to fakt většinou jen kapr salát a to je všechno. dost nuda. navíc já salát moc nemusím, aspoň ne ten klasický, se šunkou a majonezou. ten nemám ráda.
Odpovedať
nie je to metla, ale nie je živý a nevoní :-) co jsou to ty oblatky s medom a cesnakom? něco jako máte takový ty sýrový oplatky, co se normálně prodávají v obchodě? a jak chutná med s česnekem?
Odpovedať
Profilova fotka
karkul - toto su vianocne oblatky ;-) : http://img.mimibazar.sk/2/10/081118/0... a preco s medom? no to je taka tradicia
Odpovedať
Profilova fotka
a k tomuto stromceku, fakt sa neda porovnat zivy s umelym....my ked sme boli este deti tak sme mali len zivy stromcek, ale potom akosik prisli do mody umele, tak nasi kupila kraaasny umely a bolo to :-) a pak minuly rok dosiel manzelicek so zivym stromcekom a bolo to :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Aguaverde: Ahoj tety adminky, už jsem venku!!! Mámě to sice dalo zabrat, ale za to má ten nej dárek k dnešním narozeninám! Vážím 2630g a měřím 47cm. Já i máma jsme OK a taťka snad bude taky :-D teď jsem u mámy na pokoji a jsem celý táta jelikož chrápu i jako on :-D zatím se mějte ať koník šlape jako po másle za chvilku vás přijdu kontrolovat!! Papa "aguatko" Sofie Charlotta
Odpovedať
Profilova fotka
kristi - wauuuuuu, ze velke gratuliren posielame x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja zavadzam slovenske tradicie v holandsku, kedze tu ziadne tradicie ohladne vianoc (okrem idenia na polnocnu) nie su. oni tu jedavaju slavnostne 25. 12. vecer, slavnostne znamena, ze sa urobi plny stol vselijakych exotickych jedal a potom si z toho na tanier nakladas take chutovky :-D ale ja sa snazim na 24. 12. robit klasiku, minimalne teda kapustnicu, niekedy aj salat s niecim vyprazanym (polovica tunajsej rodiny neje ryby, moj manzel navyse ani maso moc nie, takze ten na slovensku jedava na vianoce vyprazany syr so salatom :-D ) a potom hlavne kolaciky na stol. ale 24. je tu este normalny pracovny den, takze to je casto len take poloslavnostne... a potom este 25. moj muz pecie holandske oblatky aspon zo 4-nasobnej davky, aby vydrzali aspon do NOveho roku :-N a stromcek tu mavame maly zivy v kvetinaci, ten spred 2 rokov som sa pokusila udrzovat na zive na balkone, ale v lete potom definitivne skapal :-( keby sme mali zahradu, vysadila by som ho po vianociach von...
Odpovedať
Profilova fotka
jeej, dalsie adminiatko x-) gratulujem!
