Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo som mala chut to trosku zmenit, ked sa mozno v buducnosti posuniem aj na MK, tak nech tam vyzeram trosku ako clovek :-D :-p ani nehovor, sa tesim jak male decko aj tieto 4 dni mi uplne stacili...vyflusnuta som 8-(
Odpovedať
jo s tou smazanou fotkou to se vám povedlo :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sranda veru.... a raz sa mi stalo, ze som stopovala inzeraty a postupne ich pisala do temy - nedala som vsak este prispevok odoslat - a danu pisala sem do adminu, ze kto stopol inzeraty, ze pred chvilou este boli aktivne a uz nie su :-D mam jednoducho talent :-p domi, tu fotku, ze prirodzena, to som myslela tak, ze sa nestylizujes a nesustredis na to, ze si fotena....zeeee?? :-D ten mur mi je povedomy :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani - tak tak :-D :-D :-D svata pravda :-p
Odpovedať
Profilova fotka
to som zvedava, kto bude pod tym dopisom podpisany...
Odpovedať
Profilova fotka
caute. co sa to tu deje? peticiu niekto spisuje proti adminom? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi nie peticiu, ale nejaky list, kde bude uvedene ako zle robime robotu a budu tam nejake prispevky skopirovane.....
Odpovedať
ikke, píšou to holky z té diskuse kolem slunicko200, takže pravděpodobně ony. pokud se k nim teda nepřidal někdo další. však příští týden už bude jasno :-)
Odpovedať
Ahojky :-) Dneska jsem se náhodou dozvěděla, že kalerat je taky těhulka, tak zírám jak jsem blbá že si ničeho nevšimnu :-N Gratuluju!!! x-) Ať se vám tu krásně těhulkuje x-) x-) x-)
Odpovedať
ahoj, kristo díky :-) Kuba má asi neštovice, teď spí, tak uvidíme kolik nových pupínků se objeví až se vzbudí.
Odpovedať
Profilova fotka
jej, gratulujem aj ja :-) a asi by som mala odtialto utekat kade lahsie, nech ma nenakazite tehu virusom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji neblbni, nikam neutekaj! :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
koukám, domi, že dneska taky v jednom kuse zamykáš duplicitní témata. někdy (třeba dneska) bych je roznesla v zubech :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - dnes to nie je az take zle ...minuly tyzden by som vrazdila aj ja :-D
Odpovedať
já už dneska zamkla asi desátý a pořád mi přijde, že jsou to jedny a ty samý holky.
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej vsimla som si...mne to tak tiez obcas pripada
Odpovedať
Profilova fotka
uzivatelky z temy, kde bola slunicko200 nekecali, napisali..... vraj vsetky (cca 50) odchadzaju a uz sa nevratia.... tak uvidime ci fakt odidu.... ten spolocnoterminovy nick bol blokovany preto lebo z neho pisala slunicko? som myslela, ze iba IP blokujeme, ze nick nechavame :-N
Odpovedať
Profilova fotka
pozerala som, ze slunickovci asi fakt odisli.... v staznosti ich bolo podpisanych vyse 30, nahmatkovo som vybrala zo 10 nickov a z nich uz nik, az na 1 uzivatelku neprispieva..... inak, v ostatnom case si vsimam na MK upozornenia od niektorych uzivatelov kde je napisane iba cislo vseobecneho pravidla, ktore uzivatel porusuje.... dobre vediet, ze to aspon niekto cita :-N
Odpovedať
Jani, byla ta stiznost dlouha, ze bys ji sem zkopirovala? Nebo aspon nektere casti prepsala? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
no bola dlhaaaaa - takmer cele 4 strany A4.... rozpisali sa dost.... ale lepsie, ze sa rozpisali ako keby to mali byt splechy typu "dai" a "diddi", ktore tvrdia ako som zloba ziadne podklady nedaju ani ked ich vyzve "big bob"
Odpovedať
