Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Musim priznat, ze jsem k ni mozna malicko zaujata, protoze ji znam z realneho zivota :-D Delala v Brne na hlavni poste, byla uplne blba, neschopna a u jejiho okynka vzdycky stala nejdelsi fronta. Delala v prizemi, kde jsou listovni sluzby, baliky atd. a kdyz jsem chtela neco posilat do zahranici, vetsinou nebyla jina moznost, nez vystat frontu k ni 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani - drzim palec u mudr. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D člověk na vás přijde kuknou a hodinu se tu směje nad fotkama :-D :-N hele asi bych měla tuhle diskuzi projet zpětně zda tam někde není odkaz na moje těhu břicha jako postrach nebo tak něco =-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
agu - ahoooj x-) x-) myslim, ze tvoje brucho tam nie je ;-)
Odpovedať
agu, tvoje jedině ve smyslu - najdi dítě :-D tobě rostlo to břicho snad dovnitř jani, ad trhy, míla jel dneska dřív do práce, protože měli nějaký meeting, a pak měl chvilku volno, tak šel do centra a volal mi, že koupil dvoje ozdoby. on je fakt zlatej x-) tak se těšim, až přijde večer domů. držím palce u doktorky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi určitě =-) =-) no jen aby :-D hele já sem chodím čumákovat každý den...jen smažu z alb fotky vánoční výzdoby,stromečků,krajinek pod sněhem,perníčků (ty mažu ze závisti pač sama sem nestihla nic napíct ]-( :-D ) no a pak vyřídím milion Ip kde je jediné téma "proč mám smazané fotky" 8-( a malá se mi vzbudí na kození tudiž vás pozdravit už nestihnu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
agu, ty tam nie si :-) ty si bola riadne vychrtla aj pocas tehotenstva, ved sa ti dali rebra pocitat :-D no nic, ficim ja, takto o 20min. uz budem u doktorky... som zvedava co mi diagnostikuje :-D snad len extremnu domyslavost :-p
Odpovedať
Profilova fotka
nevím proč nač a s čím ale taky držím palce k dr ;-)
Odpovedať
agu, jde se tam ohřát a vytahat z ní všechny moudrosti světa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
agu - jasne ...cestne skautske :-D :-D kajo - ja som tiez maniak na ozdoby a podobne prkotinky....sa v tom vyzivam x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani - este si tu? =-) a padaj konecne :-D :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jééé já vám pak vyfotím náš vánoční stromeček :-D ten se pod záplavou ozdob uplně prohýbá :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D karkul :-D :-D :-D :-D moudrosti světa :-D tak aby tady pak nemachrovala :-p :-D
Odpovedať
Agu, prosim te, tvoje bricho patrilo do kategorie tech nejfotogenictejsich. Jelikoz na nej nemam, tak si nezakladam album :-D A mazani fotek ozdob a pernicku me uz taky pekne stve ]-( Jani, tak at ti ta doktorka da na tu extremni domyslivost papir :-D Kajo, teda te Mila je ale hodny manzel x-) Mela bys mu uvarit neco dobreho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mmmk já když smazala asi stou fotku perníčků tak mě na ně i přešla chuť :-N ]-(
Odpovedať
no uvařila jsem mu dýňovou polívku :-D :-D
Odpovedať
on jí jako jí a docela rád, ale radši by kus masa :-) to jo, on je fakt zlatej, hrozně to prožívá a užívá si to. to bude tatínek x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
fuuuuuuu baby tie fotky pernickov a stromcekov na MK a pod vam nezavidim ...teda hlavne ich mazanie 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - to asi vsetci chlapi , aj ten moj nemusi moc mucne a hlavne bezmasite jedla :-D a urcite bude super tatinek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ten můj sní vesměs všechno.....to bude asi tím že u nás vaří on :-D :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no keby varil ten moj, tak by sme sa moc nenajedli...iba ak by sme boli z lasky ziveni :-o
Odpovedať
Profilova fotka
agu - pridala som si ta na FB do priatelov, dufam, ze sa nebudes hnevat :-N :-N
Odpovedať
Agu, uz jsem to dala do navrhu na vylepseni stranek, aspon do Vanoc, aby se zobrazovalo pri prvnim prihlaseni ten den, ze proste fotky cukrovi, stromku a vyzdoby NE! Ted pry v CR snezi, to nam pribude mazani jeste i zasnezenych krajinek 8-( A co Sofinka? Je hodna?
Odpovedať
Profilova fotka
domi uplně mě to rozzuřilo ]-( :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
agu - :-N :-D :-D :-D baby ja vam to mazanie fakt nezavidim :-(
Odpovedať
Jo a s tim masem, Karkul, to mame stejny. Jako jo, on sni vsecko, co uvarim (milacek :-D), ale kdyz je na vyber, jde po mase :-D Vsak taky rikam, ze tehotny je podle chuti u nas on. My se nacpeme veceri, funime na gauci, divame se na telku a on jde za chvili slidit do kuchyne, jestli neni jeste nejaky "zakusecek" :-D Tak si donese aspon cokoladu nebo susenky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sak dezert nemoze chybat :-D ale aj ja to tak robim...nenajem sa ale nazerem sa a pak hladam daci sladke na dorazenie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
mmmk já už taky dneska Jouzovi říkala že čekám kdy se v albech začnou objevovat krajinky se sněhem ve velkým 8-( Sofka je hodňoučká....vůbec nepláče jen kňourá, jen teda nechce spát v postýlce tak spí s náma ale mě to neva aspoň nemusím nikam chodit a mám ji u sebe x-) akorát nás teď trápí prdíky (prdí hůř jak Jouza-minule sem chtěla nadat mu že prdí a to byla malá :-D ) a od včerejška blindí tak nevím zda jí jen něco nesedlo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
:-N :-N :-N to já Jouzovi všechno sním :-N :-D on chudák co si neuchrání vlastním tělem tak to sežeru :-D
Odpovedať
Profilova fotka
agu - ale ty vobec nevyzeras na takeho jedaka :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi zdání klame :-D v porodnici sem se ptala zda bude možné k máčce dostat 7knedlíků jak sem zvyklá z domu :-D jdu nakrmit dravou zvěř
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?