Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
toto nema chybu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - dakuje za tip :-) je to strasne, ako dokaze par ludi ponicit miesta len tak pre nic za nic...
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj domi, som sa zabudla spytat. riso isiel tiez na strajk?
Odpovedať
Profilova fotka
maji - nie, sak oni ani poriadne nerobia, este furt su v takom utlmujucom rezime :-/ ale ani o tom nic nehovoril, ze by isli strajkovat =-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to smutne, ze to doslo az k tomuto, ale na druhej strane sa konecne niekto ozval. lebo my sme taky sprosty narod, ze aj ked sa nam nieco nepaci, tak drzime hubu a krok :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ved to ano...to je to najsmutnejsie :-( vies, ale to myto je skor pohromou pre takych tych mensich podnikatelov jak pre tychto velkych si myslim...
Odpovedať
Profilova fotka
kazdeho jedneho sa nas to dotkne. kolko budu stat jeden rozok??? akurat pozeram ta3 na nete.
Odpovedať
Profilova fotka
ono je to take vselijake, uvidime ako sa veci pohnu dalej
Odpovedať
Profilova fotka
to som aj ja zvedava. ale drzim im palce. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to my vsetci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aaaa, zacala tlacovka... idem kuk
Odpovedať
Profilova fotka
ouki potom podaj report :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no som zvedava ako zareaguju fesandy po bobovom prispevku :-D http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Profilova fotka
bob im to pekne napisal :-D
Odpovedať
hezké x-) škoda, že jsem nemohla zuhav napsat, ať mi konkrétně napíše, kde jsem jim nadávala a urážela je. zvlášť když vezmu, že jsem si ani s jednou z nich nikdy nepsala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mna zaujima ta stolverka.... nepamatam si ju zo ziadnej diskusie.... tak neviem ake ma vyhrady voci mne :-p
Odpovedať
to mi něco říká podle nicku, ale asi jen že jsem jí zahlídla v nějaký diskusi. taky si na vás stěžujou uživatelky, který si vůbec nevybavujete :-D asi budu muset trénovat líp paměť.
Odpovedať
Profilova fotka
stolverka je ak si dobre pamatam interierova dizajnerka, nepamatam si na nijaky konkretny "konflikt" s nou, ale je mozne, ze som ju ja niekedy ziadala napr. aby odstranila reklamu z albumu alebo nieco podobne. ale fakt neviem ad akvi - zaujimave, ze "citat 50 stran" sa jej nechce, ale informaciu hlada... ak predsa nieco hladam, tak to hladam a nie sa 100x vypytujem na to iste :-p 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
pozeram, ze stolverka diskutuje iba na streche, takze fakt netusim ako som jej mohla ublizit.... na strechce som nemala nikdy s nikym problem (teda iba s "dai", no to vzniklo z konika) ani na svadbach sa mi vidi.... iba na koniku ma kravky nemaju rady
Odpovedať
To je fakt strasny, ten posledni prispevek te maminky ;-( http://www.modrykonik.cz/album/album....
Odpovedať
Profilova fotka
;-( to je strasne...
Odpovedať
tak to bylo předevčírem i ve zprávách :-( děsný když pak člověk zjistí, že je to někdo "známý". ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
to je fakt hroza ako sa v sekunde dokaze zmenit cely zivot ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
;-( ;-( ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
inak, pozerala som, ze andzi si to rozmyslela a na stranku prispieva ;-) a nasla som aj jej inzeraty, ze predava ovul. testy za "bezkonkurencnu" cenu 0,70 eur + postovne.... no az take bezkonkurencne to nie je, lebo ja som si kupovala uz 2x od 2 uzivateliek a bolo to za 0,50 eur vratane postovneho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej to som aj ja chcela uz minule podotknut, ze andzi predsa len konika neopustila :-) aj na MS dala dnes ci vcera dva inzeraty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
heeeej, aj na MS ma inzeraty? som si nevsimla..... veim, ze mala po svadbe.... dazdnik a saty predavala.... idem pozriet co predava teraz
Odpovedať
Profilova fotka
tak v holandsku vraj dosla sol na posypanie ciest... =-)
Odpovedať
spíš bych chtěla vědět o někom, kdo říkal, že už chodit nebude, a fakt nechodí ;-) já si jdu dát vanu a pak spát, jsem dneska utahaná. bylo mi přes den nezvykle dobře, takže jsem pracovala a už jsem asi odvykla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ikke - =-) to tam mate take zle?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?