Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
:-D a na co si stěžovala diddi?
Odpovedať
Profilova fotka
to je super cislo. :-) tolko mali "reci", ale to sa dalo cakat...
Odpovedať
Profilova fotka
no pekne, takze andzi len tak nehovorila do vetra :-S
Odpovedať
Profilova fotka
andzi by to len tak nenechala...
Odpovedať
Profilova fotka
som si nemyslela, ze to naozaj urobi,ale sak...
Odpovedať
a co vlastně ikke provedla té andzi? smazala jí tuším nějaké příspěvky ne?
Odpovedať
Profilova fotka
take nieco. tusim bola andzi mimo temu alebo nieco take
Odpovedať
no tak to je jasně na stížnost :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ale tusim aj nieco, ze s nou nejako "neslusne" teda aspon podla andzi komunikovala =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
posledny prispevok od dai... normalne mi take, nazvem ich "tapy", lezu niekedy na nervy. v kuse pisu to iste... na co to je dobre? volakedy som takymto "tapam" napisala svoje. :-D uz som krotka, ale niekedy mi normalne az klavesnicou myka, ako by som chcela nieco napisat :-D http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Profilova fotka
heh, to by som rada vedela, co bolo neslusne...? :-N asi, ze som ju poziadala o trpezlivost a napisala, ze jej nie som povinna odpovedat do 60 sekund, ked mi v priebehu 10 minut, co som si robila veceru, od nej dosli 3 IP, posledna s tym, akoze ci sa docka vysvetlenia... :-p 8-( inak tiez si nepamatam, ze by som s andzi predtym mala nejaky konflikt ci uz na MK alebo na streche, o horlivej prispievatelke do mojho fanklubu, istej barbyke (ktora tu ma zjavne este dalsich 20 nickov) ani nehovorim...
Odpovedať
Profilova fotka
to je kraaaaaaava ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak to mi taky myká klávesnicou :-D co to mele? víme to všechny, ale stejně to napíšu - vždyť ty jejich diskuse vznikají tak, že ony se na něco ptají adminů, a nedejbože když jim admin okamžitě neodpoví, to se hned schovává nebo se někde fláká. takže ony by si tady mohly na nás vymýšlet nějaký kraviny a my na to nesměly reagovat. dobrá forma vedení podniku :-D janocku jsem snad ještě nikdy neviděla, že by někomu vyhrožovala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
co mysli tym, ze by sme nemali do diskusii zasahovat? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - ja netusim, co jej tak strasne ublizilo :-N nechcem byt svina, ale bude to asi tym jej tehotenstvom, kedze sa im to podarilo nakoniec prirodzenou cestou :-N :-N :-N
Odpovedať
ikke, ty si ten fanklub vedeš nějak formálně? :-D máš to třeba někde poznamenaný? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to aby sme nedajboze nepisali do nijakej temy....aj ked sa aj ty chces len k niecomu vyjadrit, spytat alebo pomoct?? :-S to uz co su za sproste pripomienky?
Odpovedať
asi si daly nějaký předsevzetí do novýho roku :-D dneska mám pocit, že se všichni spikli, jdu si udělat čaj a natáhnout se, včera jsem vybrakovala knihkupectví ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ze by sa dohodli, ze musia nas...at adminky na vsetkych nasich forach?? :-D kajo - ake knizky si kupila? ;-)
Odpovedať
domi http://www.kosmas.cz/knihy/146093/skl... http://www.kosmas.cz/knihy/151033/lid... http://www.kosmas.cz/knihy/139092/krv... a míla http://www.kosmas.cz/knihy/149793/mag...
Odpovedať
Profilova fotka
fiiiiha zaujimave ulovky ;-) uz aby prisli aj tie moje co som objednala, lebo knihu z vianoc, som vcera konecne docitala :-D
Odpovedať
Ježiš holky, co se to děje, je mi fakt zle z toho |-|
Odpovedať
Profilova fotka
hahaha :-D ak by niekto chcel vediet, tak dai povazuje za vyhrazku: ak budes neustale porusovat pravidla, moze ti byt odoprety pristup na stranky... to je vyhrazka..... a osobne udaje su: si na stranke niekolko hodin denne :-D mam sto chuti napisat jej, ze bob sa k tomu dostal, kedze ak citala pierrov prispevok, videla tam, ze o tej situacii bol informovany bob......
Odpovedať
to je vlastně pravda, takhle vyhrožuju taky :-D nebo ještě "pokud si popis alba neopravíš (většinou kvůli tickerům), může ti být smazáno celé album. minule jsem to řešila s nějakou uživatelkou (ale ta byla v pohodě), že to není výhružka, jenom upozornění, aby se pak dotyčná nedivila, že se na to vykašlala a zmizelo jí album. domi, co sis objednala ty? já bych mohla číst pořád, ale dost to leze do peněz. nebo si hrozně ráda kupuju knížky typu encyklopedie, ty se ani nečtou, jen prohlížejí, ale jsou teda hodně drahý.
Odpovedať
ty jo, a ikke už má poslední měsíc :-o jak se cítíš?
Odpovedať
Profilova fotka
nemam fakt slov na uzivatelky ktore su tu ledva tyzden aj s cestou a maju najvacsie pindy, najlepsie vedia ako to tu chodi resp. malo chodit ach...skoda slov 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa citim OK x-) klopklopklop, lepsie nez napr. pred 2 mesiacmi, nejako som si na ten balonik zvykla :-N vcera mi porodna baba aj fyzioterapeutka na cviceni uplne nezavisle od seba povedali, ze mam krasne brucho a ze je sranda, ze zozadu vobec nevidiet, ze som tehotna. a to uz mam nejakych 15-17kg naviac...
Odpovedať
Profilova fotka
dani, tak ale to je nic oproti tomu, ved "dai" pise: "Povazujem toto forum trosku aj za moje" ona to vymyslela? naprogramovala? pomohla nejako?? podla mna nie, tak nech ide doprdele! terky, vy by ste tiez mali toto forum povazovat za svoje, kedze ste registrovane od r. 2005 :-D haha, a ze admini by nemali prispievat do diskusii a zamykat temy a blokovat uzivatelov? tak co mame robit? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaj, a dnes som v pohode obehla asi 5 velkych obchodakov s nabytkom - zhanam zaves do detskej izby bez disney-priser a nie kvetinkovy... proste neexistuje :-( pokial nechcem jednofarebny
Odpovedať
Profilova fotka
ja dufam, ze dai myslela, ze nemame prispievat do diskusii, kde nas kritizuju... ale ine by zas chceli, aby sme v takych diskusiach odpovedali najlepsie okamzite. preto si myslim, ze take diskusie treba proste pausalne co najskor zamknut s tym odkazom od pierra, nech pisu pripomienky priamo mailom alebo postou. a ano, forum povazujem "za svoje" asi do takej miery, ze si tu nicim nervy adminovanim :-D ale popravde uvazujem, ze po porode s adminovanim seknem, zacinam mat pocit, ze by som si neskor radsej uzila toto forum znovu ako bezna uzivatelka... ale uvidime, co so mnou drobec nakoniec urobi... ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?