zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
ja byvam medzi Arnhemom a Zuthpenom, ale pod snehom je momentalne cele holandsko, vlaky dnes takmer nejazdili, auta a autobusy nechodili, z letiska odletelo len par lietadiel... ale na severe (aj groningen) maju asi najviac snehu ;-)
Ikke, no ja mam pocit, ze my jsme byli posledni misto v Evrope, kde snih nebyl :-D I v Londyne byl a kdyz je i Holandsko pod snehem... :-D
A jak se ti libily vanocni trhy v Düsseldorfu?
Kajo, to je hezkyyy x-)
ten domcek je fakt pekny..... obdivujem zrucnych ludi :-p ja som total lavoruka, ja vsetko radsej kupujem, ani veniec (iny ako z pupav :-D, cize vianocny alebo jarny, letny...) neviem spravit, ani sit, vysivat, obsivat, štopkat, hackovat, strikovat, som skor technicky typ, moje oblubene hracky boli Merkur a Seva.... a ked sme niekedy u svokrovcov, tak ma strasne bavi pomahat chlapom nieco budovat, murovat, malovat, ked kopali studnu, chcela som ist aj ja dolu (12m) pozriet ako to tam vyzera, no necheli mi to dovolit 8-(
ten dom je super. moj oco vyrezava zase z dreva. mam od neho doma dve take drevene postavy. som ich zachranila. :-) on si ich vystruzlikal este ked som bola mensia a nechal len tak lezat v pivnici. a tento rok som si na ne spomenula, tak som si ich zobrala domov. strasne sa mi pacia, aj ked nie su dokonale, ale to bude asi tym.
jani, ty mi si nam mala ist pomahat na stavbu. to by ta bavilo. :-) je to makacka a riadna, ale aspon ten vysledok stoji za to. :-) a mam to niekedy miesto cvicenia. :-D vzdy mam potom taku svalovicu, ze niekedy sa ani pohnut neviem. :-D
to si pis maji, ze by ma to bavilo :-) hlavne v lete rada makam, lebo zaroven aj opaluje :-D :-D ale ja mam jemne rucicky, takze ja musim robit vsetko v rukaviciach a fajnova, ze nemozem pouzivat erarne rukavice co pouziva hocikto, ja musim mat vlastne :-D ked na jar opat zacnete a budem sa nudit tak ma pokojne zapriahni :-p a fakt je to namiesto cvicenia, lebo vydrzim viackrat urobit drep bez toho aby som si to uvedomovala, kdezto pri cviceni sa na to sustredim a pripravujem sa, ze to je tazke, ze ma to bude rano boliet :-D
presne aj ja. ked mam ist cvicit, tak uz doma vzdycham, co to bude, ale ked ideme na stavbu a sme tam od skoreho rana az do fakt ze noci a to akurat az potom ani nie ze frflem, ale niekedy az placem, ako ma vsetko boli. :-D ale ja si vravim, ze to najhorsie uz mame za sebou... to bol ten moment, ked sme mali uz mali v zakladoch navozenu zem s tym makadamom (velke hnusne kamene) a my sme si zmysleli, ze nebudeme nakoniec tahat kanalizaciu po fasade, ako sa to teraz robi, ale normalne v zemi... vtedy som zistila, ze vydrzim viac kopat ako matko. :-D :-D :-D ale to sme si povedali, ze to uz nikdy viac... vecer som musela ist do lekarne, nech mi daju nieco na palce, ktore som mala od kopania asi 5x vacsie. teta lekarnicka mi tie ruky zbadala a prve co bolo mi dala 2 flase zmrznutej vody do ruk, aby som to drzala, nech mi to trosku zmierni opuch. :-D a mesiac som nevedela drzat pero v ruke. :-D
no to je zrada fyzické práce, že většinou ty opuchliny, odřeniny, namožení vyskočí až za nějakou dobu. takže člověk maká, nic mu není a má pocit, jak to krásně zvládá :-D
makadam su kamene? su take orechy sa mi vidi :-D
strasne ma bavi robit beton v miesacke, vozit furiky, s krompacom robit, aj s puckou som uz kamene rozbijat skusala, no to predsa len nie je pre mna, na to mam slabe ruky.... dokonca som uz aj s motorovou pilou pilila, to bol moj zazitok roka spolu s bungee :-D
kaji, ved o to je to lepsie :-D lebo ked cvicim, tak fakt achkam, ze nevladzem, ze hento boli, toto boli a setrim sa, ale ked nieco budujem, tak to nejde..... a potom rano mam problemy vstat z postele lebo mam svalovicu aj na zadku :-D
makadam su aj orechy ale aj tieto "kamienky" http://www.leveko.cz/obrazek/2/makadam/
jani, si bola na bungee?
