zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat...
baby, bacha na to... ;-)
tiez som kedysi nosievala v zime tenisky, ale mojmu mechuru sa to nepacilo :-D slusne cizmy mam zatial iba v pivnici, ktovie ci ich vytiahnem :-p cizmy vydrzali to, co by tenisky nevydrazli - pobehala som si v nahrnutom snehu :-D :-D ano, sem-tam sa spravam ako patrocna :-N
v PCC (pous city centre) som nebola strasne dlho...... sa mi tam nepaci, ze nic nemaju.... kedysi som nenavidela AuPark, chodila som iba do PCC, no PCC uz tiez nemam rada, v Palace tiez nic nemaju v Avione je vzdy milion ludi, takze keby teraz zrusili nakupne centra a nechali mi tak 5 mojich oblubenych obchodov, prezila by som :-p
to video mi nejde, vraj nemam potrebny plug-in.... tssss, v akom formate je to video?
mojmu mechuru to zatial nevadi, lebo ma nohy mi nieje zima. mne sa tiez mechurik za vselico mozne dakoval, ale uz sa mi to dari ustrazit. klop, klop, klop... mozno si mechurik povedal, ze uz cca 13 rokov sarapatenia stacilo... :-)
ked som byvala u nasich, vadilo mu aj ja nechodenie v papuciach:-S to je super, ze sa ti dari ustrazit to.... ja som sa s mechurom tuto zimu uz vytrapila, tak snad mam na minimalne rok pokoj.....
pokial mam uz naznak, ze sa nieco deje, tak sa prelejem kofolou. ta jedina mi zabera, kedze atb uz nemozem na mechurik. chodim po nej vela cikat, takze sa mi tam nestacia premnozit tie potvory bacilove.
no ja kofolu, colu, pepsi a podobne limonady nemusim, takze ked to na mna pride, nalejem sa uro cajom.... niekedy pomoze, niekedy pomoze na den a niekedy pomozu az ATB.... a preco ty nemozes ATB?
Ahojky :-)
Ikke ano tak jsem četla o tom nejdepresivnějším dni a na mě to teda sedí, ještě večer jsem se dozvěděla u Dr. takové nemilé zprávy.
Jani je to pravda že jako admin už se nemůžeš "diskrétně" na nic optat, taky bych něco potřebovala vědět, ale nechám si to radši pro Dr. nebo pro nějakou jinou on-line anonymní poradnu :-N protože mám pocit, že tady je cizí "neštěstí" akorát pro smích jistým uživatelům a to je smutný :-S
Jinak já nosím v zimě taky tenisky, aspoň si nerozbiju hubu na každým kroku :-D mám i podpatky, ale to je do suchýho počasí pro mě :-D já v tom neumím chodit a smekám před všemi co ano! :-)
Kofola pomáhá na měchýř? To koukám jako blázen neměla jsem o tom tušení! :-) Já jí teda moc nemusím, raději mám Coca-Colu od druhýho těhotenství ale strašně moc :-N ta pomáhá taky? :-D
ahoj teri x-)
boze tak to ani ja sa radsej nebudem do nijakych diskusii na koni zapajat :-( sak to je strasne, co su niektore baby schopne pouzit proti vam :-S
ja mam momentalne take nasuchovacie cizmy, su na uplne malinkatom opatku, cize sa to celkom da, aj ked sice podrazka je dost hladka co je momentalne dnes na prdku lebo sa dost smyka ...teda aspon u nas... 8-(
ja mam kofolu rada, lebo doma a aj v robotke pijem len mineralky, cize niekedy taka kofolka padne na uzitok...a keze je dobra aj na mechur :-o
Mne vcerejsek az tak depresivni neprisel. Napsala mi jedna holcina z Frankfurtu, co jsem ji dotahla na konika (nemohla otehotnet neco pres dva roky, problem ve slabem spermiogramu pritele), ze nemohla otehotnet, ze mela pocit, ze se ji pres Vanoce rozhodil cestovanim cyklus. A ze ji v nedeli pritel nahnal, at si udela test. A pry okamzite // x-) Vcera byla v CARu, kde ji potvrdili, ze jo a uz pekne dlouho :-)
No a pak jsem to uplne vecer slizla v IP za to, ze se "seru mezi neplodne, kdyz evidentne neplodna nejsem a ze moje argumenty nemaji vahu, kdyz mam v pasu 29tt!" - rozcancano tak na stranku. Od holky, kterou jsem povazovala za kamaradku a bohuzel nas moje tehotenstvi rozdelilo. :-(
market - ta prva sprava je uplne ze super x-) x-) x-) tak to gratulujem tej dotycnej slecne ;-)
a to pod tym, no to tak vacsinou byva, ze najviac ta zrani clovek alebo osoba, od ktorej by si to v zivote necakala :-(
tak to je super, ze sa jej podarilo otehotniet, musi mat riadnu radost.....