Ahojky holky, už jste někdy seděli u Dr. v jedný čekárně (samy) s někým koho jste na MK osobně blokovali včetně duplanicků, IP adresy až jste ho vyštvaly? :-D Já dneska :-D Ten únor je hustej, já si toho všimla až včera :-S kvůli jednomu debilnímu albu nebo co vlastně bylo a oni z toho udělali takovou bublinu :-|
Odpovedať
Profilova fotka
teri - no pekne, ja dufam, ze sa mi nic podobne nestane :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
teri, ty si tu uzivatelku pozanala osobne ci len z fotiek? a ona vedela, ze si to ty? no napis viac pre mna zvedavca.... ja dufam, ze sa nikdy osobne nestretnem s dai a diddi, lebo to by nedopadlo dobre
Odpovedať
Profilova fotka
jani - myslim, ze vase stretnutie by skoncilo riadnou bitkou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani sanca tu je diddi je z ba ;-)
Odpovedať
Jani je to takový zamotanější, chodila jsem dřív do snažilek, ale těhotná už jsem byla a postupně otěhotněly všechny jen ona ne, měly jsme i srazík... ona ale stejně furt mlela jen o sobě, manžel jí koupil k narozeninám auto a ptala se nás jestli jet na tuhle dovolenou za 200tis. nebo na tu druhou za 150tis. :-N :-N :-N no což to jsme brali ještě, ale pak jsme se pochopitelně s holkama začly bavit o věcech pro mimi a to jí začlo strašně sr*t že nemeleme o ničem jiným, přitom z mého pohledu to až tak pravda nebyla... a pak najednou přišel nějakej anonym (já byla v tu dobu v porodnici s Kristý tak jsem to ani nečetla) a začal se tam do nás s*át jaký jsme krávy a že jsme všechny na neschopenkách protože se nám nechce makat (já byla s rizikovým těhu a ostatní holky dělaly nebo na tom byly podobně) do manželů, do rodiny, opírala se tam snad do všeho. Pak se na to přišlo že je to ona, zveřejnilo (tuším že to řešila zuz11). Ale jí to bylo fuk, dál si jela svojí kecavou v jiným tématu a mlela kraviny, ale ty její hlášky to by musel někdo číst, ona se nikdy nezeptala jak se kdo má, jen všechno věděla, všechno znala, vedla prakticky monology, povedlo se jí otěhotnět přes IVF a to šla hned na neschopenku, neskutečně se o sebe bála, furt jí někde píchalo, jak se jí holčička narodila tak byla nejlepší, v měsíci si dávala dudlík do pusy (hlody!!!) a najedou že ji to doma nebaví, že dá malé umělé mlíčko aby se mohla vrátit do práce, že se doma nudí atd. atd. to už tenkrát někdo nevydržel z jinýho tématu a pustil se do ní, pak se na ní toho slítlo víc, včetně holek od ní z toho tématu, protože už to taky nevydržely, vyostřilo se to zase v urážky, jedný holčině psala do IP že jí přeje otřesnej porod... no to už jsem zasáhla já a stopla ji - jana.cb jestli ti to něco říká a pak neustále zakládala nové nicky, ale měla stejnou IP jako já (protože bydlí kousek ode mně :-p) tak jsem nemohla nic dělat, pak se nalogovala z jiné, tu jsem ji ale už tuším blokla... :-p My jsme dneska na sebe čuměly a já nevěděla odkud ji znám, pak mi to došlo, chovaly jsme se ale obě slušně, dobrý den a nashledanou :-p
Odpovedať
A musím se jít podívat jestli nemá zase nový nick :-N
Odpovedať
Tady se to vlastně tenkrát vyostřilo kdo by chtěl počíst, začíná to od gabina.f: http://www.modrykonik.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Zrovna jsem zjistila, že bicista nebo-li sonor nebo-li sonorista nebo-li kacer09 a další :-p bude bydlet někde vedle mě dle IP adresy tak aby mě tady někde nemajznul až se potkáme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neviete co je s kajou? sa tu uz skoro 2 dni neobjavila =-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?