Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
holky díky ale zase nic :-N 8-( zase si zvíře udělalo fórky :-D kontrakce mám jak sviňa a stejně ven neleze tož nevím .....asi se mu tam líbí nebo co :-N
Odpovedať
Profilova fotka
agu, hovorila som mu to, asi zabudol.... tak zajtra pripomeniem.... citala som uz o odsavacke ne vysavac, no neviem si predstavit ako to funguje v praxi - predsa len vysavace, kt. nemaju regulator tahu maju pomerne silny tah, tak ja by som sa bala :-N my v byte nemam ziaden vysavac - iba dlazbu a laminatove podlahy ale je pohodlnejsie to vysavat ako zmyvat mopom zakazdym..... vysavam tak 2x tyzdenne a zmyvam raz za mesiac
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj, dieta si z vas asi fakt robi dobry den a nechce sa mu na tneto svet :-D
Odpovedať
tak jsem zklamaná, žirafka mi zatí nenapsala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a sakra..... napata som bola cely weekend, ze kedy zreferujes co napisala.... online bola, lebo pisala na strechu daku pripomienku - ale v pokojnom, nerypaciom tone :-D ale fakt som na to myslela cely weekend, rozmyslala som preco je zrazu taka a hlavne co ti napise k tomu
Odpovedať
Profilova fotka
mam pocit, ze emjee ani neprestala adminovat :-D kazdy den najdem od nej upozornenia na profilove fotky, duplicitne temy alebo zle kategorie v bzari :-D ocividne jej to chyba, som jej aj pisala, ze je na najlepsej ceste stat sa adminom, kedze stale na nieco upozornuje, ze ak bude mat zaujem, nech sa ozve :-D :-D
Odpovedať
:-D a co ti odpověděla? :-D :-D
Odpovedať
ty jo, to by byla náhodou sranda, kdybysme napsali, že máme nového admina: emjee :-D
Odpovedať
Staro-noveho admina :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak sak viete ako to je, ked ste uz raz adminovali nedokazete s tym prestat :-D :-o
Odpovedať
to je pravda, zvyk je železná košile. já sem taky kolikrát jdu se na něco podívat, nebo někomu odpovědět (kamarádce) a skončí to tak, že adminuju :-D
Odpovedať
a kolik už máte napečeno cukroví? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
karkul - ja tiez, ze len nakuknem a pak riesim forum a pod :-D ja este nic :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ze zatial stacilo, ze nema zaujem :-D ale ze odkedy neadminuje, tak jej Matej zacal pokojne spavat, co bol vecny problem, ze nespal.... keby sme napisali, ze mame noveho admina emjee, tak by si asi vacsina uzivateliek klopala na celo, ze ci nam sibe alebo ano :-D piect kolace? uuuz? ved to ma este casuuuuuuu par tyzdnov :-p :-D
Odpovedať
já mám perníčky, ty se musí rozležet, a štolu, ta taky. pak jsem upekla kokosky, protože jsou nejjednodušší, tak jsem se do nich pustila. ale jsou hrozně tvrdý, tak doufám, že to tak má být a změknou. tím pádem je dobře, že už jsem je upekla. no my jsme letos dospěli k 11 druhům cukroví, tak už musim začít. plus štola a malá vánočka, ale tu peču až 23. večer. zítra jdeme na staromák na vánoční trhy, počítám, že tam nic nebude jako vždy. dáme si medovinku a trdelník a půjdeme domů :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani - budem zase otravna ....takze vy ste uz nakupovali z toho mall.sk? a boli ste spokojni, ze? :-N lebo som chcela najprv objednat z toho obchodny dom.sk ale nasla som na malle tie veci a ovela lacnejsie a aj teraz maju akcosku ze doprava je zdarma...tak preto sa pytam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
uz peciete? ved este ani mikulas nebol :-N (tu nosi detom darceky mikulas a do mikulasa mam "zakaz" od manzela na akukolvek vianocnu vyzdobu :-D ) ale piect budem asi az uplne pred vianocami nejake linecke, nieco kysnute a nieco cokoladove a dost.
Odpovedať
Profilova fotka
u nas nemoze chybat medovy rez a vanilkove rozteky, bez nich to nie su ozajstne vianoce teda aspon u nas to tak je :-) a k vyzdobe zatial jedina vianocna vyzdoba je adventny veniec ...ostatne asi az tento weekend :-D
Odpovedať
Profilova fotka
medovy rez byva aj u nas, ked sme na slovensku :-D tu sa mi nechce valkat tie tenke platy a na 100x ich piect, potom varit plnku atd. moc vela prace je s tym :-N ale od maminky, ten je super, hlavne ked ho nemusim robit ja :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - aj ja myslim ten od maminky :-D ....ale ona to obcas riesi tak, ze uz kupi hotove platy a urobi len plnku...zvycajne tie platy kupuje od kamosky cukrarky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas babka pecie take zliepance..... neviem ako to nazvat... povykrajuce z cesta kruhy a tie potom zliepa lekvarom a na vrch to este polieva cokoladou - to je moje oblubene.... potom este vanilkove rozky, medvedie labky a este dake rezy robi + mne tortu :-D a s mamou sme vzdy piekli iba slane bryndzove kolace a bolo.... babka uz tento rok nevladze, takze asi nebude tolko vypekat, tak sa toho chopim asi ja..... no az par dni pred, ved preco by som nerobila nieco na poslednu chvilu :-D :-D my nemame este ani adventny veniec, niekedy cez weekend asi kupim.... ale vyzdoby na strom mame veeeela... ze by sa z toho 3 stromy velke dali vyzdobit.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ja keby som teraz zacala piect tak nam to nevydrzi ani do Mikulasa. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
viem ake zliepance asi myslis, my to volame dorticky ale vacsinou tam miesto lekvaru davame nejaku plnku ;-) my veniec musime mat, sak mama je predsa nejaka kvetinarka :-D :-p tento rok budeme mat taky sivo biely stromcek, nie strieborny sivy! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
keby ste nebyvali tak ďalako, tak by som si k vam dosla kupit daky veniec, lebo ked pozeram pekne velke vence v BA kvetinarstvach, tak mi oci vyvracia.... vlani sme kupili vo Viedni na trhoch, pekny, zivy, nebol ani drahy.... tento rok ideme do viedne na trhy az 11. 12., takze prinjahorsom kupim zas tam :-D hehe dani, ani u nas by to nevydrzalo to je jedna vec a druha vec je, ze v tej nasej minikuchyni sa mi zle robi, nemam co kde polozit a som z toho nevorzna.... takze sa budem stresovat az o par tyzd.
