zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Kristi, myslis to "mala svina?" =-)
Jani, napsal ti to tam nakonec? Ja teda vzdycky reknu, at mi to tam radsi napisou, pokud to neni neco, co beru treba dlouhodobe a uzivani znam.
Jo holky k tomuhle (omlouvám se že tak opožděně, někdy jsem ráda že si dojdu na záchod :-D):
krista • 2d • 20. prosinec 2009 ve 12:3
Ahojky holky,
dneska jsem přišla tak na půl na způsob jak kopírovat aniž by se to zkopírovalo s těma spousty blbostma jako IP, zruš, oprav nebo co to tam je :-p ty jo mám z toho vánoce, přišla jsem na to první nebo už to víte?
Tak se mi to stalo když jsem kopírovala příspěvky z MK.sk na MK.cz a na MK.sk jsem nebyla přihlášená (takže jsem neviděla IP ani ty ostatní věci jako album...) a po zkopírování to bylo přesně tak jak to umazáváme :-) takže rada když chcete kopírovat něco fakt dlouhýho je - odhlásit se, ale budete si to muset nakopírovat asi jinam (třeba Word), pak se znova přihlásit a šup s tím tam ;-) pokud teda nepřepisujete z sk do cz a naopak :-)
som myslela, ze si objavila aj fintu bez odhlasovania :-) mne je velmi neprakticke odhlasovat sa, kedze stale mam otvorenych viacero kariet s konikmi, svadbami, strechami, momentalne je to 14 tak ked sa odhlasim na 1 karte, prekopirujem, potom zabudnem, ze som sa odhlasila a ked nieco pisem inde, tak sa mi odpoved neodosle lebo ze sa musim prihlasit :-N ale tak chrome mi pise iba "| Change |" a IP, takze to je v pohode ked je to len ten 1 riadok, nepise sa kto ma kolko albumov ani ake pravidla porusuje.... teda, mozno to tak robi aj v inych prehliadacoh, ale ked som mala este par tyzdnov dozadu mozillu, kopirovalo sa vsetko....
market - nie, nenapisal ]-( asi by mu to velmi ublizilo.... len mi povedal ako to mam uzivat a bolo to uplne inak ako mi povedala MUDr.ka a pise sa v pribalovej info ]-( mam Duphaston na upravu cyklu, no ten liek sa uziva aj pri liecbe neplodnosti, ale inak - tak, ako povedal on a nie tak ako to mam uzivat ja pri tom mojom probleme ]-(
ano, chrome ako ten prohlížeč.... aj ked, chcela by som to skusit aj ako OS, no to sa neda na hociake PC nainstalovat :-( som s chrome velmi spokojna kvoli rychlosti..... skusala ho aj majka (ooo) ale jej nejde nacitat adminclub v chrome.... ja mam beta verziu (lebo na OS X este normalna nie je), ona uz ma normalnu, tak je to o to cudnejsie, ze jej to nejde.
Jani, ja ten chrome chci taky vyzkouset (to je to od googlu, ne?).
Ten duphaston podle me mas brat nejak od uciteho dne cyklu, pak vysadit a prijde ms, ne?
ano, ano, od googlu.... ja mam rada vsetko od google - e-mail, g-talk, wave, maps, translate, prehliadac, vyhladavac, earth, picasa..... a neviem co este :-D
ano, mam to brat 2 tabletky od 11. dna cyklu do 25. a lekarnik mi povedal, ze od 14. dc to mam brat 10 dni po 1 tabletke denne :-S
Jani, ten duphaston skutecne ordinuje doktor. Mne to celkem nic nedelalo, takze jsem presla na vyssi level - utrogestan :-D Ale ty dny cyklu musi urcit doktor podle obvyklych delek tvych cyklu. Jenze bacha - pokud uz se snazite, ten duphaston ti "pokazi" ovulaci. Od 11.DC je podle me brzo. Leda bys mela ovuli tak brzo. Brava se to tak 3 dny po ovulaci, stejne jako utrogestan.
Teri, jak ti "lita opera"?
teri, na ms som dostala vyvolavacku - pomohla.... a na to aby sa mi cyklus spravidelnil tie lieky....
market, lenze ja nemam sajn ake su obvykle dlzky mojich cyklov, kedze som od cca 18r. takmer non-stop brala HAK.... predtym som mala cyklus tak okolo 28-30 dni, ale to bolo daaaaaaaavno..... takze ja neviem ci mam nejaku ovulaciu alebo nie, kedze po vysadeni ms viac nemam ako mam..... aj v pribalovej informacii pisu, ze od 11. dc 2x denne pocas 2 tyzd., no lekarnik povedal uuuuplne nieco ine :-N uvidim teda ci mi to zaberie.....
teri, aj majka mala tu istu verziu chrome ako ty - 3.0.195.38 a haprovalo jej to dako.... ja mam 4.0.249.30 a zatial fakt spokojnost... ale pozeram, ze aj ona uz ma dnes taku istu verziu ako ja, tak sa jej idem spytat ci je to dnes lepsie....
