Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Domi já jí viděla na FB =-)
Odpovedať
Možná nemá náladu kvůli těm krávám tady :-|
Odpovedať
Profilova fotka
vidis na FB som ani nekukla, ci tam bola :-N asi to bude preto :-S
Odpovedať
Bola :-D se jí nedivim, já tohle nesnáším a radši bych odešla než to číst |-|
Odpovedať
Profilova fotka
som asi nejaka naslepnuta :-D :-D sak ale kto by to mal rad? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som ju ani na FB nevidela do vcera vecera.... a co hrame FarmVille, tak mala cast urody zhnitu, tak podla toho som usudila, ze tam 2 dni nebola.... jasne, uz si pamatam, bola jedna krava co ti priala aby ta roztrhalo, ci take nieco.... ci si to s nieci mylim? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa tiez zda ze tam uz tie 2 dni nebola, tusim v nedelu naposledy vtedy sme si aj tu este pisali, ak sa nemylim
Odpovedať
Profilova fotka
jani? 4 stranovy list prisiel od nich? :-o No mne by sa to nechcelo pisat...
Odpovedať
Profilova fotka
A inac v poslednej dobe to tu flakam, tak ma ospravedlnte. Den ma malo hodin...
Odpovedať
ahoj holky, naposled jsem byla na netu v neděli, bylo mi pak zle, měla jsem teplotu (asi) a tak, takže jsem do včerejška ležela. teď mi ještě není úplně dobře (škrábě mě v krku a kašlu), ale je to lepší. ani na fb jsem nebyla =-) jani, co ta stížnost, už jste to četli? ty 4 stránky jsou jenom na mě? :-S kristo, to je teda hustý, to je moje noční můra, že takhle někam půjdu a někdo se na mě vrhne v davu lidí a bude mi sprostě nadávat za to, že jsem ho blokla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj kajo, to som rada, ze si sa ozvala, som si o teba zacala robit starosti ;-) tak pekne este sup do postele, nech sa uplne vyliecis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a maji - ty sa nemas zaco ospravedlnovat, ty to tu strazis zase vecer ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ano, citali sme to v pondelok tak zbezne a ja to dnes citam dookola cely den, dostala som za ulohu vybavit to, odpisat.... v zivote som nic taketo neriesila, takze "tenkrat poprve" a snazim sa s tym dako popasovat.... uz som aku-taku odpoved vymyslela, lenze som zvedava ci apson nejaka veta z toho ostane ked to dam na kontrolu :-p bolo tam aj na mna, ze som slunicku neodpisala na Ip... ale ja som jej odpisala.....
Odpovedať
Profilova fotka
chalani vyriesili poblem? islo mi to tu pomaly 2 minuty (zacalo to klasika o osmej) a teraz to slape ako hodinky. =-) alebo to len nemam zakriknut?
Odpovedať
jani, takže to bylo jinak celé na mě? a můžu vědět co a jak? maji, ticho :-x :-D
Odpovedať
Jani vidíš to jsi mi něco připomněla, to mi přál asi někdo jiný nebo ona?! Já už nevím člověče :-D ale ještě to mělo dohru, vyšťárala mě na FB a napsala mi zprávu chápeš to =-) že prej mě nepoznala tak se omlouvá, že ví že jí stejně pošlu do prdele, ale chtěla být zdvořila :-D Kájo tak promiň neuvědomuju si jak ty dny letí, naposledy jsem tě viděla jak jsme si psali o tom čaji a měla jsem za to že to bylo nedávno :-N
Odpovedať
Profilova fotka
maji, zakrikla... :-S mne to tu od pol deviatej ide ako v lete na saniach... tak prajem prijemny vecer, idem sa vyvalit pred bednu
Odpovedať
Profilova fotka
podarilo sa im zistit preco je problem s nacitanim stranky - nacita sa az na druhy pokus... ale ja tomu nerozumiem.... pisali si to do firemneho chatu, no ja som z ich reci rozumela iba: myslim, ze som nasiel dovod preco sa zjavuju blank page dalej: moze byt. a este: objekt a tym padom to padne... ale preco... to neviem. Ale casovo to sedi, ze od pondelka by to malo kvoli tomu blbnut ak to je ono. nieco s mixpanelmi.... ale co mixpanel, to neviem :-D stale sa pokusaju prist na to preco je to spomalene, kazdy den to riesia ale myslim, ze to este nezisitili..... alebo ak zistili, nepodarilo sa im to odstranit
Odpovedať
Profilova fotka
tak snad sa to podari, co najskor vyriesit.
Odpovedať
Jsem docela rada, ze Kuko zacal tu diskuzi. Ja jsem se na to chtela zeptat, ale nejak jsem to neumela cesky nebo jinak srozumitelne popsat :-D Snad to bude ok. A vcera mi to taky tezce zpomalilo, tak jsem se presunula na gauc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som najskor myslela, ze problem je v chrome... no potom hovoril kuko, ze aj jemu to robi, tak som zistila, ze problem nie je u mna :-D ale uz je to doriesene, spravili nieco s tym niecim comu ja nerozumiem :-D baby z CZ, ktore ste tu, ziadnu vas nemam na ziadnom chate.... a potrebujem tuto vetu prelozit: Prezentácie firiem do albumov tiež nepatria. Napr. ak užívateľka profesionálne fotí, nemôže využívať albumy na stránke. (prezetnace firem do alb? taktéž? též? nepatří. Napr. ak uživatelka profesionálně fotí, nemůže využívat alba na stránce)? ze by tak nejak? tam kde su otazniky, tak to som len triafala :-p
Odpovedať
jani: Prezentace firem do alb také nepatří. Např. pokud uživatelka profesionálně fotí, nemůže využívat alba na stránce.
Odpovedať
Jani, jsem nemohla. Tou dobou, kdy jsi to psala, jsem usedala do zubarskeho kresla :-N 8-( A hodinu a neco tam setrvala... Jeste mam omracenou pulku ksichtu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
market - toho zubara ti nezavidim,ja som sa k nemu nachodila ku koncu roka ]-( dufam, ze uz tak skoro tam nepojdem :-N
Odpovedať
Domi, pujdu do porodu asi jeste jednou nebo dvakrat. Mam jeden maly kaz a jedno podezrele misto, z nehoz by mohl kaz byt :-N A to, co mi delali dneska, je provizorni reseni, protoze mi nemohli udelat rentgen kvuli tehotenstvi. Ale myslim by me tam poslali, kdybych se neohradila :-D Takze po porodu si to uziju vsecko jeste jednou 8-( Jo, tady je asi ta stiznost unorovek - v popisu alba http://www.modrykonik.cz/album/album.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
market - podobne bola na tom aj sesterka, tiez mala problemy so zubami zrovna vtedy ked bola tehotna, a vtedy jej tiez nic nemohli poriadne robit, tak chodila potom 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu tu staznost nevladzem ani citat :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za preklad :-) ja som v 2. polovici minuleho roka tiez chodila k zubarovi pravidelne, tak raz za mesiac... a este nie je koniec... este mam dake kazy, ale male, takze v pohode.... no a este k dentalnej hygienicke chodim, lebo z nejakeho divneho dovodu mi pigmentuju zuby.... nefajcim, nepijem kavu, ani caje moc, takze nechapem fakt :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ta staznost nie je cela.... tam je len uvod v tom albume......
Odpovedať
Profilova fotka
boze jani to fakt??? =-) sice sak hej, ved si hovorila, ze je to cca na 4 strany :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?