ja som s motorovou pilou este nerobila, mam k nej nejaky respekt, ale inac zvladam vsetky pracovne nastroje :-D
som ti spominala sa mi vidi, ze som bola na bungee.... v r. 2007 na autosalone v BA.... draheho kamarat robil vo firme, kt. prenajimla zeriavy a ako atrakciu mali aj bungee.... som si tuzila skocit od 17r., splinla som si to a stacil mi.... zo spodu sa to zdalo byt v pohode nizko, no ked som vysla do tej 60m vysky, nebolo mi vsetko jedno.... odhodlavala som sa na skok dobrych 15min.... a odhodlala som sa preto,ze okolo sa zhrkli ludia, kt. na mna civeli a ja som si povedala, ze taku hanbu aby som neskocila si neurobim :-D
ja som pred pilou nemala ziadny respekt, som myslela, ze to nie je nic tazke, sak hrdinka :-D ale potom mi svokor vysvetlil, ze ked budem pilit polena koncom/zaciatkom pily, tak je to velmi nebezpecne, lebo mi moze trafit do hlavy.... tak som sa vtedy trochu zlakla, ale inak v pohode, zvladla som to.... ja zboznujem vonu benzinu v motorovej pile, ako aj vonu benzinu z vyfuku na autach bez katalyzatora :-D :-D
anooo, uz si spominam :-) ja som nedavno zistila, ze nemam rada vysky. ked sme boli v ledniciach, tak sme isli uplne hore na ten minaret a tam som mala dost. pod nohami len drevene dosticky, zabradlie len take, aby sa nepovedalo... fuj...
ja mam rada vysky..... a pri bungee som sa nebala tak vysky ako toho, ze to lano je dlhe alebo sa dako zamotam.... ale napokon som strach prekonala a skocila.... ale presne tak ako sa skakat nema... dako na nohy, takze ked sa lano natihlo, strasne ma trhlo a brusne svaly mi brutalne natiahlo.... som sa nemohla smiat 2 tyzdne a prevracala som sa v noci na posteli tak, ze som sa zakazdym zobudila, chytila postele, pomaly posadila, prepolohovala sa a znova lahla.... fakt stacilo.... moj drahy nema rad vysky... ked sme sli na Eiffelovku vo vytahu, tak bol cely pokakany a tak isto aj na Lomnicaku na vyhliadke.... ja som si tam pobehovala a obdivovala vyhlad, no a drahy sa odhodlal ist tam 5min. pred odchodom lanovky posilneny 1 pivom.... z nas 2 som ja ten dobrodruznejsi a neromanticky typ :-p
protiklady sa pritahuju :-D my sme s matkom asi na rovnakej vlnovej dlzke. alebo tak, ze ja zmyslim vselico mozne a on ma tie nervy, to so mnou strpiet. :-D takze z nas dvoch som ten vacsi vymyslenik. dobrodruzne a romanticky sme na tom asi rovnako. :-)
no moj drahy ma tiez nervy strpiet vacsinu so mnou.... ale bungee prezival so mnou len zospodu a fotil ma :-D
som prave dotestovala sukromne skupiny a temy na streche, najskor mi to nefungovalo, uz to funguje, tak mozem ist pokojne spat.... bruuuu
vy jste tu ještě? =-) já peču vanilkový rohlíčky a málem jsem hodila šavli, protože jsem si vedle položila pekáč s kuřetem a hrozně mi vadil ten čmuch toho výpeku :-p tak šlo kuře do koupelny :-D
caute. ja mam antikoncepciu aj v podobe toho nasho certa. :-D kazdemu hovorim, kto sa nevie rozhodnut, ci chce deti, ze nech idu aspon na jeden den k nasim - segra s radostou svojho synatora pozicia a hned si to dotycni rozmyslia... :-D :-D :-D
ze chudak samko :-D on ma rad ludi a jemu je jedno, po kom moze skakat :-D :-D
tak ale samozrejme, ked pride krstna (akoze ja :-D) tak ho vsetko ostatne prestane zaujimat, kedze krstna sa s nim blazni viac ako ostatni :-D