Odpovedať
Profilova fotka
jani - ale sak nebyvame tak daleko :-D :-p je to cca 30 km od BA ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zeby islove torticky? mnaaaam, nerobte mi chutky, uz aj bez nich mam brucho ako balooon :-p :-D a veniec nemame, my doma ani sviecky nezapalujeme, akurat co by bolo po nom ihlicnateho sajrajtu... a zachvilu aj tak pojdeme kupovat nejaky stromcek ;-)
Odpovedať
sakra, vy mi děláte chutě! ty kolečka s povidlama (lekvar jsou povidla, že jo? jaký tam dáváte?) a s čokoládou bych si dala. já miluju takový to klasický starý cukroví. moje máma poslední dobou všechno dělá s karamelem, s "nutelou", sype to těma barevnýma serepetičkama a stříbrnýma kuličkama, no hnus. babička zase udělá mísu těsta, rozdělí na pár dílů, do jednoho dá ořechy, do druhýho kakao, do třetího kokos a dělá strojkem cukroví. pak něco potře čokoládou, něco slepí marmeládou a je hotovo. a dřív tak dobře pekla ]-( takže mi nezbývá, než si upéct sama. je to smutný, ale od maminky ani od babičky mi tolik nechutná. i když na chuť to není špatný, ale není to prostě to cukroví, který chci a který mám ráda. já mám adventní svícny dva, ale já je dělám do starý formy na pudink a pak taky druhej do takovýho kyblíku. dávám tam mech. takže jehličí ani žádný jiný bordel doma nemám. pro stromeček chodíme asi 14 dní před vánoci do hájovny, máme ho pak daný venku v kýbli s vodou a domů ho dáváme pár dní před štědrým dnem. máme na něj ten stojan, takovou mísu, dá se tam lít voda, takže stromek dlouho vydrží, moc neopadává. už se těšim, až to bude doma vonět x-) jaký máte na slovensku tradice? nebo co tak doma děláte? ;-)
Odpovedať
jenom pro inspiraci ;-) http://www.apetitonline.cz/recepty/23... http://www.apetitonline.cz/recepty/29... http://www.apetitonline.cz/recepty/29... http://www.apetitonline.cz/recepty/29... http://www.apetitonline.cz/recepty/29... http://kviteckov.blogspot.com/2007/12... http://www.ireceptar.cz/vareni-a-rece... http://www.mimibazar.cz/recept.php?id... - já do nich dávám ještě lžíci rybízové marmelády no a zbytek jsem nenašla 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
som myslela, ze je ten povidla a nie ta povidla :-D jahodovy tam my davame :-) doteraz sme mavali s drahym vianoce 22. 12. u nas v BA (navarili sme kapustnicu, ja som mala kapra, on file) a mali sme umely stromcek - ale nie metlu skaredu, ale pekny, vetvickovy - a potom 23. 12. sme sli k nasim a on potom 24. 12. rano k rodicom.... tieto vianoce ideme k nasim, lebo samim sa nam nechce byt v BA... ked budeme mat deti (snad teda budeme mat niekedy :-N ) tak budeme behat k rodicom :-p tie recepty z Apetita nebudem radsej ani otvarat, lebo ja tu stranku zboznujem... aj ich casopisy... vsetko tak polopatisticky pisane :-) vzdy mavame na vianoce zive kapry, kapustnicu so smotanou - tu ja vsak nejem, lebo mi nechuti - hrachovu polievku zo suseneho hrachu (tu tiez moc nejem, kedze mi nechuti :-p) a este oblatky s cesnakom a medom a potom este byvaju niekedy take rozky rozmocene v mlieku a posypane makom - pupčaky sa to vola u nas
Odpovedať
Profilova fotka
jani - tie pupaciky poznam x-) x-) my zase vianoce travime, teda sme travili kazdy u svojich rodicov, ale tento rok budeme u nasich a naveceriame sa s nimi nakolko u nich momentalne byvame... a pak po veceri pojdeme k draheho rodicom :-) a co sa tyka jedla tak mame kapustnicu, file a kapra, salat majonezovy, oblatky s medom ... stromcek mame zivy aspon minuly rok bol zivy, ale mame aj umely a tiez to nie je metla :-D :-p :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?