zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
karkul, ber to tak, ze to nerobis len pre seba :-) ja mam zase problem, ze ak mam ist k lekarovi na nejaky zakrok, tak ja si o tom vsetko mozne precitam na nete a potom sa bojim. mala by som ist s rukou na chirurgiu, ale tak mi lepi, ze este asi chvilu vydrzim, kym to nebude boliet viac. :-D sranda je, ze ked som mala ist na operaciu srdca, tak som sa nebala, bola som nervozna, ale strach to nebol, to mi aj lekari na monitoroch ukazovali, ze ako ma brali na sal, tak som mala uplne kludny tep. :-D
jo jako pako :-D
maji, to si taky řikám, dokonce si už dva dny řikám, že je to jen jehla, nic to není, trochu to štípne a šmitec. ale to je jako se třeba někdo bojí pavouků nebo hadů nebo myší. taky mu to nevysvětlíte.
to je pravda. mne sa snazia vsetci hovorit, ze klaun je len obycajny clovek. :-D raz v zivote som bola v cirkuse... aspon na cirkuse usetrime, ked budem mat deti. :-D alebo nech idu len s tatinom. :-D
ja sa ihiel nebojim, ja som si dokonca isty cas injekcnymi ihlami aj vyrazky vypichovala na ksichte :-D uz k nim ale nemam pristup (dedko na dochodku), tak to nerobim :-D
klauna sa nebojim, ale tak mam kamosku co sa tiez desi klaunov.... a ked budeme mat deti aj my, tak do cirkusu chodit nebudem, nemam rada cirkus, chudiatka zvieratka
čau holky, tak jsem zpět z kontroly.
všechno v pořádku, mimino má 15 mm, srdíčko tluče, mám obrázek.
na další kontrolu jdu až 2.2., takže do té doby zase doma :-|
odběr jsem zvládla. resp. neomdlela jsem. ale trochu divadýlko to bylo :-D musela jsem si lehnout, pak jsem strašně sykala a funěla, pak mi tu krev brala strašně dlouho, myslim, že tak minimálně 3 zkumavky, přitom jsem tu jehlu docela cítila, takový tlak a trošku to štípalo.
ale mám to za sebou a to je hlavní.
výsledky se dozvím při tý příští kontrole, pokud to bude v pořádku. jinak by mi volali dřív. ale ono to bude v pořádku ;-)
tak mám radost :-)
ne, jsem na neschopence. jsem doma, protože je mi zle, mám nízký tlak a v práci bych to nezvládala - už jsem to tu asi psala - stres, kancelář bez okna, takže jen zářivky a klimatizace, ta teď nefunguje, takže jen teplý vydýchaný vzduch, nemůžu se jít projít, záchod je daleko a ve společné šatně, kde to smrdí, ten záchod je tam jeden a pořád obsazený. takže kdyby se mi chtělo zvracet, tak bych asi musela mít v kanceláři kýbl.
a nemůžu se přestěhovat do jiný kanceláře, jsou všechny stejný.
takže mi doktorka doporučila, ať jsem radši doma.
ahaaaa, tak ja som asi prehliadla, ze mas kancel bez okna.... ja ked som kedysi mala taky kamrlik s oknom ale bez ziveho svetla - okno bolo do atria a tam bola pomerne tma - tak mi byvalo zle aj bez tehotenstva :-D takze pracovne podmienky pre tehotnu zenu su viac nez zle.... a ked ti nevolnosti prejdu, tak sa chces vratit do prace?
pamatujete, jak jsem kdysi blokovala najednou asi těch 16 nicků z bazaru (filinoe aspol.)? tak to je teď uživatelka levnasvatba, která má u náš momentálně placenou reklamu :-D poznala jsem to podle textu jednoho inzerátu.
trochu jsem nepochopila to "moje" téma na koníkovi =-)
třeba ta acorinka mi vůbec nic neříká, přitom se tam do mě dost obula, vůbec netuším za co =-)
a ostatní - psali, že se jim nelíbí pravidla alb apod., ale co s tím mám společnýho já? no vlastně co se divím, jak se někde rozjede nějaká nespokojená diskuse, tak se semele pátý přes devátý.
ale naštvalo mě to, protože fakt nevim, o co komu šlo.
tak to ani ja nechapem preco sa to tak rozbehlo 8-(
ale je pravda, ze plati, ked sa niekde niekto zacne stazovat povedzme za konkretnu vec...tak sa tam pridaju aj taki co s tym nemaju nic spolocne a zacnu riesit vseobecne pravidla a podobne veci ]-(
já si na to nikdy nezvyknu... vždycky mě to dost sebere, když je tam najednou 20 kejhajících hus, ani jedna nenapíše nic konkrétního, ale všichni se toho chytnou, já se nemůžu nijak bránit...
přitom fakt nevim, co zrovna na koníkovi jsem komu provedla. smazala jsem pár obrázků vánočních stromků, nehtů a psů a sem tam někomu napíšu, když má blikající album.
jo a zamkla jsem tu jednu diskusi, protože si nedaly říct. ovšem za pár hodin už byla zase odemčená a mohly si za to samy, takže na jejich místě bych spíš byla zticha.
tohle je tak nefér.
kajo - sak koho by to nezobralo?! ja si ani neviem predstavit, keby sa do mna niekto zacan navazat :-.
ale sme na tvojej strane a keby sa dalo urcite sa vsetky zastaneme aj v danej teme ;-)
teď jsem si to znova přečetla a třeba vůbec nechápu, co tam píše ta zuhav. že
"kvůli původně malému nedorozumění jedné z diskutujících s adminkou, které přerostlo v osočování a výpadům ze strany adminky".
já jsem ani jedné z nich nenapsala žádné sprosté slovo, žádnou výhružku, vlastně jsem jim nenapsala nic, kromě toho jednoho příspěvku do diskuse, než jsem ji zamkla.
naopak byla to uživatelka slunicko200, která mi psala ip plné milých slov a tím posledním bylo, že jsem píča.
já jsem ani na ty její ip nereagovala.
tak fatk nepochopím, kde se v někom vezme taková slabošina, že to, co udělal sám, napíše o někom jiném.
vždyť to byly ony, kdo nadával v tý diskusi. my tam nenapsaly ani čárku.