Markét ta Opera mi lítá rozhodně rychleji než Mozilla a Chrome :-) ale já moc nejsem zvyklá v ní pracovat :-o :-N
Jani tak ty jsi si zjistila jakou mám verzi jo :-D Ježiš a kde stáhnu novou verzi, to se samo neaktualizuje křáp jeden :-N Aha tak super, že ta vyvolávačka pomohla, já posera z injekcí bych se asi zcvokla :-o
Tak ona je injekce a pak je kategorie vyvolavacka. A jestli mela Jani agolutin, je to takova olejova injekce, kdy boli uz ta aplikace a pak tak tyden misto te aplikace (= proste si nesednes) :-N
no zistila som v admine, ze aku mas verziu..... a ako si nainstalovat inu neviem, to ti majka poradi, lebo vcera sa s tym piplala, nechcelo jej to nainstalovat inu verziu.... nechapem preco vam to nejde.... ja som mala par dni verziu pre Win a slo mi to, teraz mam pre Mac a ide to tiez bez problemov..... fakt nechapacka :-N
ja sa injekcii vobec nebojim, len tie do zadku nemam rada, lebo ma potom 2 dni boli polovica zadku :-D
krista, len si klik na pravo hore v nastaveniach a daj si info o produkte google chrome a on ti vypise, ci treba novu verziu. ale malo by sa to aktualizovat same.
jani a ja som mala taku verziu ako ty? =-) to je divne, lebo som potom uz nic s tym nerobila.
ano maji od vcera cca 17h, ci tak nejak mas taku verziu ako ja - ved pozri ;-)
fuha market, som netusila, ze je rozdiel ked sa do zadku pichne injekcia a ked vyvolavacka.... tsssss.... aplikacia ma moc nebolela, ale par dni potom hej.... fakt som mala ako keby svalovicu na pravej polovici :-D
ja som mala raz schytat vyvolavacku kvoli operacii, ale nastastie sme to casovo nestihli. lekar mi vravel, ze pokial sa vyvolava skor ako ma normalne prist ms - pri pravidelnom cykle, takze je to dost brutal.
ms som mala v den operacie a neprekazalo to. mala som si dat tesne pred tym tampon a potom mi iba vraveli, ze v pripade, ze by ma museli uspat a otvorit, tak mi ho musia vybrat oni, kedze som uz lezala priputana na stole... nastastie sa nic neocakavane nedialo, inac by som sa asi prepadla od hanby... :-N
jani, to je divne. vcera som uz nic nerobila. =-)
jeeeeeejda, tak to by som sa aj ja hanbila keby mi mal niekto iny vyberat tampon....bleeeeee :-N vyvolavacka prisla na 5. den - MUDr.ka vravela, ze pride tak za 5 - 9 dni.... len je naprd, ze prisla v pondelok a nie niekedy napr. v piatok, lebo si nemam ako umyvat poharik, tak len vylejem a vytriem papierom =-) :-x jedine umyvadlo co mame je v kuchynke, takze preto to nejde :-D :-D
no idem ja domov pobalit sa, poliat kvety, pobalit korytnacky a hor sa kočovať po slovensku :-D
jani, myslim, že když to otřeš přes den jen toaleťákem, nic se nestane ;-) já jsem to v práci taky tak dělala, protože tam jsme sice měli umyvadlo na záchodě, ale v té předmístnosti a ta neměla dveře, byla otevřená do šatny. takže kdyby tam někdo přišel.... :-N
ja umyvam kalisok lactacydovymi utierkami, ak nemam umyvadlo hned pri wc mise :-N ale to byvalo malokedy.
uz mam navarenu kapustnicu, zacinaju vianoce x-)
Hm. tak víte co mi to napsalo? Vaše verze je aktuální a ta čísla :-p :-p :-p
Ježiš to jsou problémy holky :-D tak takový zatím nemám, ale koukám že kalíšek tu má každej, já si to pořád nedovedu představit, přijde mi to nějaký velký podle obrázků a to jsem porodila dvě děti :-D
Ikke, taky ji budu varit az zitra a tesim se na ni jako mala. Pripoustim, ze jsme ji meli predvcerem jako "treninkove kolo" :-D Ale ja ji muzu porad :-D
Kristi, ty jo, fakt se neboj. Kdyz mi kalich dosel, uplne me to vydesilo, jak je velikansky. Ale fakt neni. A to pohodli... x-)
Dneska jsme se s manzelem bavili, jak se tridi odpad, ze kam patri plinky (jednorazove) a on rika "A kam patri tampony a vlozky..." - to jsem nevedela. Mam kalich nejake dva roky a od te doby tyhle veci neresim a nepouzivam :-) Ani vlastne nemam predstavu, kolik to tak stoji. 8-)