zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
jeeeeejda, ja som to zle precitala.... namiesto "neavidejicich" som citala "nenadavajicich", preto som napisala, ze by bol zoznam kratky.... samozrejme, ze je to naopak, zoznam by bol dlhy..... inak, asi bude daky problem s postou, lebo Normhaus uz (vraj) posielal staznost, Adrev tiez (vraj) posielal staznost - prispevky na strechach a tak isto aj "dai", "deenisa" a pred par mes. aj ta krava "felicia1".... snad som to nezakrikla :-p
myslím, že vím na co naráží. ikke v tom prvním příspěvku na stránce píše "andy, skus pisat bez diakritiky (bez ščťžýáíé atd.)". ikke jí samozřejmě radí, jak vložit popisek k obrázku. ale munu to zřejmě pochopila tak, že ikke píše té andy, ať píše bez diakritiky, jinak že to číst nebude :-D aspoň tak jsem to pochopila. nebo nevim. je divná.
ad gramatika na brms. jak píše markét, taky tam zezačátku pár lidí kejhalo. ale nikdy tam nepadlo jediné jméno, jediný nick, jediný odkaz např. na album či diskusi tady. takže tak.
já jsem za gramatický témata ráda. jsou to zvěrsta, co některý uživatelky dokážou vyplodit. :-p
Ja jsem schvalne hledala v tom gramatickem tematu, jestli se tam nektera nekomu vysmiva :-N A nic jsem nenasla. A tohle s tou diakritikou me nenapadlo. Ta musi mit dobre dlouhe vedeni :-D :-D
domi, nezda, su zmenene.... skusame, ze co to spravi ked budu tie graficko-textove reklamy na titulke, ci sa bude na ne viac klikat ;-) skusobna prevadzka, ak sa to uchyti, tak sa to ponukne firmam za priplatok :-p