zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Domi já bych poradila pořádně, ale opravdu pořádně prozkoumat stránky prodejce než něco koupíš - obchodní podmínky, dodací podmínky... prostě fakt pečlivě, jak je to v případě reklamace atd. a pak si myslím, že si uděláš sama o nich obrázek, už se mi i stalo že na těch stránkách neměli absolutně nic o tomhle a tak jsem od toho radši dala ruce pryč ;-) a většinou platím dopředu na účet, ale u věcí tak nad 3tis. radši ne, až předem a většinou mi chlapíci co mi to dovezli autem dovolili i krabici otevřít a podívat se co platím :-)
Gratuluju k příspěvkům, že bych dneska dala 61500 když máme to zaokrouhlování? :-D no asi ne, půjdu spát :-N
Ja jsem svuj 10000. prispevek prekrocila kratce pote, co jsem se stala adminkou :-D A to mi nedavno manzel rika, ze tu kafram furt, ze musim mit aspon tisic prispevku :-D
ked som sa prestala vykecavat a zacinala som robit iba admina, mala som okolo 4 tis. prispevkov.... takze za 8mes. 5 tis. prispevkov :-) a to ked som nastupila na full-time adminovanie, tak chalani niekedy krutili hlavami nad uzivatelkami, ze 2r. registrovana a ma 6 tis. prispevkov, to nic ine nerobi iba pise na forum? :-D :-D chlapi o tom nemaju prehlad
pekny vysavac, podobny ako nas :-)
a este mam rucny vysavac - tento http://www.elektro-kamik.cz/inshop/bi... ..... tiez absolutna spokojnost.... dostali sme to ako svadobny dar od mojho brata a to takym stylom, ze mama sa ma opytala, co chceme ako svadobny dar od mojho brata... povedala som, ze tento vysvaca, tak ona ze ok... tak som ho objednala, zaplatila, vyzdvihla a mama mi dala peniaze :-D brat teraz vymysla co mame na vianoce tak som mu povedala, ze nech jej kupime rucny vysavac, lebo ten co ma v sucasnosti je uz zly a ze ten co nam on kupil ako svadobny dar je dobry :-D heh, chudak aj zabudol ze nam ho kupil... preco asi :-D
karkul - aj ten vas vyzera super, tak a mozeme vyberat alebo babo rad :-D
krista - jasne, poriadne popozeram, co sa na tych strankach pise, ale kedze aj janocka ma skusenosti s niektorymi strankami, kde ten vysavac maju, tak im budem asi verit ;-)
a zabudla som bre ranko prajem :-D
bre ranko :-)
tak ja som podlahla chorobe, mam teda dnes home office.... hrdlo sa nezlepsuje takze ak neprejde ani do zajtra, pojdem pozriet do bratislavskych vysin (Kramare :-p ) MUDr.ku
diky domi :-)
inak, ak by niekto chcel vediet, este stale si dopisujem s "dai". Podla nej nikde v pravidlach nie je napisane, ze nemozu byt uverejnovane webove odkazy, ze ma muza pravnika a ze mam ocakavat staznost....jaaaaaaj, uz sa trasiem ze ma muza pravnika...bozeeeee, co teraaaaz, asi sa z toho potentujem :-D
no ty bláho, mám pocit, že se to tu poslední dobou právníky jen hemží. už vám někdo zaklepal na dveře? :-D
jani, brzo se uzdrav, doufám, že to není bravčová chripka, i když ono je to vlastně jedno, prej to není o nic horší než ta normální, je to jen uměle vyvolaná histerie.
Ahojky,
koukám, že se to chorobama hemží všude :-o no já jsem zvědavá co dneska chytnu u Dr., od soboty se totiž strašně osypávám z ničeho nic a je to hrozný, asi nějaká alergie :-( po prvním těhu mám ekzém a teď alergii, v tom lepším případě teda, sama nevím co to je :-S A doufám, že na to přijdou teda :-o
Jani přeju ať jsi brzo zdravá jako rybka! :-)
Dai je machr :-D ;-)
Domi, my mame, jakozto chovatele kocky a psa (ten ale zadne chlupy nepousti) tento
http://www.kasa.cz/male-domaci-spotre...
Prislusenstvi k nemu mame ale vic. M. vycihl na netu nejakou akci prave na vic toho prislusenstvi.
A rucni mame ten, co Janocka, ale jen v jine barve. Nasetrila jsem si na nej body na payback karte :-D
market - aj my mame psa, ale nakolko je vonku nemusim riesit chlpy vo vnutri domu ale na dvore :-D :-D a ani ten nevyzera zle ;-)
uz mi prosim ziadne neukazujte, lebo uz teraz si neviem vybrat :-N
kristi - a ten vas vysavac uz bol s tymi 2 kartacami? =-) ci si musela dokupit?
Zuzi, to je mi lito. Ale asi to nejde jinak resit, kdyz uz jste ve fazi rozvodu, co? :-( Snad to probehne v poklidnem duchu, aby to nezanechalo nejake nasledky na detech |-| Drz se.
ikke dakujem za tip, este som o tom nepocula.... poslem draheho do billy nech mi take nieco zozenie.... este donedavna mi pomahal urologicky caj, no teraz mi pomoze tak na den, dva a potom je opat vsetko po starom