Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. vsetko naj v novom roku. :-)
Odpovedať
Vsechno nejlepsi a hodne zdravi v roce 2010 ;-) A at je ten rok fakt plodny :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute, vsetko dobre v novom roku x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte takze stastny novy rok 2010 x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Ahojky holky, také přeji krásné Nový rok a Domi šup "snž" do profilu :-D Jinak u nás Silvestr proběhl ve znamení nemoci ]-( jsem na zdechnutí, už od neděle a zatím je to jen horší, řeknu vám že starat se o dvě děti docela prča :-N zítra jde manžel zase do práce, prakticky je doma jen dnes :-| doufám, že mě to brzo pustí a nenakazím děti. Tak se mějte všichni hezky, adminovat se snažím v rámci možností :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kristi - si to este rozmyslim :-D :-p
Odpovedať
abychom nebyly od tématu... domi, právě mi odpověděla alissa alissa85 Kdy: Dnes v 19:49 Komu: ikarkulka Předmět: Re: Re: Důslednost Tak mi, prosím Tě, řekni, co teda doslova znamená, netextový prvek?? Alča
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - ok, tiez som to chcela navrhnut ;-) kriste pane ]-( :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - dam tu ip od alissy do humornych alebo lepsie do prispevkov na par facek :-D
Odpovedať
no to je otázka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim :-D a malo tam byt daj nie dam, sak ved ty s nou vedies debatu ak sa to da debatou nazvat :-D :-p
Odpovedať
klidně to dej, ať se i ostatní pobaví :-) já jdu koukat, na jedničce dávají Kdopak by se vlka bál, to je takový český rodinný film, dostal několik ocenění, vypadá to moc hezky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
oukej tak to tam vlozim ;-) aj ja pojdem asi kuk daco v telke, tak pekny vecer :-)
Odpovedať
ten film byl moc hezký, ale nedoporučuji těhotným, se kterými mlátí hormony :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kaja, a co netehulky, s ktorymi mlatia hormony? :-N inak predvcerom som dosla na to, ako je najjednoduchsie kopirovat prispevky do inej temy tak, aby som nemusela mazat milion zbytocnych udajov - otvorit si temu v inom prehliadaci: bezne robim v IE, temy na kopirovanie si otvaram v Mozille (ta je dobra aj preto, ze sa to v nej pekne zoradi na rozdiel od IE) toto ale plati iba v starej verzii, ako kopirovat temy zo strechy netusim, tam je to fakt otrava :-p :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tento odkaz by som chcela niekde uchovat, az raz zas niekto bude tvrdit, aka je toto nedemokraticka stranka :-p http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... vid posledny prispevok
Odpovedať
Ikke já teď pracuju v Chrome, jak říkala Janocka, rychle jsem si zvykla a mažu jen IP, je to rychlejší a oproti Mozille opravdu šlape jako hodinky, ta byla šílená když to porovnám x-) Akorát si teda nemůžu zvyknout, že tam nikde není položka "Domů" se musím zeptat ještě Janocky jak to je, asi jsem jen slepá :-N
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, pozeram, ze vcera bolo "veselo", andzi je fakt niekedy zvlastna 8-( domov na chrome je: mas sipku naspat, potom dopredu, potom taku zakrutenu sipku na obnovenie stranky a hned vedla toho je domcek ;-)
Odpovedať
Jani já mám šipku zpět, šipku dopředu, potom tu zakrutěnu a potom hvězdičku (čili záložky) :-N a na dalším boku mám List (ovládání aktuální stránky) a Klíč (nastavení) :-N :-N :-N
Odpovedať
Tak už mám aj domček :-N musela jsem si to nastavit, díky!:-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja zase nemam kluc :-D takze uz si s chorme spokojna? lebo prvy den ked si to mala este pred sviatkami, tak ti to moc nefungovalo sa mi vidi som si naivne myslela, ze aspon cez sviatky a medzi sviatkami bude na strankach pokoj, ze ked nebudem kazdy den na nete, nic mi neujde, no mylila som sa :-N Ip som si citala tak kazdy druhy, treti den a za ten cas som ich mala zakazdym zo 30..... ach jaaaaaaaj
Odpovedať
Jani jj tenkrát mi to moc nefungovalo, tak jsem byla pořád s mozillou a jednou mě tak strašně vytočila, to věčný načítání, tuším že mi to i popadalo všechno, tak jsem tam prdla Chrome a už ani jinej prohlížeč nezapínám :-) výchozí mám teda pořád Mozillu, vesměs kvůli manželovi, ale až mu ukážu že už máme domeček :-D tak si myslím, že taky přesedlá :-D Já mám pocit, že přes ty svátky je to tady ještě horší :-N taková anarchie :-N