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, ze gtraulujem x-) sranda, ze sa malá narodila v den narodenin svojej mamy ;-)
Odpovedať
Juuu, gratulace x-) x-) Takze jsem se s tipovanim sekla :-N A to jsem dneska prala Alci na FB k narozkam, at dostane nejaky to zvire :-D ... aspon s tim jsem se trefila :-)
Odpovedať
tak to byla rychlovka, co? taky moc gratuluju! x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dnes som po dlhych rokoch zradila mozillu, normalne mam vycitky svedomia ;-( casto mi padala a nezvladala manazovanie tych graficko-textovych reklam, tak som skusila Chrome.... a laska na prvy pohlad.... ale inak vobec nie som sibnuta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ake kraaasne vyznanie :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
si rob zo mna prdel :-D ked ja som mozillu pouzivala od nepamati... ked to este nebol mozilla firefox ale iba mozilla.... a teraz toto.... normalne vycitky svedomia mam :-x aj ked som sa dopocula, ze chorme pre OS X nie je stabilny, ze pada, tak mne este nepadol... ale mohol by, aby som sa mohla vratit :-p
Odpovedať
Profilova fotka
hehe, dnes som dala par inzeratov na jednu velku holandsku inzertnu stranku a jednu vec som dala do dvoch rubrik, lebo do oboch sa hodila (cokoladova fontana - do kuchynskych potrieb aj do fondue a gurmanskych setov) a uz mi dosiel email, ze jeden inzerat bol zmazany, lebo nie je povolene dat ten isty inzerat do dvoch rubrik :-D
Odpovedať
Teda, Ikke, ty kazes vodu a pijes vino :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no pekne ikke, pekne! :-D ja ked som davala cigary do bazarov, nevedela som do akej kategorie, tak som to dala do Ostatne - ostatne.... ze tym sa nic nepokazi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale jani z teba si robit prdel? boze chran :-D :-x ...sak je mi to jasne, vies ako sa hovori stara laska nehrdzavie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak nebudem snad citat nejake pravidla, neee? :-D ale ja som aj tak trochu skusala, co to spravi, lebo sa mi zdalo, ze uz minule to tak bolo ;-) ale urcite nie som z tych, co to tam aj napriek upozorneniu este 100x za den aj tak vopchaju :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som objavila ameriku: ako vyhladavat v bazari :-D no predsa cez google presne tak, ako temy, akurat napisat do google napr: teutonia site:modrykonik.sk/bazar :-N
Odpovedať
Chape nekdo posledni prispevek od Munu? K cemu se jako vaze? http://www.modrykonik.cz/forum/show.p... Zvlastni je, jak se kvuli tomu tematu o gramatice vsichni hadaji. pritom na beremese to je a nikomu to nevadi.
Odpovedať
Profilova fotka
netusim... a ja si myslim, ze aj tych par akoze protestujucich prispevkov kvoli teme o gramatike je dost prehnanych a zachvilu zapadnu prachom... okrem ineho, v celku aj sledujem, aby v tej teme o gramatike nepisali konkretne mena a temy, odkial tie veci tahaju, takze nechapem, co riesia :-p 8-(
Odpovedať
Prosim te, to je i na beremese. Vzdycky nejaka ta husa zakejha (= prijde do tematu nejaka moralistka), pritom v tom tematu se skutecne nezminuji jmena, maximalne zdroj, pokud je externi (tistena nebo internetova periodika, facebook, sms atd.). Osobne na tom tematu nevidim nic spatneho, myslim, ze to o tom, jake ma kdo vzdelani, rozhodne neni! :-p
Odpovedať
Profilova fotka
a munu sa asi chcela s niekym poradit ako zalozit duplanick... http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip... :-p 8-( alebo o tomto: http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ale neviem, co v tych prispevkoch bolo...
Odpovedať
Bylo tam, ze by se mely adminky stydet za to, ze prispivaji do tematu o gramatice a ruzne odbocky od tematu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
munu na svadbe pisala dooost tvrde nadavky, tak preto to bolo vymazane.... jeden prispevok som jej mazala a jeden upravovala a tie dalsie jej boli vymazane asi kvoli tym nadavkam a urazkam tiez alebo take nieco: preco ste to mazali a pod....jediny raz komu som ako admin nieco napisala k chybam bola "deenisa" alebo "dai", ked ma jedna z nich poucala aby som si z vyplaty kupila pravidla slovenskeho pravopisu.... a ona sama napisala: napisala ste.... namiesto: napisali ste.... asi sa jej nepacilo, ze som pisala "v bazari" a nie "v bazare"..... ale tak v bazari je spravne no.... mam sa opytat munu, ze o co jej islo?
Odpovedať
Jani, nerypej do vosiho hnizda :-N Ale mohly bychom udelat nejaky seznam "nenavidejicich" uzivatelek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
haha, tak taky zoznam by bol asi kratky :-D
Odpovedať
Tak jen ten muj cita aktualne za tento tyden tak 10 lidi :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?