Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
domi, myslela jsem, žes tam dělala nějaký generální úklid :-D a i kdyby... ;-) danu, máš nějaké fotky? X-) s tím mluvením ti rozumím, musí to být těžký. ale ber to zase z tý lepší stránky, že to není žádná porucha. holt každý dítě je jiný. řekla ti ta logopedka proč nemluví? třeba nějaký blok nebo tak?
Odpovedať
Profilova fotka
no moj brat tiez neskoro zacal hovorit.... sa mama bala, ze bude mat nejaku poruchu, no potom zacal a doteraz sa mu huba nezastavila :-D ale vazne.... a o mne si zas mysleli, ze nezacnem chodit, stavat na nohy som sa zacala az v nejakych 14mes..... ale zacala.... neboj danu, ked nema poruchu, tak urcite to raz pride a rozkeca sa
Odpovedať
Danu, neboj se, kazdy zacina jinak. Moje segra umela do tri let jen mama, tata a Ma (jako Marketa). Pak zacla mluvit a taky nevi, kdy ma tu hubu zavrit :-D Ona pak hned zacala mluvit ve vetach. Pokud nema podle logopedky vadu, nemej obavy ;-) Kajo, to bude rada, ze o mimcu ani nevis. Snad ti nezacnou nevolnosti, protoze to je mazec. U mne to melo formu trimesicni kocoviny :-N Zaludek na vode a neustala, neutisitelna zizen :-N
Odpovedať
já jsem taky začala pozdě chodit ;-) no danu, to se máš na co těšit, až se rozmluví :-D markét, kdy ti tak začaly ty nevolnosti? já si řikám, že to je dobrý, že jsem se jim vyhla, ale ono to může asi ještě přijít co? já jsem dnes podle ms 5+6, ale podle ultrazvuku trochu míň
Odpovedať
Kajo, specialne jsem se ti divala do sveho tehotenskeho denicku a bylo mi poprve cely den blbe presne v 6+1 :-D 8-)
Odpovedať
hm, díky, to jsem ale nechtěla slyšet že jo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
trochu odbocim - vsimli ste si, ze u par dni sa v admine zobrazuju temy, do kt. uzivatel prispel na tej stranke, na kt. napisal? uz to nie je vsetko na MS.... som si to vsimla pred par dnami, no myslela som, ze mi sibe alebo halucinujem z nevyspatosti, ale dnes som to skusala opat a funguje to.... takze super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-N řešíte těhu nevolnosti??? já za celé těhu blindila jen jednou a to v 13+4 a to sem vyblila pomalu i dítě :-N jinak teda sem vůbe ale vůbec neblindila :-N
Odpovedať
Jani, ano, vsimla jsem si toho, ale je to uz par dni, ne? Agu, ja blila asi 3x pri migrene, jinak to byla jen neverending kocovina :-D A zabiral jen horky zazvorovy caj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka, vsimla som si, na jednej strane velmi dobre, na druhej ked potrebujes skopirovat dlhsiu diskusiu a nechce sa ti z 30 prispevkov vymazavat cislo IP, dovody zmazania atd. uz sa to neda urobit rychlo tak, ze si napr. modrykonik prepises na mojasvadba a skopcis bez tych "tajnych" udajov ja som naposledy blila asi ako 12-rocna :-x na zaciatku tehu mi sice par krat bolo tazko, ale to vacsinou z hladu :-N
Odpovedať
tak aspoň někdo. já si připadám divná, když mi není špatně, a mám obavy, jestli je všechno v pořádku :-D
Odpovedať
Jo, ale prijdou urcite nejake priznaky, neboj :-) Minimalne te treba napne pri nejakym vyraznejsim smradu nebo ta zizen, divna chut v puse... Taky zrejme nejsi jedna z tech s "Priznaky velmi brzy po ovulaci" :-D Tam maji i 2 hodiny po styku priznaky tehulkovstvi... akorat je sranda si to cist od zacatku, protoze zadna z nich tehotna neni (nebo neotehotnela ten cyklus, co mela tak brzo priznaky :-D).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
diky za povzbudenie ;-) Ja ked som bola tehu som nemala ziadne priznaky akoby som ani tehotna nebola, prsia skoro nezvacsene /na to som sa tesila najviac kedze mam 2-ky :-S / a nic vracanie ziadne, proste nic :-N
Odpovedať
aha, takže další z diskusí, které když si nepřečtu, tak se nic nestane :-D žízeň mám pořád a chodím častěji na malou, na velkou zase skoro vůbec (pardon). ráno se musim hned najíst, jinak mi není úplně dobře. není to na zvracení, ale spíš taková slabost. stejně tak bych se najedla i před spaním klidně. jo a teď jsem si do kastrolku místo rýže nasypala sůl :-D
Odpovedať
Kajo, to bude holcicka - cetla jsem, ze k tehu-demenci maji sklon spis zeny, co cekaji holcicku (vedecky dokazano) :-D Na zacpu je dobre sezamove seminko a na malou litam porad 8-) Takze nejake ty priznaky mas :-)
Odpovedať
no jasně, holčička :-D hele, na tyhle příznaky já nevěřim. taky se říká, že když se ti zhorší pleť, bude to holčička. já mám pleť dobrou. a sousedka, co má kluka, měla v těhotenství skoro akné. samej pupínek.
