Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
ikke, tak to je dobře, že se cítíš dobře x-) s těma disney-příšerama ti rozumím, ono je to asi všude umění sehnat něco bez nich a jim podobných. a co třeba koupit látku a závěs ušít?
Odpovedať
Profilova fotka
ved ine mi ani nezostava...horsie je, ze ani latka moc nie je, asi zas skoncim v ikea, akurat ze ja potrebujem zaves na okno 180 x 240 cm , co sa z ikeackych detskych latok sirky 120cm dost blbo sije (aby to malo aj nejake zahyby a tak...), lebo budem musiet kupit 4 baliky s vekym odpadom...asi...tuto napr: http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/pro... tu paskovanu
Odpovedať
Profilova fotka
uz ste sa ma viacere pytali co sa deje vecer so strankou ked sa pomaly nacitava.... pre tie, ktore ste sa este nepytali: chyba nie je na vasej strane.... vecer zahadnym sposobom stupa zatazenie servera, chalani sa snazia pirst na to co sa deje, no zatial nevedia.... takze nevyhadzujte pocitace :-D :-p
Odpovedať
a já jsem si řikala, že za to můžou admini :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teraz som si pozrela ake knizky si si to kupila..... tak tu prvu - o vile Tugendhat si urcite chcem zaobstarat.... bola som tam 3x a pri najblizsej ceste do Brna by som tam sla zas (ak to uz nie je zavrete kvoli rekonstrukcii =-) ).... no a ta kniha o zene z gulagov vyzera tiez zaujimavo, mam rada take autenticke pribehy..... no a Zeměplocha - to je draheho najoblubenejsia edicia knih (a este Pan prstenov).... furt to cita a mne sa ta kniha nepaci... citala som parkrat zaciatky tej knihy, no nechytilo ma to... citat o dakom Mrakoplašovi a korytnacke, ktora ma na chrbte cely svet - ci co... ci na slonovi je ten svet? :-N ako rozpravka pre deti to moze byt fajn, ale pre dospelych.... co jaaaa viem
Odpovedať
Profilova fotka
hotovo, Skleněný pokoj som si objednala + este Vila Tugendhat..... tu druhu nemaju na sklade, takze si po to pojdem do 10 dni.... uz sa tesiiiim :-)
Odpovedať
já jsem tam právě nebyla, ale ráda bych zašla. myslím, že je pořád otevřená, jen tam musíš předem zavolat a domluvit se, že přijedeš. mě fascinuje, jak je pořád moderní. a hlavně ty zašupovací okna :-D ty krvavý jahody už jsem skoro přelouskala, je to drsný, ale skvěle napsaný, čte se to jedním dechem. jinak jsem teď nedávno přečetla tyhle dvě knížky http://knihy.abz.cz/prodej/lovec-drak... http://knihy.abz.cz/prodej/tisice-pla... doporučuju v tomhle pořadí, ta druhá je totiž ještě lepší. je to z afgánistánu, ta první je o dvou malých chlapcích, ta druhá je o ženách. kamarádka mi dala tu první, že prý to taky přečtu jedním dechem. tak to se teda nedá. je to tak drsná a realistická knížka, že jsem vždycky přečetla pár stránek a musela to nechat být. ale tyhle dvě vážně doporučuju.
Odpovedať
Profilova fotka
no nasla som info: V roce 2009 bude vila Tugendhat pro návštěvníky na 2 až 4 roky uzavřena z důvodu památkové restaurace objektu. Vila Tugendhat bude otevřena pro veřejnost do 31. 12. 2009 !!! __ to iste bolo aj minuly rok, aj predminuly pisane.... mne sa na nej paci vsetko.... aj ked, prvykrat ked som ju videla zvonku, tak reku nic moc, ale ked som vosla dnu, tak mi padla sanka.... tie kresla su take hypermoderne este dnes.... stena z onyxoveho kamena je tiez super, kniznica tiez nadherna.... a mas pravdu, tie okna su bombove.... len skoda, ze sa tam vo vojne diali kadejake zverstva :-( rusi ked tam boli, bola im zima, tak si zakurili nabytkom priamo v obyvacke :-( precitam tie, co som si dnes objednala a potom sa vrhnem na tie dalsie knizky ;-)
Odpovedať
aha, tak já o ní viděla nedávno v televizi dokument, a tam nic o zavření neřikali. právě akorát, že tam musíš předem zavolat. takže vlastně když tam zavoláš, tak je to tak jako tak dobře, buď se objednáš, nebo zjistíš, že rekonstruují :-D ty křesla, co tam jsou, mám v hře the sims a jsou fakt krásný :-D dneska by jsi je koupila v nějakým showroomu za kolik desítek tisíc. ono vůbec za komunistů se zničilo tolik památek... ]-( táta bydlí ve vesnici kousek od prahy, vysoký újezd, tam stojí ve velký - dřív krásný - zahradě zámeček. babička mi vždycky vypráví, že při mateřský roznášela poštu. a nosila ji i tý paní hraběnce na zámek. komouši ji vystěhovali do jedný studený místnosti v přízemí, tam měla narvanej všechen starožitnej nábytek, co ze zámku zachránila. v ostatních místnostech postavili příčky (malovaný stropy a štuky nezájem) a byl tam dobytek :-(
Odpovedať
Profilova fotka
