zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
:-D
jsem si vzpomněla, že mám v mrazáku ten marciápnový dortíček z ikea :-D jdu ho vyndat, aby povolil.
jinak já mám chutě pořád stejný - nažeru se a za chvíli slídim, čím bych se dorazila :-)
agu, aspoň je vidět, že tam asi dobře vařili
Agu, ale clovek by do tebe nerekl, ze tolik snis :-D Jak rika muj stryc - doktor, jsi asi "vysiraci" typ :-D Zbylo ti po tehotenstvi nejaky kilo +?
Jejda, Kajo, ja letos na peceni pecu :-D Chtela jsem pect perniky, dostala jsem sprda, ze kdo to bude jist, takze davam gaucing a uz dva dny se chystam na baleni darku :-D
jo vysírací typ :-D těm závidím.
já na pečení nepeču, čím bych se cpala u pohádek? ale jak jsem teď doma, tak si myslim, že mám ještě spoustu času a nechce se mi. navíc ty druhy, který nejsou tak pracný, už jsem upekla :-D
ale už mám roztříděný to nádobí, což je základ úspěchu. za chvíli kousek umyju. pak zase kousek. a tak. pak udělám kousek cukroví...
Jo, Kajo, system na to je potreba :-D Uz od rana jdu delat spicku na stromecek z koralek. Zatim se mi povedl udealt obed (asi ve 3), vyprat zimni bundu a spalit asi 4 frantisky... A do te zadni mistnosti jsem jeste ani nedosla :-D
Agu, +2kg jsou parada. Ja se modlim, at mam v patek aspon +1kg, jinac me dr. posle na nejaky vysetreni, proc nepribiram... coz je pred Vanocema trochu nepatricne. Ale rikala to sestra u nej. Jak jsem byla u toho nahradniho doktora, mela jsem -1kg a sestra na me mrkla, ze to nebudem do prukazky psat a ze ja se do priste polepsim 8-) Jako rada bych, ale myslim, ze to neovlivnuju :-p :-D
mmmk já ze začátku těhu zhubla 4kg pak sem se dostala na váhu co sem měla před těhu a až po 25tt sem začla přibírat...nejvíc sem přibrala poslední měsíc :-N to bylo během týdne i 4kg :-N
Tam mne se prekuli 25tt pristi tyden a taky mam pocit, ze to o Vanocich naskace. Jak normalne chlebicky nejim, letos se na ne ukrutne tesim (kdyz ja bych si je udelala, ale oni nemaji vlasak, parizak ani veku) :-D
nooo, takze u MUDr.ky bolo dobre :-) sa ma pytala, ci mam dake problemy, tak som povedala, ze okrem toho, ze mam nepravidelny cyklus, tak ziadne problemy..... urobila mi riadne vysetrenie, nemam ziadne cysty ani nic podobne, vajecniky mam oba, ale vraj dake mensie, no aj tak ze je to v pohode, len krcok maternice sa jej dako nezdal, nejaka cast co ma byt vnutri je vonku, ale ze to sa obcas stava, brala mi vzorky, o mes. si mam volat kvoli vysledkom.... dala mi injekciu a tabletky na upravu ckylu.... tak uvidime
Doktorka te teda vzala i navzdory tomu silenemu dvouminutovemu zpozdeni? :-D A je dobre, ze vypadas v poradku. Radsi vajecniky mensi nez zvetsene (to je prizna PCO).
zvozili ma na recepcii, ze 2 min. meskam ale MUDr.ka to brala v pohode, ved aj tak tam mala este pacientku, som musela minutku cakat..... meskanie je moja diagnoza :-( ked sa s kamoskami dohodnem, ze sa stretneme 17:30 v meste, tak su rady ked to stihnem do 17:45.... a teraz v zime zijem v inom casopriestore, vsetko mi jaksi dlho trva, ved donedavna ked mi zazvonil 07:44 budik, bola som schopna hned vstat..... teraz si ho zaklapnem a posuniem na 08:11 a hodinu mi trva kym sa naranajkujem, zbalim notebook a ohygienujem.... a to sa nemalujem, neobliekam si ziadne komplikovane oblecenie na seba, takze fakt neviem co tu hodinu robim :-D
som nevedela, ze PCO su zvacsene vajecniky..... vedela som, ze PCO je daka choroba vajecnikov, no neviem aka....
PCO je syndrom polycystickych vajecniku. Jednim ze symptomu muze byt, ze jsou zvetsene. Nebo jsou na nich cysty. Nejcasteji je doprovazenou nadvahou, spatnou pleti, zvysenym testosteronem v krvi, nadmernym ochlupenim atd. ;-) Vim, protoze mam :-D Jen trochu komplikovane tim, ze to "zvenku" nejde nijak poznat :-D
noooo, tak niektore pirznaky sedia na mna - nadmerne ochlpenie, plet sa mi po vysadeni HAK zhorsila, no cysty nemam, ani vajecniky zvacsene.... ufff, takze dobre.... inak, cela polovica zadku ma boli po tej vcerajsej injekcii :-N
tato vyzera celkom dobre http://www.tvfreak.cz/art_doc-302DE2A... sa mi paci, ze nataca aj v HD + fotky robi v rozliseni 3MPx, co je v pohode....
alebo odporcuam ti napisat Ip uzivatelovi "robocop" - on je daky kameraman... alebo sa aspon fakt vyzna... napis mu ake mas poziadavky a podla mna ti odpise a poradi... alebo ta aspon usmerni co je dolezite, co nie, naco si davat pozor, ci su lepsie kamery s HDD, alebo s pamatovymi kartami a pod....
tam sa zivo diskutovalo par mes dozadu a technika ide veeeelmi dopredu, kazdy mes. sa to meni...
inak, som si prave vsimla, ze "kotneko" si zmazala album z kona =-)
on je asi jediny normalny chlap na svadbe co vie diskutovat o technike, nehada sa, nevyvolava spory, netvari sa ako najmudrejsi na svete a nenahana si ksefty
ozaj, aka bola Ellina besiedka?
diky za opytanie, bolo to nadherne normalne som bola dojata co u mna nie je zvykom, pekne tancovala snazila sa proste krasa, zaroven som hned aj zistila ze strasne rychlo mi vyrastla. Jedine co ma trapi to asi neviete ze Ella poriadne este nerozprava na to ze ma 2,5 roka vie cca 15slov takze to nas velmi trapi chodime aj k logopedicke uviedla ze nema ziadnu poruchu tak len cakame, vsetkemu rozumie a chce to zevraj len cas. Ja viem z kazdej strany pocuvam ze ten zacal ako 3 rocny, ten ako 4 rocny ale nie je to nic moc ked dojde zo skolky a nevie mi povedat co cely den robili co papali, ako sa hrali, proste veci nam unikaju :-( ale som rada ze je zdrava a vsetko je inak v poho