Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ikke
Autor diskusie
21.07.2008
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
ooo
15.01.2010
caute. jani. takze chrenko nesklamal. co tam pisal? aspon inteligentne, alebo stylom, ako pisal so mnou?
Odpovedať
ikarkulka
15.01.2010
dneska jsem bez práce, domika všechno udělala :-) hodně vtipný je tvůj příspěvek ve stopnutých inzerátech a hned pod tím "už jsem si to upravila, můžete mi to odstopnout" :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
15.01.2010
ale kajo nesranduj :-D :-p tak to ano ten ma teda dostal, som jej aj krasnu ip poslala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
15.01.2010
kaji - inak napr. bazar som nechala len a len tebe :-p
Odpovedať
ikarkulka
15.01.2010
no ani tam snad nic nebylo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
15.01.2010
:-D :-D :-D tak za to ja nemozem a ako sa inak citis? vsetko v poriadku? ;-) inak vsetko len najlepsie zelam aj tu x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
15.01.2010
v pondelok o 6:40 a 7:50 pozerajte telerano :-p bude sa tam rozpravat o internetovych bazaroch :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ooo
15.01.2010
o takej dobe sa este prevalujem na druhy bok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
15.01.2010
no o tej 6 40 stiham mozno..ale tych 7 50 som uz v robotke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
15.01.2010
sak to, ze 6:40 je pre mna este hlboka noc a 7:50 mam rozlepene stvrt oka :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
15.01.2010
jaaaj mate vy ale problemy :-|
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
15.01.2010
budem mat mozno blbu otazku :-N ale o com ma byt akoze tato tema? =-) http://www.modrykonik.sk/forum/show.php…
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
15.01.2010
domi, to je pokracovanie temy o psoch bez nahubku... tak nejak sa to volalo... a tam sa to zvrtlo potom na bitie deti a psov.... a hadky zacali, tak to bolo zamknute... toto je pokracovanie a tiez asi bude coskoro zamknute
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
15.01.2010
ahaa...no lebo tusim 1 cela strana je venovana psim hovienkam :-N je to dost nechutne 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
15.01.2010
to som si nevsimla... videla som prve 3 prispevky, ze o com to je, ze to je pokracovanie zamknutej, tak som to nechala
Odpovedať
Profilova fotka
ikke
Autor diskusie
17.01.2010
bratislavcanky, to kde je takato stvrt??? http://www.modrykonik.sk/forum/show.php… ja som teda v BA zila 27 rokov a v zivote som o stvrti zvanej Slanec nepocula. to je nieco nove? :-. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ooo
17.01.2010
ikke - to su tusim krasnany. neviem nahodou ci to nieje ta vystavba na peknej ceste
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
18.01.2010
hej hej, je to nova obytna stvrt v Raci, citala som to predvcerom na iMhd.sk, ze im tam zaviedli aj novu linku MHD ;-) inak, v BA mame "kalamitu", napadlo 10cm snehu a des.... som sla 9:10 z domu, ze sak 9:20 som v robote... noooo, prisla som 10:00, lebo boli strasne zapchy a bratislavske trolejbusy asi nie su stavane na sneh, lebo cestou som stretla 3 odstavene :-D v spravach som pocula, ze v CZ vam uz par dni snezi.... tiez mate kalamitu? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
18.01.2010
jani mi hovor, som cestovala dnes do robotky skoro 2 hodky ]-( inak zaujimavu Ip som dostala ;-) Od koho:helenkasabinka Kedy: Včera o 20:51 Komu: domika007 Predmet: Netradicne mena ahojky mozem sa spytat? keby sa niekto chcel stat admjimainkou na tejto stranke,tak ako? velmi ma to zaujima
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
18.01.2010
šišmarja, ved to sa rozoberalo uz xkrat..... helenkasabinka je z kona, tak ako na teba prisla? ci uz aj ty sa realizujes na koni? no 2h z Blatneho je ok, ale ja hodinu z Biskupic? mam to z domu do prace asi 3km, mam to odmerane tak, ze od zabuchnutia dveri na byte po prichod do prace to mam MHD max.15min. (uz aj s cakanim na zastavke)... MHD byva uz o 9 prazdna, ale dnes som sa ledva vopchala a to sme len 4. zastavka od konecnej/zaciatocnej zastavky
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
18.01.2010
noo tak vidis...hej je z kona, ale ja som pisala do tej temy netradicne mena, tak sa pripliftila ku mne :-N jani - ale tak ok jak ok...mne cesta normalne trva zhruba tak 20 - 30 min na zlate piesky aj s prestupom z busu k svagrinej do auta
Odpovedať
Profilova fotka
danu
18.01.2010
jani ty byvas v Biskupiciach? a =-) z teraz som si vsimla ked pises, ja byvam na Ipelskej pri Biskupiciach skoro hned pri Tescu
Odpovedať
krista
18.01.2010
Ahojky, tak dneska jsem dostala krásnou IP, od rádoby kamarádky, zkráceně a slušně řečeno jsem kráva, která jenom řeší svoje zlobivý děti na koníkovi, že si to myslí víc lidí. Tak já se holky stáhnu z diskuzí a začnu jen adminovat |-| tohle mi fakt neni příjemný, kdybych nebyla admin, balím to tady úplně |-| Někdy zajdu na pokec, teď mi ale Luky pláče, tak zatím pá
Odpovedať
Profilova fotka
ooo
18.01.2010
caute. to co je dnes vonku? jani, takze vravis, ze dnes radost ist von? idem vecer do skoly, tak som zvedava, ci nakoniec nepojdem peso... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
18.01.2010
danu, myslela som, ze ty byvas v Petrzi :-N ja byvam pri Bille a Lidli - na Podzahradnej.... cize kusok od tesca.... tak to by sme sa mohli aj stretnut niekedy, ked sme skoro susedy :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
janocka
18.01.2010
ficim na obed, potom ti teri odpisem este..... tiez chcem k tomu cosi povedat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
danu
18.01.2010
jani tak to je fakt kusok :-N krista nevsimaj si inych ludi :-p kazdy nech sa hladi na seba 8-(
Odpovedať
krista
18.01.2010
Mě to holky tak mrzí, chápete to :-( já jsem taková husa co si tady s každým píše o všem, mám pocit, že tady mám kamarádky a pak se stane tohle, aspoň že toto nikdo nečte, budu si fakt psát už jenom tady. Aspoň na vás budu mít víc času, teď si říkám, že jsem se vůbec zdržovala v takových diskuzích, když si tam lidi o mě myslí své |-| Copak řešíte tady holky, zasvětíte mě? :-) Viděla jsem že Domi už má "snž" x-) x-) x-) A mimochodem jsem si všimla v profilu že jsi ročník 88 pokud se nepletu, nejsem tu nejmladší :-D x-) Aspoň teďka budu volný čas věnovat rodině a ne klábosení, myslím si, že to všichni ocení :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
18.01.2010
teri - momentalne sme riesili dopravu v BA, kedze tu staci ked trosku nasnezi hned je kalamita ]-( a hlavne ze cestari este spia no uz som si aj snz dala prec, lebo potom co my baby napisali, ze co im niektore uzivatelky priali tak som si to dala prec :-N ale snazime sa ;-) hej hej som 88 :-p tak teda sme dve :-D teri a ty si aky rocnik ak sa mozem spytat? lebo to nijako nevidim :-/
Odpovedať
Profilova fotka
ooo
18.01.2010
mladuchy :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?