zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
odpoved munu na zablokovanie nicku xoxolusik aj s mojou odpovedou:
ikke (admin)
Kedy: Dnes o 15:29
Komu: munu
Predmet: Re: Re: nick/login
tvoj muz ma email duska...@...?
ja sa nevzrusujem, len ta upozornujem na pravidla.
munu napísala:
-----------------------------------------------------------------------------------
to je nick mojho muza... on sa tiez moze predsa registrovat... a ze tam zadal zena, to bolo len tak.. chcel byt viac anonymny... a nick som nepouzila ani raz.. tak sa nevzrusuj...
---
mam obavy, ze toto bude zas dlha konverzacia o nicom
:-p 8-(
to je zleeee.... fakt by sme si mali zostavit tyzdenny rebricek hlupáň :-D a tiez je taka sikovna ako diddi - ona nema ani internet zapnuty a stale je na stranke lebo sa neodhlasuje :-D
15:26 tvrdila, ze sa ide venovat drobcovi
16:09 mi odpisala, ze "ano ma" (akoze jej manzel ma email duska...@... ; pricom ona sama ma duska@... )
kazdopadne xoxolusika nechavam zablokovaneho, lebo jej neverim ani nos medzi ocami v tomto :-p 8-(
sa mozme len domnievat, kedze to stale nenapisala... aj ked, uz sa vyskytol taky nazor, ze je to kvoli tomu, ze ikke sem-tam prispeje do jazykoveho okienka... ale aj ta co si to mysli napisala, ze nikde nepise, ze to nasla na tejto stranke... pozerala som si prispevky a nikde nepise nick uzivatela, takze fakt neviem co riesi.... asi trafena hus zagaga :-D :-D
cize podla nej admin nema pravo prispievat do tem ako uzivatel? =-) :-|
no...nememu decku ani vlastna mater nerozumie :-x
(co bolo v tom vymazanom prispevku?)
Vsak uz jsem psala, ze jsem nenasla, ze by tam Ikke nekdy jmenovala konkretni uzivatelku nebo napsala, kde to cetla (album, tema). To by byl stejny problem pro mne a Karkulku, kdyz obcas prihodime nejaky pravopisny "spek" do tematu na beremese :-N
Ikke, ano, to si mysli spousta uzivatelek, ze kdyz jsme adminky, nemame pravo se vyjadrovat k ruznym tematum a nebo chodit do diskuzi, kam jsme chodily driv. :-N
v tom vymazanom prispevku bolo uz klasicky: ze som hlupa, primitivna... a ze si mam kupit okuliare ked nevidim alebo sa nacuim citat, kedze na to s cim mala prolem mi odpisala.... asi som fakt blba, lebo ja som nevidela, ze by to tam napisala.... nic konkretne tam nebolo kto koho upozornil....
som dnes bola v meste s kamoskami a hovorila im, ze mi bolo uzivatelkou odporucene aby som si kupila pravidla slovenskeho pravopisu, tak vybuchli od smiechu, ze ja, ktora si potrpi na spisovnu slovencinu.... a dnes sa ma v robote pytali, ci kazdy v mojom okoli hovori ostatne 2 roky (namiesto posledne 2 roky) a EČV auta (namiesto ŠPZ auta).... tak som povedala, ze nie ale moje okolie si uz zvyklo, ze som trocu divna :-D :-D
diky danu, vsimla som si :-) diky aj ostatnym co sa zapojili..... akoze fakt prispevky typu: jaaaaaj, ty si bezdetna, ty nemozes vediet ako to funguje su doooost ubohe podla mna.... ked budem mat dieta, tak urcite budem mat album na koniku utajeny (bude to fungovat tak ako na streche), nepotrebujem aby nejake pizdy pisali nieco o mojich detoch 8-(
Osobne si nemyslim, ze je treba mit deti na to, aby nekdo mohl adminovat konika :-N Taky adminujem s Janockou a Ikke strechu a (nevim, jak Ikke), ale my s Janockou barak teda nestavely :-D Co si vzpominam, tak Emjee taky adminovala konika jako netehotna a bezdetna 8-)
jeeeej market, ty mi citas myslienky :-D uz som mala zaklapnuty notebook, ze nejdem si kazit vecer ked mi napadlo, ze podla nich som asi slobodna a nechystam svadbu, kedze netolerujem porusovanie pravidiel na svadobnych strankach a rovnako som aj bezdomovkyna ked som nestavala dom :-D
teda to jsem se pobavila :-D škoda, že jsem tu nebyla v přímém přenosu, asi bych se taky zapojila :-D
danu, moc hezky jsi to shrnula.
