zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
fiiiha domi, ze by si tym nechajme sa prekvapit nazrazala na nieco?? =-) ze akoze ty si na rade? =-) ci som zas dako velmi domyslava? :-N
majji, ved samko je velmi mile dieta podla mna.... videla som ho nazivo sice len raz, ale fakt bol bohovsky.... tak vyrehotane dieta som este nevidela, fakt ako keby slapal na niecom :-D
ja som zvedava, ze co bude so mnou... dnes mi konecne zabrala vyvolavacka, budem brat aj dake tablety na upravu cyklu, tak snad sa mi to do tridsiatky upravi :-D :-N
no dost ako dost, uz len rovne 3r..... a to ked som bola mlada som si hovorila, ze tak ked budem mat 22r. budem mat prve dieta, 24r. druhe a potom niekedy okolo 30r. tretie.... nuz, uz to nestiham, budem rada ak okolo 30 budem mat jedno
Taky jsem planovala mit do 30 "odrozene" vsechny tri deti. No, myslim, ze kdyz zvladnu to druhe na tricatiny, bude to akorat :-D Kdyz vidim, jaky jsem lenoch, nechci se jako matka videt 8-) :-D
domi, ale ked uz si zacala, tak nas tolko nenapinaj! to sa nepatri.....
a tiez ma zaujima, ze ci budete mat priblizne rovnaky termin :-p ok, tak ked nie dominikovci, tak dominirisovci :-D
som dnes bola na stretku s exkolegynou, ma polrocneho syna a chudak dieta.... nosievali ho v klokanke tvarou od seba, davaju ho uz behat tak, ze ho drzia za ruky.... chudato dieta =-)
asi si myslia, ze to tak ma byt :-( a tak isto si myslia, ze je ok ked po 6 mes. natahuju dieta aby chodilo..... podla mna by malo dieta najskor chodit popri nabytku, pridrziavat sa, az potom s nim behat za ruky..... to su ale cisto teoreticke moje poznatky, ale 6mes. na behanie je dooost skoro...
Jani, ja zacala chodit v 8 mesicich :-N Sama. Maminu jeste nenapadlo me dat do choditka. Pak me tam davala, protoze jsem hodne padala, tak abych se neomlatila, kdyz nejsem pod stalym dozorem :-D
Dite by naopak vubec v choditku chodit nemelo, dokonce i takove ty vozicky nebo kocarky urcene pro uceni chozeni jsou zbytecnost. Proste az je na to zrale, zacne se drzet nabytku a sten a az se na to fakt citi, pusti se a chodi samo ;-)
Nevim, ktera z vas jeste projizdi alba na ceskem konikovi pravidelne, ale mne uz se zacinaji hnusit mimina v santovskych hadrech zapracovana do tech ohavnych kycovitych scrapbooku ]-( :-p :-D Kdyby ty maminy misto delani takovych kycu vyrazily nekam na prochazku! :-N
mne sa hnusi scrapbook ako taky :-p a potom sa mi este hnusia tie umele deti ako cez kopirak z makemebabies 8-( ale co uz, nie kazdy ma zjavne primeranu davku sebareflexie... :-x ;-)
Mimochodem, kdysi tu mela nejaka holka album, kde mela vysledne fotky z makemebabies, kam nahrala fotku kocky a psa :-D A pekny dite z toho bylo :-D
Jeste mi unika vyznam alba zaplacaneho obrazky od Anne Geddes a podobne. Jako titulka ok, ale mit jich tam 50??? =-)
Drsna diskuze :-N
http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
nechce sa mi teraz citat tu diskusiu, ale akurat nedavno sme sa s mm zamyslali, aky je to paradox, ked z "krasneho" a "zlatunkeho" dietata vyrastie mimoriadne skaredy dospelak... vid napr.
http://www.askmen.com/celebs/men/ente...
taky opak skaredeho kacatka :-p :-N
Ano, to je fakt. Ono je to casto tak. Znam z rodneho mesta holku, ktera byla naaadherne dite. Vzdycky jsem se na ni divala a rikala si, ze je jako panenka. Fakt krasny oblicejik, nadherne huste dlouhe svetle vlasky... a vyrostla z ni takova stara mlada, sice modelka a premiantka na stomatologii, ale pripada mi uz totalne nehezka :-N
A myslim, ze i proto nejsou nektere detske herecke hvezdy uspesne v dospelosti - uz nejsou tak krasni a roztomili :-N
vacsina tych scrapbookov je dost divna.... a tie fotky z makemebabies su podla mna vsetky uplne rovnake :-p
dnes som sa nastvala v lekarni.... bola som si vybrat recept co my dala gyn. minuly tzyden, vystala som si rad, potom mi chlapik podal lieky s tym: viete ako to mate uzivat, ze? tak som mu vravela, ze nech mi na krabicku napise ako to mam uzivat podla toho co mi tam napisala gyn., ze pre istotu aby som nezabudla.... a on, ze ved ked to viete, nereba.... magor.... ten lieky riesi 5 roznych veci, pri tychto roznych pripadoch sa uzivaju tie lieky inak, takze neviem odkial mlady pan zistil, ze ovladam ako sa to uziva 8-(
jani - fakt, este nie je nic 100%...ani sme na tom nezacali pracovat...ale tak poviem vam ako to je :-D :-o
teraz som dobrala poslednu davku HAK a dalsiu si uz nemam v plane dat...tak uvidime co sa podari alebo nepodari...budem vas informovat x-) x-)
tot vsio k dominirisovcom :-p