Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Domi já bych poradila pořádně, ale opravdu pořádně prozkoumat stránky prodejce než něco koupíš - obchodní podmínky, dodací podmínky... prostě fakt pečlivě, jak je to v případě reklamace atd. a pak si myslím, že si uděláš sama o nich obrázek, už se mi i stalo že na těch stránkách neměli absolutně nic o tomhle a tak jsem od toho radši dala ruce pryč ;-) a většinou platím dopředu na účet, ale u věcí tak nad 3tis. radši ne, až předem a většinou mi chlapíci co mi to dovezli autem dovolili i krabici otevřít a podívat se co platím :-) Gratuluju k příspěvkům, že bych dneska dala 61500 když máme to zaokrouhlování? :-D no asi ne, půjdu spát :-N
Odpovedať
Ja jsem svuj 10000. prispevek prekrocila kratce pote, co jsem se stala adminkou :-D A to mi nedavno manzel rika, ze tu kafram furt, ze musim mit aspon tisic prispevku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ked som sa prestala vykecavat a zacinala som robit iba admina, mala som okolo 4 tis. prispevkov.... takze za 8mes. 5 tis. prispevkov :-) a to ked som nastupila na full-time adminovanie, tak chalani niekedy krutili hlavami nad uzivatelkami, ze 2r. registrovana a ma 6 tis. prispevkov, to nic ine nerobi iba pise na forum? :-D :-D chlapi o tom nemaju prehlad
Odpovedať
domi, my máme tento vysavač http://www.elektro-kamik.cz/inshop/pi... už ani nevím, jak dlouho, ale tak dva tři roky. je bezsáčkový, má hepa filtr, koupila jsem si k němu kartáč na koberce a jsem fakt spokojená. je to tento typ http://www.elektro-kamik.cz/inshop/bi...
Odpovedať
Profilova fotka
pekny vysavac, podobny ako nas :-) a este mam rucny vysavac - tento http://www.elektro-kamik.cz/inshop/bi... ..... tiez absolutna spokojnost.... dostali sme to ako svadobny dar od mojho brata a to takym stylom, ze mama sa ma opytala, co chceme ako svadobny dar od mojho brata... povedala som, ze tento vysvaca, tak ona ze ok... tak som ho objednala, zaplatila, vyzdvihla a mama mi dala peniaze :-D brat teraz vymysla co mame na vianoce tak som mu povedala, ze nech jej kupime rucny vysavac, lebo ten co ma v sucasnosti je uz zly a ze ten co nam on kupil ako svadobny dar je dobry :-D heh, chudak aj zabudol ze nam ho kupil... preco asi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
karkul - aj ten vas vyzera super, tak a mozeme vyberat alebo babo rad :-D krista - jasne, poriadne popozeram, co sa na tych strankach pise, ale kedze aj janocka ma skusenosti s niektorymi strankami, kde ten vysavac maju, tak im budem asi verit ;-) a zabudla som bre ranko prajem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko :-) tak ja som podlahla chorobe, mam teda dnes home office.... hrdlo sa nezlepsuje takze ak neprejde ani do zajtra, pojdem pozriet do bratislavskych vysin (Kramare :-p ) MUDr.ku
Odpovedať
Profilova fotka
juuuj jani to mi je luto...tak skore uzdravenie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
diky domi :-) inak, ak by niekto chcel vediet, este stale si dopisujem s "dai". Podla nej nikde v pravidlach nie je napisane, ze nemozu byt uverejnovane webove odkazy, ze ma muza pravnika a ze mam ocakavat staznost....jaaaaaaj, uz sa trasiem ze ma muza pravnika...bozeeeee, co teraaaaz, asi sa z toho potentujem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no mala by si sa bat, sak ked ma toho muza pravnika :-o
Odpovedať
Profilova fotka
domi sak sa bojiiiiiiim, uz mam prsty obzrate az na kost :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hahaha....jezis sak potom za chvilu pridu na rad aj prsty na nohach :-D ... a potom sa zacnem o teba bat ja
Odpovedať
Článok sa načítava...
no ty bláho, mám pocit, že se to tu poslední dobou právníky jen hemží. už vám někdo zaklepal na dveře? :-D jani, brzo se uzdrav, doufám, že to není bravčová chripka, i když ono je to vlastně jedno, prej to není o nic horší než ta normální, je to jen uměle vyvolaná histerie.
Odpovedať
Ahojky, koukám, že se to chorobama hemží všude :-o no já jsem zvědavá co dneska chytnu u Dr., od soboty se totiž strašně osypávám z ničeho nic a je to hrozný, asi nějaká alergie :-( po prvním těhu mám ekzém a teď alergii, v tom lepším případě teda, sama nevím co to je :-S A doufám, že na to přijdou teda :-o Jani přeju ať jsi brzo zdravá jako rybka! :-) Dai je machr :-D ;-)
Odpovedať
Domi, my mame, jakozto chovatele kocky a psa (ten ale zadne chlupy nepousti) tento http://www.kasa.cz/male-domaci-spotre... Prislusenstvi k nemu mame ale vic. M. vycihl na netu nejakou akci prave na vic toho prislusenstvi. A rucni mame ten, co Janocka, ale jen v jine barve. Nasetrila jsem si na nej body na payback karte :-D
Odpovedať
Jo holky k těm vysavačům, tak mám taky dva kartáče - to byl základ a přepínání na koberec a podlahu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani a v pravidlach bazaru si bod 6 nevsimla?
Odpovedať
Profilova fotka
market - aj my mame psa, ale nakolko je vonku nemusim riesit chlpy vo vnutri domu ale na dvore :-D :-D a ani ten nevyzera zle ;-) uz mi prosim ziadne neukazujte, lebo uz teraz si neviem vybrat :-N kristi - a ten vas vysavac uz bol s tymi 2 kartacami? =-) ci si musela dokupit?
Odpovedať
Domi měla jsem k tomu už ty dva kartáče x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je uplna parada...tak tento chceeeeeeeeem x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ok, je to vonku rozvadzam sa
Odpovedať
Zuz, jak to? Problemy vztahu nebo nekdo treti? Nicmene je mi to lito :-(
Odpovedať
Profilova fotka
zacalo to problemamy, potom do toho vstupil niekto treti a aj ked odstupil zevraj tak problemy sa iba prehlbili....
Odpovedať
zuz, to je mi líto :-| :-( jak to zvládáš?
Odpovedať
Profilova fotka
zuz je mi to luto :-(
Odpovedať
Zuzi, to je mi lito. Ale asi to nejde jinak resit, kdyz uz jste ve fazi rozvodu, co? :-( Snad to probehne v poklidnem duchu, aby to nezanechalo nejake nasledky na detech |-| Drz se.
Odpovedať
Profilova fotka
zuz, no to som teda necakala..... ked si pred casom pisala, ze mas za sebou tazke obdobie, netusila som, ze to bude toto..... drz sa
Odpovedať
Profilova fotka
zuz :-( ... janocka, na mechur su dobre brusnice a cucoriedky (susene, v dzuse, surove, ...)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke dakujem za tip, este som o tom nepocula.... poslem draheho do billy nech mi take nieco zozenie.... este donedavna mi pomahal urologicky caj, no teraz mi pomoze tak na den, dva a potom je opat vsetko po starom
Odpovedať
Profilova fotka
poprosim ale nerozsirovat na fore, dakujem.... ja ziadost nepodavam.. som zvedava ci ju poda muz.... je to horuce takze uvidime ako to skonci...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?