zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Ikke, az ji budes kopat do r.ti, ja ti ji pridrzim. Za ty jeji nazory bych ji zablokovala pristup. Obzvlaste jeji nazor na umele oplodneni napriklad 8-(
tak ten jej nazor sice nepoznam, ale ak je to negativny nazor (ako obvykle), tak sa tentokrat dost cudujem, kedze sama musela brat hormony, aby vobec mala deti... |-| vo vseobecnosti niekto tak malo tolerantny je fakt na pohladanie (proti romom, cirkvi, homosexualom a vobec vsetkym, co robia nieco inak ako ona), hlavne ze ona ma na vsetko nazoj a samozrejme ten jediny je "spravny" :-p
ahoj holky, tak už mám info o agu.Leží v nemocnici na udržování, má nějaké problémy s rodinou a zřejmě na ni dolehl stres, tak se ji teď snaží udržet v kupě co nejdýl to půjde, ale do termínu to prý určitě nebude. Moc se omlouvá a prý pochopí,když si najdete nového admina..
Ikke, to jsem ani nevedela, ze musela brat hormony. Ona me od hormonu zrazovala a o IVF se v nejakem tematu vyjadrila, ze bud priroda nebo by clovek nemel dite mit 8-(
Jen pro zajimavost - ja hormony mela (injekce, oralne) a za 6 stimulaci jsem jich do sebe dostala presne tolik, kolik je takova mensi stimulacni davka na IVF ;-)
Kal, ja si myslela, ze je asi Agu v nemocnici, ale porad jsem doufala v tu dovolenou. Doufam, ze je v dobrych rukach a aguatko udrzi co nejdyl x-) Ja ji klidne zastoupim, stejne jsem na konikovi tak casto jako na strese ;-)
Ahoj holky, hlásím se na chviličku z Budapešti, sedíme na baru, tak jsem si odskočila k počítači. Je to tu úúúúúúúúúúúúúžasný, až se vrátíme, dám fotky na fcb, myslím, že mi budete závidět x-) Vracíme se ve středu večer, ale k počítači se asi hned nedostanu, nebude moc čas.
Mějte se pěkně!
PS: Nečetla jsem, co je s Agu, ale vidím, že píšete něco o nemocnici, takže víc asi vysvětlovat netřeba. Držím palce, aby bylo všechno v pořádku |-|
ahojte
ja akosi nestiham v poslednej dobe
vo vstavanej skrini nam znovu vyrazila plesen, takze mame komplet skrinu vyhadzanu, peto rano maluje protiplesnovymi farbami a poobede chodi do roboty, spime v obyvacke na tvrdej roztahovacke :-p matej je x krat za noc hore a nastahovany na roztahovacke medzi nami :-p zuby este v nedohladne
uaaaa
Ahojte, dneska tu asi nebudu moc, netusim, co se deje, ale mam pocit, ze si muj laptop, resp. jeho hadrware se softwarem zalozily odbory a odmitaji se mnou spolupracovat. Flakaji se a chteji kratsi pracovni dobu :-D Takze jim dam dneska kurzarbeit :-D
dnes si zas nejaka tapa z presova zalozila gmail ucet s mojou adresou ako alternativnou 8-( dotycna to urobila uz aj v auguste, vtedy som jej novu adresu zrusila, teraz som jej milosrdne napisala, nech s tym prestane a zmenila som jej alternativnu na nejaku jej pribuznu co mala v kontaktoch :-N nechapem, ze niekto 27-rocny s maturitou z gymnazia robi taketo sprostosti :-p
inak dnes tu uz tiez nebudem, a zajtra az vecer, zas ideme stahovat svagrovu (teda ja budem robit asi iba catering :-D )
caute, caute.... co noveho? som prisla len nakuknut pri vybalovani..... hmmm, za 10 dni 105 novych Ip..... vidim, ze info o tom, ze som mimo si fakt vela ludi precitalo ;-(
hej, hej, nastastie sa ich uz par vyriesilo, dostala som sa k cislu 88 a kaslem na to... ked to pockalo 10 dni, tak snad vydrzi do rana :-p
vdak za privitanie...... ete sa len aklimatizujem, som taka schaosena, posunuta, nevyspata a taaaaak :-N
ano, zazitkov mam vela, opalenie sa tiez najde :-p prve 3 dni bol vsak studeny front - 25 stupnov - a pod mrakom, takze neopalovalo ale nevadi, aspon nepieklo kde sme behali po meste.... a zo zvysnych 6 dni bolo 5 slnecnych, takze som si uzivala teplo plnymi duskami :-D jaaaaaj, keby aj u nas bolo take pocasie, ze studeny front v oktobri a 25 stupnov :-D :-D
Emjee, to jsou na dvojcatka naprosto paradni vahy a miry x-) To byly urcite pekne dopeceny, ze jo ;-)
Me by zajimalo, kdy naroste nejake bricho mne :-D Porad nic. Naprosto nepatrne se zvetsilo v 7. tydnu a od te doby je stale stejne. Dokonce jsem jedne spoluzacce (Americanka, asi 55 let) rikala, ze cekame v dubnu miminko a ona pry, ze jak se nam podarilo v Nemecku zaridit primou adopci :-D
mmmk - po 22. tyzdni alebo aj neskor :-D ja sa uz valam loptou napred :-N ale este nemam kacaci krok :-D
nasi susedia nam zacali gratulovat minuly tyzden... :-D
ale v pondelok bola so mnou na cviceni baba, za normalnych okolnosti tenka ako prst a tak 155cm, v tusim 23tt a ta ma teraz take brusko ako by mala normalnu postavu, doktorka jej vravela, ze ma dieta ulozene viac vzadu, co aj ona dost citi na chrbtici ;-) a zas druhy extrem, baba, co ma dobre cez 100kg, pribrala doteraz (ma termin 2 dni po mne) 1.5kg, co sa na nej tiez strati :-N
mmk ja som do 16tt nepribrala nic (nejake extra nevolnosti som nemala) a potom do konca tehu spolu 10kg, tehugate som zacala nosit okolo 25tt, kopec ludi ma po porode zastavovalo, ze kedy som bola vlastne tehotna :-D (ale zase ked som prisla do porodnice zbehli sa vsetci doktori a sestricky kuknut na "to velke brucho" :-D)
ja nie som v ziadnom tt, ale tehotenske veci by sa mi po tejto dovolenke zisli :-D :-D ja blba som sa totiz vybrala na dovolenku v najuzsich rifliach a ked som si ich dala v posledny den dovolenky pred odchodom, tak som na letisku skoro odkvecla - nemohla som dobre dychat, boli mi tesne.... a let som prezila tak, ze som mala 2 vrchne gombiky rozopnute :-D :-D dnes chcem zacat cvicit, tak snad mi to odhodlanie vydrzi :-N