Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady x-) jani, taky vidím jen nadpis, dále jako majka.
Odpovedať
Profilova fotka
tak diddi si neda pokoja :-D :-D ze preco som prispevok iba upravila a nie vymazala, ze ju to uraza, ze tak isto som mohla upravit aj jej prispevky, ze su tu dva metre a ze nerada by ten problem preposielala pierrovi.... kuuurnik, ja by som ju najradsej celu blokla...... som chcela byt uz pol hod. v posteli, no nevyslo to :-N stastne, vesele a pohodove vianoce aj vam dievky moje :-D :-D
Odpovedať
diddi bude psát pierrovi? to bude korespondence :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Tak vám jdu popřát krásné vánoce x-) užijte si ten dnešn den v pohodě x-)
Odpovedať
Jako blokovani Diddi k Vanocum? Aspon by mela cas se venovat detem :-D Jak se tam navazi do te Rimmel kvuli te "svini male :-))" v pasu, tak jsem nad tim premyslela. Nevim, odkud Rimmel je, ale u nas na Slovacku/Zahoracku se to slovo "svina" pouziva ve vyznamu potvora nebo nezbeda a nema to zadny hanlivy podtext. Kdyz jsem dosla do Brna, docela jsem s tim mela problem, ze svine je nekdo faaakt spatny. To jen pro vysvetleni :-) A krasne Vanoce, pro nektre z nas posledni bezdetne, pro nekoho prvni s ditkem x-) A hodne plodny pristi rok :-D
Odpovedať
Uz zas maji nejake pindy http://www.modrykonik.cz/forum/show.p... - miluju kecy "Nedejte se" - to vyzniva, jakobychom my neco udelaly! ]-( Jak to, ze je slunicko200 zablokovana a zalozila si novy nick? =-)
Odpovedať
Hele přáníčko :-N http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, tu to vcera zas "islo" =-) :-p :-N mmmk, myslim, ze to s tou svinou by asi mohol niekto na strankach vysvetlit, lebo to, ze to nie je hanlive ja osobne pocujem prvykrat :-N a obavam sa, ze aj drviva vacsina uzivatelov tak vam vsetkym prajem prijemne vianoce a klud v rodine i na strankach ;-)
Odpovedať
Jo holky také přeji všem krásné a klidné vánoce a šťastný Nový rok 2010 x-)
Odpovedať
Přeji všem Krásné Vánoce x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak u nas je opat veselo - v susednej ulici si nejaky psychos otvoril plyn, tak cakame, ci buchneme alebo nie... :-p
Odpovedať
ikke :-N to vás neevakují?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nas nie, 12 domov okolo dotycneho, co je od nas cca 100m a uz vraj dorazila aj specialna jednotka (holohlavi obrnenci) :-. =-) a ja tu mrznem, bo moj manzel ako prevenciu pred vybuchom nariadil otvorit vsetky okna...
Odpovedať
Profilova fotka
ikke mate to teda pestre :-N
Odpovedať
Ikke to je fakt něco :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak zda sa, ze idu do akcie... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
mm tvrdi, ze uz ho maju a zatvara okna :-N
Odpovedať
:-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ach, a konecne vypli generator pre budku policie a poziarnikov, co nam tu 4h vrcal pod oknom :-p to tichoooooooo x-) :-N
Odpovedať
Tak nic holky, to téma jsem smázla - jen pro info ;-)
Odpovedať
Kopírujeme ještě příspěvky nebo jsem zaspala zase něco =-)
Odpovedať
Profilova fotka
krista, ktoru temu? a myslim, ze prispevky este kopirujeme, pokial to ma zmysel (zjavne vykecavacie temy alebo ak je v teme iba 1 otazka, ktora je v inej teme uz priamo zodpovedana ja vacsinou nekopirujem)
Odpovedať
Profilova fotka
jaj, uz viem, Smazane fotky ;-) akurat som ju chcela vyuzit :-N inak albumy teraz nepozeram, mm stahuje nieco z netu, tak mi to tu lezie ako z chlpatej deky no zmazala som na MK: katherine27 - vianoce (stromcek, stol) dalej nejdem, lebo by som tym stravila celu svoju mladost :-p
Odpovedať
tak jsem právě utrpěla šok, i když hezký. byla jsem venku naposled kolem sedmé hodiny, a pak až teď a je tam min. 5 cm sněhu x-) vůbec nevím, že padal.
Odpovedať
Jo s těma fotkama - já tam ještě něco psala, ale nikdo na mě nereagoval, tak jsem to smázla, snad se nám bude do budoucna dařit zjistit vždycky co nejrychleji o co šlo, i od uživatelů :-) Já alba jen velmi namátkou :-N spíš se řídím tématama, ani inzeráty nestíhám, ale ty koukám máte pod palcem :-) Kájo včera sněžilo asi všude, i u nás, i holky na Moravě říkali že maji sníh, někde i na sáně :-N my už tady ale nemáme po sněhu ani památky :-|
Odpovedať
Ahojte, nejak vubec nestiham :-N Od rana do vecera po navstevach, nemam uz energii nekam zitra jit. I kdyz mame tu moznost, nejak se prestavam citit. Hlavne jsem uz hodne dlouhou dobu nezazila tak intenzivni pocit sytosti :-D Lidove receno jsem od 25.12. v kuse prezrana :-D
Odpovedať
Profilova fotka
konecne po niekolkych tyzdnoch som sa pripojila tak Vam dodatocne chcem popriat aspon uspesny, stastny a v zdravy prezity rok 2010..... stale riesim svoje sukromne veci, od marca ale nastupim do prace a snad sa aj zmobilizujem a zacnem adminovat, zuz
Odpovedať
Profilova fotka
zuz, aj tebe len vsetko dobre v buducom roku, nech sa vsetko podari vyriesit co najprijemnejsie, najlepsie a bez zbytocnych stresov ;-)
Odpovedať
holky, užijte si poslední večer v roce ;-) zuz, tobě držím palce, ať se to vyřeší co nejlépe pro tebe a děti. pevné nervy a hodně štěstí přeju.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, kraaasneho a veseleho silvestra x-) x-) x-) zuz drzim palce ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?