Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka ad vcera 20:14 - bolo to tak iba u vas, co mate zakliknute automaticke prihlasovanie ;-) proste teraz tema vytvorena na jednej stranke sa neda zobrazit akoby bola aj na inej stranke (s vynimkou CSFR verzii ;-) )
Odpovedať
Profilova fotka
:-N tak já asi vážně měla mít kluka...pač sladký sem moc nejedla (až ke konci těhu sem začla mít chutě na sladký) a maso bych v těhu jedla po kilech i když před těhu sem ho moc nemusela....břicho sem měla špičaté a prej sem i byla hezčí :-N =-) =-) že bych se šla podívat do plínky zda sme něco nepřehlídli =-) :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaaa, no tak ja mam vsade automaticke prihlasenie, ked furt preklikavam medzi strankami.... keby som sa mala zakazdym prihlasovat, by ma trafilo :-D agu - ze by to nebola Sofia ale Sofio? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D tak v plínuši máme Sofinku :-D :-D :-D :-D ale prdí jako starej chlap =-) :-N :-D
Odpovedať
Agua to jsme na tom stejně co se týče mého prvního těhu ze kterého máme Kristý, sladký mi smrdělo na začátku a to doslova :-p a až ke konci jsem se ládovala, břicho taktéž do špičky, nikdo mi tu holku nevěřil :-) u malýho jsem měla břicho kulatý a čokolády jedla hned :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja len, ze uz iba 26 prispevkov a budem ich mat okruhlych 10000 :-p
Odpovedať
no tak pojď povídat :-D
Odpovedať
ba ne promiň, já mám dneska naděláno, bolí mě ruka, jdu si ukrojit chleba a nalít mlíko a dokoukat svatby podle marry :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes "nas" opat navstivila nasa hviezdna uzivatelka starwendulka... achjo, tusim pomaly zacinaju prazdniny, som zvedava, kolko duplanickov si pocas nich vytvori... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
nie nie, necham to na zajtra, ledva uz vidim.... som sla spat o pol 5 rano a od 9h uz susedia vrtali, tak som do 12h spala tak prerusovane :-D dufam, ze zajtra rano uz vrtat nebudu ]-( tak teda, prijemne pozeranie filmu.... bru noc :-p
Odpovedať
Profilova fotka
a co zas chce? zas nieco o superstar, panelaku a pod.? to je ta co mala nicky jozka?
Odpovedať
Ahojky holky, dneska jsem přišla tak na půl na způsob jak kopírovat aniž by se to zkopírovalo s těma spousty blbostma jako IP, zruš, oprav nebo co to tam je :-p ty jo mám z toho vánoce, přišla jsem na to první nebo už to víte? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no ja som na to este neprisla..... nuz, prezrad :-D viem, ze sa to da tak, ze sa odhlasim, no to sa mi nechce :-D takze pocuvam tvoje rady, tipy a triky :-D
Odpovedať
Ano, Teri, prozraaad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to by bolo super
Odpovedať
Profilova fotka
este neprezradila?? jeeeeejda, takto nas nechat v napati! :-p
Odpovedať
Profilova fotka
janocka, ano, ta jozka... a jasne, ze v teme superstar, okrem nej pravdepodobne este zavita aj do temy o jacksonovi. nechcem ju ale blokovat, lebo takto ju mame aspon trochu pod dohladom, inak by si zakladala nove nicky aj 5x denne :-p krista, prezraaaaad.... =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
takze do zaciatku januara, kym budu prazdniny, mame o zabavu postrane :-p nerozumiem, ze ju tu este bavi ake mate pocasie v CZ? v BA vcera cely den snezilo, aj sa ten sneh zatial drzi, no v utorok ma byt uz teplo, tak sa to roztopi.... skoda.... podla mna by bolo najidelanejsie, keby zacalo snezit 23. 12. a skoncilo 25. 12., par dni sa to drzalo a potom by uz mohla byt jar... na horach nech je sneh aj celu zimu, no v mestach staci tak tyzden :-p
Odpovedať
ahoj, hezkou adventní neděli přeju. jani, tady je sníh, ale zdá se mi, že to začíná vlhnout. přitom jsem dnes na netu četla, že v čechách naměřili něco kolem -25°C. a večer, když venčím psa, tak je opravdu mráz, až mi mrznou nudle v nose :-D ale dneska mi fakt přijde, že to povoluje, takže jsem naštvaná. přála jsem si, aby to vydrželo do vánoc. už máme koupený stromeček, ale ještě jsem ho teda neviděla, protože je svázaný vzadu za domem, míla ho přivezl včera večer. terko, to mě taky zajímá, já na to ještě nepřišla
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola vcera v meste s kamoskou a skoro mi zamrzli nohy.... ani termoponozky mi nepomahali :-D som ju bola vykopntu na vlak, kt. mal ist 18:08 do Brna, prisli sme na stanicu 18:00 a ona stihla este ten vlak co mal ist 16:08, lebo mal 100min. meskanie.... ten co mal ist 18:08 mal mat zdrzanie 110 min.... neviem co bolo s tymi vlakmi, lebo aj ked isla k nam z Brna v piatok vecer, meskala tiez 100min.