aj v tugendhat vile boli isty cas ustajnene kone :-( bola som tam prvykrat v r. 2006, bolo to koncom roka, akurat tam natacali Toulavu kameru (ci ako sa ten program na ČT 1 vola/l), potom este v r. 2007 a 2008.... vzdy v zime, takze do zahrad sa neslo a nic som ani nevidela z nich, kedze bola tma :-( v r. 2008 som tam bola s kamoskou, kt. zije v Brne, vzala aj svojho vtedajsieho frajera, kt. zil odjakziva v Brne a vo vile nikdy nebol, lebo ze z vonku to vyzera nic moc..... ale ked prisiel dnu, tak bol nadseny :-) no presne, tie kresla stoja teraz majland.... a fakt tazko uverit, ze to je postavene a zariadene v prvej polovici 20. stor.... takze odporucam ti tam ist.... a tak isto aj vsetkym, ktore ste tam este neboli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.ani nehovorte o burani a niceni komunistami. ja som citala nedavno knihu o bratislave a normalne som skoro az plakala, co porobili. len kvoli mostu, ktory mohol ist aj o par metrov dalej, zburali krasnu synagogu... a to je len fakt maly priklad... ]-( kde je presne ta vila? ja som o nej v zivote nepocula :-N
Odpovedať
maji, v brně http://www.tugendhat-villa.cz/
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
to chcem vidiet =-) a ten nabytok je fakt za hubicku :-D http://moderno.cz/designeri.php?lang=...
Odpovedať
tak tušila jsem, že to bude drahý, ale že až takhle :-D ty první dvě lehátka a pak na konci tu sérii barcelona mám jako nábytek v tý hře :-D nevim, jestli je to okopírovaný od něj, ale přijde mi to dobrý, že se to dostane i do počítačový hry. ta vila je prostě úžasná. ti majitelé i ten architekt museli být fakt vizionáři a hlavně museli myslet hrozně moderně.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, konecne trosku klud v robotke 8-( co riesite? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji - co to bolo za knihu...ta o bratislave? =-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme raz zhanali stolik do obyvky a tak sme obehavali v bratislave obchody s nabytkom. vosli sme do takeho cerstvo otvoreneho. nasli sme tam aj taky, co by sa nam pacil, ale mali asi chybu na cenovke. stal okolo 100 000 sk :-D :-D :-D domi - http://www.gorila.sk/product/202487
Odpovedať
maji :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji - ta kniha vyzera super x-) a ten stolik - podobny pripad zazila slavka, takze to asi nebude nahoda :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ta kniha je super. len skoda, ze tam vela veci vynechali. my mame napriklad hned pred barakom staru tabakovu tovaren, je to jeden z najstarsich komplexov v ba, je to aj chranena pamiatka a o tom tam nenapisali ani riadok.
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm....to je skoda fakt...a nebude mat aj pokracovanie?
Odpovedať
Profilova fotka
neviem, o pokracovani nepisali
Odpovedať
Profilova fotka
hahaha :-D :-D http://www.facebook.com/group.php?gid...
Odpovedať
Profilova fotka
inac je super tato stranka. stale ju pozeram. su tam super fotky. stare, nove, navrhy... http://www.skyscrapercity.com
Odpovedať
Profilova fotka
domi - tak to malo byt aj za cias meciara :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D vtedy sa ine veci riesili :-D
Odpovedať
Profilova fotka
babky demokratky... :-D kazda ho tusim volila...
Odpovedať
Profilova fotka
jeziiis na to som uplne zabudla ...babky demokratky :-D :-D hej vtedy bol numero uno Vladeno nas :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som nedavno pisala clanok o tom, ako chceli bratislavu prestavat medzi svetovymi vojnami :-N sranda, ze uz vtedy vedeli a uvedomovali si obmedzene moznosti na niektorych miestach, ktore potom soc. inzinierstvo ignorovalo ("porucime vetru, desti...") a kapitalisticki developeri idu v slapajach ich soc. predchodcov :-p :-( skvela knizka o starej bratislave a jej burani je knizka spomienok prof. piffla http://knihy.abz.cz/prodej/zapas-o-br...
Odpovedať
Profilova fotka
haha. neda mi to sem neskopcit... Aktualna tema. :-D :-D Slovenskému ministrovi vnitra: Jménem vlády USA se vám upřímně omlouváme za selhání v kategorizaci DVD nosičů distribuovaných do vaší země. Ačkoli se to může zdát zvláštní, edice titulů označených jako "Policejní akademie" není určena pro instruktážní účely. Po přistání letadla: Co máte v tom kufru? Jak to mám vědět? Á, pán je ze Slovenska... Koľko slovenských policajtov treba na zosnovanie teroristického útoku. Dvoch - jeden ukryje bombu a druhý ju nenájde.....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?