Odpovedať
Profilova fotka
caute :-) aj ja musim povedat, ze teraz cez sviatky to bolo dost zle :-S som zamkla ani neviem presne kolko tem kvoli duplicite, pak som nejake albumy riesila, a bazar ani nehovorim hruuuza 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak mojmu fanklubu to ideeee :-D barbyka - 18 prispevkov vo fore, z toho v 12 vie, ze je so mnou nespokojna... sabinatomas - obhajuje barbyku a prihlasuje sa z rovnakej IP http://www.mojasvadba.sk/adminclub/ip... ktora sa na prvy pohlad javi ako pohybliva IP alebo Ip viacerych ludi, nechapem ale ako je mozne, ze sa z nej prihlasuju vsetci v rovnaky moment (+/- par minut) a andzi sa furt nevymackla, co konkretne jej vadilo, tak dufam (naozaj dufam!!!) ze ta staznost od nej na mna do asmiry naozaj dojde a konecne sa vymackne... len o tom dost pochybujem, lebo to by sa musela aj podpisat alebo aspon udat skutocny mail... :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
preco sa ta tema nezamkne? ved to bude zase dookola mne to prijde ako Pridajte sa co najviac bab a upalme Ikke ako bosorku 8-( Milujem najmudrejsie baby ktore su prihlasene ani nie mesiac a su najmudrejsie zo vsetkych oni maju pravdu a nikto iny 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
nemozme tam hodit vetu ktoru napisal pierre ked sa zamkla tema moja nesp.... a zamknut? Ak mate niekto dojem, ze adminky nieco neurobili spravne, napiste nam to na modrykonik@modrykonik.sk a budeme sa tym zaoberat.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez mi napadlo urobit to tak ako navrhuje danu a robit to tak so vsetkymi podobnymi diskusiami, kt. vzniknu..... napadlo mi to ale az ked som kočovala z DT do PD :-p ved pierre pisal, ze sa ma stazovat e-mailom ked je niekto nespokojny..... a ked sme uz pri tom, tak andzi mala uz 1 nick blokovany kvoli urazkam a hadkam na MK a 1 mala duplicitny..... ked som jej napisala v dobrom, ze ako to teda je, ci naozaj mala viac nickov ako tvrdi uzivatelka "alexandra" a ine, tak sa odpovedi vyhla a potom si dala nezmyselny registracny e-mail ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani napisem to tam a zamknem, alebo to urobis ty? alebo pockame?
Odpovedať
Profilova fotka
co sa mna tyka, kludne pockajme do pondelka na propadne zatvorenie niekym z asmiry ("velkej trojky" :-D bob-pierree-kuko) dievciny sa aj tak sami uz len strapnuju, vobec nevedia o com tocia... barbyke som v tej teme dala odkaz, kde je aj prispevok od zakladatelky onej zmazanej temy, ale kedze barbyke sa nechce citat par stran dozadu, nedojde na to a nezoznami sa inak ak by niekto mal zaujem vediet, o com bola ta omielana zmazana tema (ano, mala som jua si iba zamknut, nemazat, co som si uvedomila asi 30s po kliknuti na Zmazat :-p ), tak uzivatelka jazminn ju zacala takymto prispevkom (kopirujem z temy Hladam mamicku na dopisovanie): jazminn • 26. dec 2009 o 08:54 :-) Ja som z východu. Hľadám mamičku alebo rodinu podobného osudu. Mám 5 ročnú dcéru, ktorú sme si adoptovali. Ja mám 45 rokov a manžel o desať viac. Hľadám rodinu zo západnej časti Slovenska k občasným návštevám a dopisovaniu, aby dievčatá boli kamarátky. pricom tam este navyse bolo, ze su dobre zabezpeceni a maju chatu a ze hladaju vekovo podobnu rodinu, na co za sa nejaky cas (den-dva?) ozvali 2 uzivatelky, ktore si s nou nakoniec aj dopisuju. potom tam ale ktorasi tunajsia dvadsiatka/tridsiatka zarypla, ze ci solventnost povazuje za tak dolezitu pre priatelstvo, na co sa na zakladatelku behom asi 2 hodin doslova slovne vrhlo dalsich asi 15-20 uzivateliek a uz to vobec nebolo o tom, ze kto si s nou chce dopisovat, ale o tom ci su peniaze dolezite pre priatelstvo a pestovanie konickov. co som teda povazovala za odbocenie od temy a tie prispevky nalezite prezmazala. takze naozaj nechapem, za co ma veronikapp chce upalit :-. inak aj posledna reakcia barbyky (dnes 20:37) ma stale viac utvrdzuje v tom, ze za nickmi z IP 217.145.202.46 stoli 1 osoba... :-| a pozeram, ze diddi tiez vstava z popola...
Odpovedať
Profilova fotka
za co sa zas pustaju do ikarkulky??? http://www.modrykonik.sk/forum/show.p... ]-( :-p ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?