Odpovedať
Profilova fotka
:-N :-N :-N :-N já přesně po styku věděla že to konečně vyšlo :-N :-N ale jen to ve mě projelo že jako už ale zazdila sem to pač po více jak 16měsících snažení sem tomu nevěřila :-N :-N až den po čekané ms kdy na mě vyskočily // sem si to vědomila :-N :-N :-N :-N :-N a já podle příznaků měla jasného kluka......pleť krásná, nádherný vlasy, břicho mi šlo dopředu, měla sem zastrčenej pupík, těhu chutě na kluka, prostě prej jasnej klučina a hle ona je to Sofule :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja jaksi nerozumiem, ved ked si prepisem modrykonik na mojasvadba, tak aj tak sa mi ukazu tie tajne udaje :-N a vzdy to tak bolo..... ci nie? :-N to fakt existuje tehotenska demencia? som myslela, ze si robite srandu =-)
Odpovedať
Profilova fotka
janočka fakt existuje já bych mohla vyprávět :-N
Odpovedať
Profilova fotka
a co teprv vykojenej mozek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teeeeda.... to akoze zena docasne ohlupne? :-o
Odpovedať
ne ne, jani, to už je pak napořád :-D
Odpovedať
agu, to jste se snažili tak dlouho? =-) to ani nevim, myslelal jsem, že vám to šlo hned.
Odpovedať
Agu, vidis :-D Ja prave mela ten pocit, ze "ted to mohlo vyjit" prave kazdy ten stimulovany cyklus... A ten "vitezny" jsem brala jako totalne zvorany, protoze ovule byla pozde, sice jsme to jako pojistili, ale to neklapne a doktor me nuti to zkouset a tak... A to byl neskutecny sok, kdyz mi sestra volala, ze krev je pozitivni :-D Ze to vyslo tehdy, kdyz jsem to necekala :-D Ale rikam si, ze jednu z tech injekci ten cyklus jsem si pichala u Karkulku, takze to mozna pomohlo :-D Kajo, ja mam bricho nahoru, do spicky, plet v pohode a dle chuti by muselo nase dite menit pohlavi co pul dne :-D :-D :-D A vlasy hnus, ale to je spis tim, ze to mam uz strasne dlouhy a chce to zasah kadernice 8-( :-p
Odpovedať
hele, to je zvláštní, já jsem si taky tenhle cyklus řikala, že to nevyšlo, pamatuješ, jak jsem to zahodila :-D ani nevim, že sis u nás píchala injekci, teda asi si na to vzpomínám, ale jen, žes to řekla. kdybych tě viděla, tak sebou seknu :-D hele a jaký jsou teda příznaky na kluka a na holku?
Odpovedať
Jo, rikala jsem ti to az pote. Ale to neni injekce, to je jen pero http://schering-plough.se/pagefiles/3... A nechtela jsem to delat pred tebou, pac vim, ze bys to nemusela rozdychat. On asi osud vi, kdo ma "koule" na to, aby si pichal injekce (a tomu teda mimino posle skoro za tri roky) a kdo je posera a komu to musi vyjit i bez injekci :-D Ja ty presny priznaky neznam, nekde o tom byla diskuze. Pry u holky je chut na sladky, spatna plet, strasny vlasy, mamine to ubere na krase. A u kluka je bricho do spicky, mamine to slusi a ma chut na maso... nebo tak nejak.
Odpovedať
Profilova fotka
tak moja exkolegyna co ma syna to ma uplne naopak - mala okruhle brucho, zlu plet, nic-moc vlasy :-D a dalsia exkolegyna co ma dceru, tak zas bola stale krajsia a krajsia :-D
Odpovedať
já mám chuť na všechno a jsem krásná jako nikdy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaji tak to je najhlavnejsie :-D
Odpovedať
taky bych řekla :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?