Odpovedať
Profilova fotka
toto je moj desattisici prispevok :-p inak, ked kopirujem prispevky v Chrome, tak sa mi prekopiruje iba IP a nie tie ostatne veci ako: nema ziadne albumy, ake pravidlo porusuje, zrus.... v Mozille sa mi to pisalo cele.....
Odpovedať
Profilova fotka
a u nas kyda a kyda a do vianoc ma byt furt okolo nuly, tak sa to mozno aj udrzi x-) normalne mame na balkone 10 cm snehu a to tu o takomto case byva priemerne +5 stupnov
Odpovedať
klasika, český dráhy - napadne snížek, máme zpoždění, zaprší, máme zpoždění, je teplo, máme zpoždění.... důvod se vždycky najde ;-) já používám IE, tam se mi to zkopíruje celé, ale mě to zase tak moc nevadí. když si to označím a dám enter, je to pohoda. ikke, tak to ti závidím, já na vánoce sníh už snad ani nepamatuju. a to jsme jako děti chodily na štědrý den před večeří s rodičema sáňkovat.
Odpovedať
Jani, my dneska poradne vymrzli i navzdory teplemu obleceni. Tu to dneska neslo na -5°C. Ted se sem zene snehova vichrice. Jeste neni uplne tma, jen sero, ale uz neni kvuli vetru se snehem videt vic jak na 2 metry. Jesteze mame psisko vyvencene. Kajo, ty rikas zkratce ČD české dráhy? My tomu odjakživa přezdíváme "času dost" :-D Nejvic me dopaluje ten kec "Upozornujeme cestujici, ze doba zpozdeni se muze menit!" ]-( :-D Ikke, kde presne v NL bydlis? Kamos z Groningenu se pred par dny podivoval, ze je tam snih :-)
Odpovedať
času dost? to neznám, ale je to dobrý :-D jo taky dobrá hláška je "omlouváme se za zpoždění" kdysi jsem v jednom týdnu přišla do práce 4x pozdě, tak už jsem se fakt naštvala a napsala jim. a co myslíte? odepsali mi takovým elaborátem, kde mi pomocí jejich směrnic a jiných hovadin krásně vysvětlili, že žádný z těch vlaků žádný zpoždění vlastně neměl :-D tak jsem to dala šéfovi a byl klid.
Odpovedať
Profilova fotka
za to nemohli ČD, lebo ked sla z Brna, tak to bolo EC iduce z Berlina a ked sla vcera naspat, isiel tiez zo zahranicia.... som pozerala predpoved pocasia a na vianoce ma byt 6 stupnov ;-( clapkanica (obleva) na Vianoce... jaaaaaaaaj :-S
Odpovedať
Davaji se na nadrazi jeste zpozdenky? Takovy listecky s potvrzenim, ze vlak mel zpozdeni? :-D My si pro to na gymplu houfne chodili, pac to platilo jako omluvenka... a vlak jezdil kazde dve hodiny, tz. nonstop naproti nadrazi to jistil :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som nevedela, ze take nieco existuje :-N
Odpovedať
ještě nedávno to bylo, tak asi pořád. já si pro to ale nikdy nešla, protože bych další půlhodinu strávila ve frontě na zpožděnku :-)
Odpovedať
Chapej, ze studentum nejaka fronta nevadila :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?