zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
Ahojky holky,
také přeji krásné Nový rok a Domi šup "snž" do profilu :-D
Jinak u nás Silvestr proběhl ve znamení nemoci ]-( jsem na zdechnutí, už od neděle a zatím je to jen horší, řeknu vám že starat se o dvě děti docela prča :-N zítra jde manžel zase do práce, prakticky je doma jen dnes :-| doufám, že mě to brzo pustí a nenakazím děti.
Tak se mějte všichni hezky, adminovat se snažím v rámci možností :-)
abychom nebyly od tématu...
domi, právě mi odpověděla alissa
alissa85
Kdy: Dnes v 19:49
Komu: ikarkulka
Předmět: Re: Re: Důslednost
Tak mi, prosím Tě, řekni, co teda doslova znamená, netextový prvek??
Alča
klidně to dej, ať se i ostatní pobaví :-)
já jdu koukat, na jedničce dávají Kdopak by se vlka bál, to je takový český rodinný film, dostal několik ocenění, vypadá to moc hezky.
kaja, a co netehulky, s ktorymi mlatia hormony? :-N
inak predvcerom som dosla na to, ako je najjednoduchsie kopirovat prispevky do inej temy tak, aby som nemusela mazat milion zbytocnych udajov - otvorit si temu v inom prehliadaci: bezne robim v IE, temy na kopirovanie si otvaram v Mozille (ta je dobra aj preto, ze sa to v nej pekne zoradi na rozdiel od IE)
toto ale plati iba v starej verzii, ako kopirovat temy zo strechy netusim, tam je to fakt otrava :-p :-S
tento odkaz by som chcela niekde uchovat, az raz zas niekto bude tvrdit, aka je toto nedemokraticka stranka :-p
http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
vid posledny prispevok
Ikke já teď pracuju v Chrome, jak říkala Janocka, rychle jsem si zvykla a mažu jen IP, je to rychlejší a oproti Mozille opravdu šlape jako hodinky, ta byla šílená když to porovnám x-)
Akorát si teda nemůžu zvyknout, že tam nikde není položka "Domů" se musím zeptat ještě Janocky jak to je, asi jsem jen slepá :-N
fuha, pozeram, ze vcera bolo "veselo", andzi je fakt niekedy zvlastna 8-(
domov na chrome je: mas sipku naspat, potom dopredu, potom taku zakrutenu sipku na obnovenie stranky a hned vedla toho je domcek ;-)
Jani já mám šipku zpět, šipku dopředu, potom tu zakrutěnu a potom hvězdičku (čili záložky) :-N a na dalším boku mám List (ovládání aktuální stránky) a Klíč (nastavení) :-N :-N :-N
tak ja zase nemam kluc :-D takze uz si s chorme spokojna? lebo prvy den ked si to mala este pred sviatkami, tak ti to moc nefungovalo sa mi vidi
som si naivne myslela, ze aspon cez sviatky a medzi sviatkami bude na strankach pokoj, ze ked nebudem kazdy den na nete, nic mi neujde, no mylila som sa :-N Ip som si citala tak kazdy druhy, treti den a za ten cas som ich mala zakazdym zo 30..... ach jaaaaaaaj
Jani jj tenkrát mi to moc nefungovalo, tak jsem byla pořád s mozillou a jednou mě tak strašně vytočila, to věčný načítání, tuším že mi to i popadalo všechno, tak jsem tam prdla Chrome a už ani jinej prohlížeč nezapínám :-) výchozí mám teda pořád Mozillu, vesměs kvůli manželovi, ale až mu ukážu že už máme domeček :-D tak si myslím, že taky přesedlá :-D
Já mám pocit, že přes ty svátky je to tady ještě horší :-N taková anarchie :-N
caute :-)
aj ja musim povedat, ze teraz cez sviatky to bolo dost zle :-S som zamkla ani neviem presne kolko tem kvoli duplicite, pak som nejake albumy riesila, a bazar ani nehovorim hruuuza 8-(
tak mojmu fanklubu to ideeee :-D
barbyka - 18 prispevkov vo fore, z toho v 12 vie, ze je so mnou nespokojna...
sabinatomas - obhajuje barbyku a prihlasuje sa z rovnakej IP
http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip...
ktora sa na prvy pohlad javi ako pohybliva IP alebo Ip viacerych ludi, nechapem ale ako je mozne, ze sa z nej prihlasuju vsetci v rovnaky moment (+/- par minut)
a andzi sa furt nevymackla, co konkretne jej vadilo, tak dufam (naozaj dufam!!!) ze ta staznost od nej na mna do asmiry naozaj dojde a konecne sa vymackne... len o tom dost pochybujem, lebo to by sa musela aj podpisat alebo aspon udat skutocny mail...
