zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
je to smutne, ze to doslo az k tomuto, ale na druhej strane sa konecne niekto ozval. lebo my sme taky sprosty narod, ze aj ked sa nam nieco nepaci, tak drzime hubu a krok :-N
hezké x-)
škoda, že jsem nemohla zuhav napsat, ať mi konkrétně napíše, kde jsem jim nadávala a urážela je. zvlášť když vezmu, že jsem si ani s jednou z nich nikdy nepsala :-D
to mi něco říká podle nicku, ale asi jen že jsem jí zahlídla v nějaký diskusi.
taky si na vás stěžujou uživatelky, který si vůbec nevybavujete :-D asi budu muset trénovat líp paměť.
stolverka je ak si dobre pamatam interierova dizajnerka, nepamatam si na nijaky konkretny "konflikt" s nou, ale je mozne, ze som ju ja niekedy ziadala napr. aby odstranila reklamu z albumu alebo nieco podobne. ale fakt neviem
ad akvi - zaujimave, ze "citat 50 stran" sa jej nechce, ale informaciu hlada... ak predsa nieco hladam, tak to hladam a nie sa 100x vypytujem na to iste :-p 8-(
pozeram, ze stolverka diskutuje iba na streche, takze fakt netusim ako som jej mohla ublizit.... na strechce som nemala nikdy s nikym problem (teda iba s "dai", no to vzniklo z konika) ani na svadbach sa mi vidi.... iba na koniku ma kravky nemaju rady
inak, pozerala som, ze andzi si to rozmyslela a na stranku prispieva ;-) a nasla som aj jej inzeraty, ze predava ovul. testy za "bezkonkurencnu" cenu 0,70 eur + postovne.... no az take bezkonkurencne to nie je, lebo ja som si kupovala uz 2x od 2 uzivateliek a bolo to za 0,50 eur vratane postovneho ;-)
spíš bych chtěla vědět o někom, kdo říkal, že už chodit nebude, a fakt nechodí ;-)
já si jdu dát vanu a pak spát, jsem dneska utahaná. bylo mi přes den nezvykle dobře, takže jsem pracovala a už jsem asi odvykla :-D