zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Holky mě pořád přijde že to musí někudy téct když na to koukám, fakt je to tak super jo? :-D
Tak já už teď taky nemám představu kolik to stojí od června 2007 jsem pořádnou MS neměla :-D
ja som niekde citala, ze sa u nas daju plienky zaniest k jasliam a skolkam a tam ich zbieraju a odvazaju spolu do spalovni ci kde... ale neviem, ci je to nejako nutne... inak MM nedavno videl nejaky dokument na ktorejsi nemeckej TV, kde robili vraj dost podrobny vyskum o ekologickosti latkovych plienok a vyslo im, ze nie su o nic ekologickejsie nez jednorazovky =-) :-N kvoli energiam na pranie, potom cistenie vody, vyroba cistiacich prostriedkov na pranie atd...
Ikke tak to je dobrej výzkum :-N já se přiznám, že my používáme jednorázovky, ale ty moderní látkovky se mi líbí :-)
Stojí to teda kopec peněz, ale doufám, že brzo Kristý naučíme na nočník :-|
dobry napad tie lactacydove utierky, dakujem za tip :-) v predchadzajucich zamestaniach boli umyvadla pri WC, no to boli normalne budovy, kde boli kancelarie odjakziva a nie byty ako teraz :-)
teri neboj, poharik je super..... ked mi prisiel, tiez som sa desila, ze je velky ale fakt nie je.... ja mam taky pekny, fialovy:-D ked som o nom citala pred par rokmi zdalo sa mi to byt nechutne, potom som citala na MS a MK ake je to super a zacala som sa namotavat :-p
ked som este uzivala HAK, tak mi nepretiekol vobec, teraz mi niekedy pretecie v noci, no istim sa intimkou, tak je to ok......
mne sa velmi pacia tie moderne latkove plienky, ale tiez som rozmyslala, ze ako je to ekologicke ked su naklady na praci prach, avivaz, vodu.... ale tak citala som, ze niektore baby to peru v tych eko cistiacich prostriedkoch.... ja som ekologicky zmyslajuci clovek, uz aj kila chemickych cistiacih prostriedkov menim za eko, ale prach na pranie nedokazem vymenit za akysi sliz :-N
Jani, moje kamosky teda perou ty moderni latkovky vesmes ve froschi (to je ekologicky praci gel), avivaz se tam nedava vubec a kdyz ty plinky sundas z miminka, davas je do kyblu s vodou s par kapkama levanduloveho oleje. Do toho slizu bych nesla. ja potrebuju, aby pradlo dlouho vydrzelo a aby i nase pracka nechcipla po trech letech pouzivani :-D Mne spis odrazuje to suseni, protoze nemame susicku a susarna je 5 pater dolu (bez vytahu) a v byte to neni idealni susit :-( Predbezne jsme s M. domluveni, ze do pristiho podzimu koupime susicku a zacneme latkovky pouzivat az tehdy.
preco sa to neodporuca susit v byte? preco sa zo slizu pokazi pracka? =-) my susicku tiez nemame v byte, ani vo vchode a keby sme ju aj chceli, nemali by sme ju kam dat.... iba ak kupit novu pracku a na nu dat susicku, ale to nehcem, lebo ja som velmi spokojna so sucasnou prackou, je plnena zvrchu a neviem si to vynachvalit, casto totiz dokladam veci za pochodu pracky :-D
čau holky!
teri, přidávám se k doporučení na kalíšek, až to bude aktuální, určitě ho pořiď, budeš překvapená a spokojená a nebudeš s to pochopit, jak jsi mohla někdy používat tampony.
nevim, jestli se stihnu zítra tady zastavit a dneska mám ještě dost práce, takže možná ani večer, tak vám všem přeju krásné a klidné vánoce, plné pohody a splněných přání x-)
a jance ještě jednou vše nejlepší k dnešním narozeninám ;-)
dakujem vam za priania x-) x-)
ja som u rod., mama je nervozna, furt mi nieco rozkazuje, prikazuje a podobne blbosti, takze som nervozna aj ja :-D
a predpokladam, ze zajtra to bude este horsie, ale tak verim, ze minutku si najdem a poprajem vam pohodove sviatky x-)
ahojte :-)
som chora a momentalne beriem aj ATB takze nemozem adminovat :-( som fakt rada, ked prejdem par krokov na wc a pod...sa tesim ake "uzasne" budu tohtorocne vianoce. ale sak co uz narobim :-S
Tak vam prajem stastne a vesele vianoce, vela vela dobreho jedla a hlavne pokojne prezitie vianoc v kruhu rodiny x-) x-) x-)
diddi dneska zase označila dva příspěvky, že jí urážejí. bylo to v diskusi, kde byly její dva příspěvky smazány s odůvodněním neurážej, neprovokuj... a dvě holky tam pak psaly, ať na diddi ostatní nereagují, že ráda provokuje, ale že jí to snad admini brzo smažou. tak tyhle příspěvky označila :-D
diddi je uplne sibnuta a fajn, ze si to vsimli aj ostatni :-D
ja som dnes vstala o 9, lebo drahy isiel na prac. rokovania do Zvolena, tak som ho sla vykopnut, isla som spat o 2 (zas sme si povedali o polnoci: pozrieme jednu, dve casti Frasiera a ideme spat a zas to nevyslo), tak som nevyspata + ta prudka zmena pocasia, tak sa mi nic nechce..... zajtra musim okupat psicu, lebo dnes sa na prechadzke straaaasne zasvinila (ma nizky podvozok, tak ma brucho cierne :-/), mame asistovat pri vareni, predychvat prikazy, zakazy, odporucania....aaach, no snad to nejako prezijem :-D
tak diddi pisala, ze preco tie prispevky neupravime lebo ju urazaju.... nooo, tak ten jeden by som upravila tak aby tam nebol nick "diddi" a to je vsetko :-D
este 1 vec: vsimli ste si, ze na streche su uz sukormne diskusie? ;-) snad uz da bbgrupoe pokoj, kedze tu diskusi uz nemoze citat hocikto ale iba clenovia + par necelnov adminov :-p
jani, díky, zrovna jsem domotala vánočku, umyla nádobí a šla to odemknout ;-) snad už dají pokoj, terezy :-D
to jsem si nevšimla =-) já už se tak těším na novou verzi i na svatbách a koníkovi x-)
nestihla jsem ozdobit perníčky, už na to asi kašlu. ale mrzí mě to.