:-p :-D
preco sa ta tema nezamkne? ved to bude zase dookola mne to prijde ako Pridajte sa co najviac bab a upalme Ikke ako bosorku 8-(
Milujem najmudrejsie baby ktore su prihlasene ani nie mesiac a su najmudrejsie zo vsetkych oni maju pravdu a nikto iny 8-(
nemozme tam hodit vetu ktoru napisal pierre ked sa zamkla tema moja nesp.... a zamknut?
Ak mate niekto dojem, ze adminky nieco neurobili spravne, napiste nam to na modrykonik@modrykonik.sk a budeme sa tym zaoberat.
tiez mi napadlo urobit to tak ako navrhuje danu a robit to tak so vsetkymi podobnymi diskusiami, kt. vzniknu..... napadlo mi to ale az ked som kočovala z DT do PD :-p ved pierre pisal, ze sa ma stazovat e-mailom ked je niekto nespokojny.....
a ked sme uz pri tom, tak andzi mala uz 1 nick blokovany kvoli urazkam a hadkam na MK a 1 mala duplicitny..... ked som jej napisala v dobrom, ze ako to teda je, ci naozaj mala viac nickov ako tvrdi uzivatelka "alexandra" a ine, tak sa odpovedi vyhla a potom si dala nezmyselny registracny e-mail ]-(
co sa mna tyka, kludne pockajme do pondelka na propadne zatvorenie niekym z asmiry ("velkej trojky" :-D bob-pierree-kuko)
dievciny sa aj tak sami uz len strapnuju, vobec nevedia o com tocia...
barbyke som v tej teme dala odkaz, kde je aj prispevok od zakladatelky onej zmazanej temy, ale kedze barbyke sa nechce citat par stran dozadu, nedojde na to a nezoznami sa
inak ak by niekto mal zaujem vediet, o com bola ta omielana zmazana tema (ano, mala som jua si iba zamknut, nemazat, co som si uvedomila asi 30s po kliknuti na Zmazat :-p ), tak uzivatelka jazminn ju zacala takymto prispevkom (kopirujem z temy Hladam mamicku na dopisovanie):
jazminn • 26. dec 2009 o 08:54
:-) Ja som z východu. Hľadám mamičku alebo rodinu podobného osudu. Mám 5 ročnú dcéru, ktorú sme si adoptovali. Ja mám 45 rokov a manžel o desať viac. Hľadám rodinu zo západnej časti Slovenska k občasným návštevám a dopisovaniu, aby dievčatá boli kamarátky.
pricom tam este navyse bolo, ze su dobre zabezpeceni a maju chatu a ze hladaju vekovo podobnu rodinu, na co za sa nejaky cas (den-dva?) ozvali 2 uzivatelky, ktore si s nou nakoniec aj dopisuju. potom tam ale ktorasi tunajsia dvadsiatka/tridsiatka zarypla, ze ci solventnost povazuje za tak dolezitu pre priatelstvo, na co sa na zakladatelku behom asi 2 hodin doslova slovne vrhlo dalsich asi 15-20 uzivateliek a uz to vobec nebolo o tom, ze kto si s nou chce dopisovat, ale o tom ci su peniaze dolezite pre priatelstvo a pestovanie konickov. co som teda povazovala za odbocenie od temy a tie prispevky nalezite prezmazala. takze naozaj nechapem, za co ma veronikapp chce upalit :-.
inak aj posledna reakcia barbyky (dnes 20:37) ma stale viac utvrdzuje v tom, ze za nickmi z IP 217.145.202.46 stoli 1 osoba... :-|
a pozeram, ze diddi tiez vstava z popola...