no musím vám napsat dnešní storry. už delší dobu se snažím doma prosadit, že do vánoc vymalujeme. není to potřeba, ale ložnici máme zelenou, obývákokuchyň béžovou a chodbu žlutou. a mně už se to zajídá, tak jsem to chtěla na bílo, jen jednu stěnu v ložnici šedou.
včera teda míla kývnul. dohodli jsme se, že dneska odejdu dřív z práce, projdeme se po vánočních trzích a pojedeme pro barvy.
v hornbachu jsem si nemohla vybrat z asi 50 odstínů šedé, tak jsem navrhla, že si vezmu vzorníky, zajedeme do ikea, podíváme se, jaký odstín šedé má potah na sedačku, který chceme koupit, protože ten náš zelený už je trochu jetý a okoukaný, a že se pak vrátíme pro barvu.
v tu chvíli mi míla řekl, že si to rozmyslel, že to bude spoustu peněz, že potřebuje spravit auto...
hroooooozně jsme se pohádali. ale fakt moc.
až jsem teď večer ze vzteku otevřela mail a tam zpráva z ikea, že jsem vyhrála poukaz na nákup za 6500,- (nebo tak). takže si ten potah můžu v klidu koupit, hádka vůbec nemusela být :-D :-D :-D
a už jsme mohli mít barvy a míla mohl zítra malovat. takže jsem na něj zase naštvaná :-D
nejvíc mě naštvalo, že mi to slíbil, nechal mě odejít dřív z práce (já jsem makala jak dívá, abych to stihla), nechal mě vybírat barvu, a pak si to rozmyslel. ]-(
a to si sa do akej sutaze zapojila ked si to vyhrala? ja by som chcela vyhrat poukazku do Hornbachu, to je moj milovany obchod, dokazem tam stravit aj pol dna, ma musi drahy odtial vzdy tahat :-p a tiez chceme malovat, lebo mame steny iba biele a uz ma to nudi.... chceli sme na jesen, no nevydalo, tak snad na jar to uz vjyde....
no s tymi chlapmi je to niekedy tazke, my sme sa nedavno posekali kvoli prahu pod balkonove dvere.... som tvrdila, ze treba kupti 100 cm dlhy, no hadal sa so mnou, ze to je dlhe, ze naco taky... tak kupil 90 cm a teraz je nam na 2 veci, lebo je samozrejme kratky a neviem co s nim.... asi ho hodim do bazaru na strechu :-D
no nevím, jeslti je to i na slovensku, ale tady v čechách, hned na hlavní stránce ikea, je odkaz na vytvoření vánočního seznamu. tak si tam nafrkáš nějaký věci, můžeš to poslat kamarádům a příbuzným jako inspiraci na vánoční dárky (ale není tam celý sortiment, jen pár věcí, takže jsem to brala jako srandu, ani jsem to nikomu neposílala), no a pak tam vyplníš adresu a motivační dopis, asi jako proč bys to měla vyhrát. já jsem to vážně měla za legraci, tak jsem tam napsala nějaký kraviny... no a oni mě vybrali! :-) jako fakt mám radost. nikdy jsem nic nevyhrála!
matky, poradte, treba mat odsavacku doma uz pred porodom, alebo ju mam kupovat az ked zistim, ze ju potrebujem? osoba, co sa o nas bude starat prvy tyzden (normalne statom platena sluzba) vraj odsavacku bude mat so sebou...
fuuuuha, to je dobra vec toto, ze statom platena opatera.... tss, tam mate vyhody v tom NL :-) moja svagrina si kupovala odsavacku az po prepusteni z nemocnice ked zistila, ze ju potrebuje.... takze aj ked nie som matka, stretla som sa s takouto situaciou :-)
sorry, koníkovky, trochu jsem se k vám vtírla a napsala do pravidel alb upozornění, aby nevkládaly fotky s vánočními dekoracemi apod. ;-) je to skoro v každém druhém albu.
no nejdřív jsem chtěla napsat některé z adminek, ať na to upozorní, ale nevím, jestli tu teď někdo je (vlastně i janocka! ježiš, no já mám dost :-D). no nic, tak jsem myslela, že tu žádná není, tak jsem to udělala sama.
já si občas prohlížím alba na koníkovi, někdy jen známá, někdy všechny. a dneska to byl samej svícen a větvička.
tak jsem si dovolila... :-D