to je zleeee, ze vas tehotenstvo rozdelilo... praveze by mala byt rada, ze sa ti to podarilo a teda sa to mozno skor ci neskor podari aj jej.... na fore ma sklamala iba andzi, na MS bola v pohode, ale niektore jej nazory na MK nie su v pohode.... ked je presvedcena, ze len ona moze mat pravdu... okrem nej su vsetky baby, s kt. som sa kedy vykecavala v pohode..... ale tak stalo sa mi uz v zivote, ze ma 1 kamoska zranila - jednoducho sa so mnou pred cca rokom prestala bavit a absolutne netusim preco - to je na tom najhorsie |-|
kofoly, coly, fanty, sprity a podobne veci, to vobec nepijem uz hadam 10r..... je to cista umelina a ma to strasne vela cukru... v ostatnom case sa snazim cukor vobec nepouzivat, ked potrebujem sladit, tak pouzijem agavovy (ci aky) sirup alebo steviu
jani - hej andzi dost sklamala aj mna, a myslis, ze aj ostatne baby aspon o 2 min. viem...
no jo to mas dobre, ale ja tiez nie som nejaky kofolovy alebo iny zavislak, dam si len ked mam chut :-D
Domi já mám taky ještě jedny kozačky na pidi podpatku ale já nevím jak chodím, vždycky to rychle ošmajdám :-( a to jsem si kupovala z Humanicu a ne od vietnamců :-N a nic to nevydrželo už jsem je měla několikrát podrazit, nakonec se manžel naštval a řekl že si koupím jiný, protože za tu cenu co jsem do nich nacpala bych jiný už měla :-D
S tou kofolou to nesmím říkat manželovi (nebo teda platí to i u chlapů? :-N na prostatu? :-D) protože on Kofolu miluje a aspoň by se měl na co vymlouvat :-D
Markét tak to je nádherný, nejlepší zpráva včerejšího dne x-)
S tou krávou si děláš srandu ne 8-( ]-( !!! Některý holky už jsou opravdu na ty těhule alergický když jim to dlouho nejde ]-(
Jani ty žiješ hezky zdravě x-) já to teda piju taky minimálně, jelikož jsem od roku 2007 střídavě těhotná a kojící :-D s Kristý v těhu jsem nepila ani nejedla nic zlého, fakt jsem se bála :-N až moc bych řekla a u kojení to nešlo aby ji nebolelo břicho, s Lukym v těhu jsem se rozežrala, no otřes,všechno mi chutnalo tak se toho nebála i ta Colička :-N a teď zase dietařím aby ho nebolelo bříško, včera mi bylo řečeno u Dr. že dle krve se dietně stravuju :-N no kdyby viděla co jím asi by se chytala za hlavu :-D
Já tu andzi holky moc neznám, jen co se mihla na koníkovi, to byla nějaká stará známá z MS jo? ;-)
teri - no ja som tiez kupovala topanky len z Humanicu, ale povedala som, ze uz viac nie, nestoja az tak moc, ale ta kvalita, je otras, vsetko sa premoci a pokazi, teda aspon u mna ano...mam od nich 1 cizmy uz skoro 2 roky, ale su semisove, cize do dazda a snehu nevhodne, iba ked je sucho :-S
momentalne mam cizmy z jednej obuvy a som spokojna ;-)
ano andzi je nasa spolupisatelka z temy tu na MS ;-)
hej hej, s andzi sme sa spolu s majkou a dominikou a este par babami vykecavali na MS v 1 teme....
Ja napriek tomu, ze mam extremne ploche nohy, tak mi topanky dlho vydrzia, moc ich nevycaptam, snazim sa chodit normalne... lebo keby som chodila tak, ze by som dostupovala na celu cast chodidla, mala by som nohy poriadne do X.... s Humanicom a Deichmanom nemam dobre skusenosti, kupovala som si tam zo dvoje topanok a nic-moc... a Baťa v ostatnom case je tiez nic-moc, vsetko sa pokazi :-(
tak snazim sa zit zdravo no.... ale nie vzdy to ide... hlavne ked idem na weekend do Bojnic a babka vypeka uuplne skvele kolaciky... no kto by odolal babovke alebo kolacu, kt. ma cokoladove cesto, cokoladovu plnku a cokoladovu polevu, pripadne inym kolacom od babky? :-D
1 cizmy mam uz tretiu sezonu a su v pohode - az na to, ze mi je v nich zima :-D to mi este brat doniesol z USA, tam stali v prepocte este cca 800Sk, u nas mali take iste za 2000 Sk ]-( a potom co mam poloelegantne a elegantne, tak tie su talianske a uplna spokojnost - tiez az na to, ze mi je v nich zima :-D jedine, v ktorych mi nie je zima su take akoby snehule zn. Animal... neviem kto to vyraba, ale mam rada veci tejto znacky.... druha najoblubenejsia zn. po zn. Protest
jani - fuuu som nestihackovala vnimat, ze ktore boty ano a ktore nie :-D :-p
ja rozmyslam, ze na buducu sezony si zaostaram normalne gumaky , nieco na tento styl :-D :
http://www.kiteboarding.sk/383-837-la...
tie urcite nepremoknu, co sa mi stava bezne 8-)
a k tym dobrotam od babky,no ja uz babky nemam, ale ked babka zila piekla uuuuuuzasny kolac a este uuuzasnejsie sisky x-) x-)
Domi máš pravdu, ono mi do těch z Humanicu taky začlo ještě tentýž rok zatékat a to mě stály asi 800,- ??? no úplně nejdražší ani nejlevnější nebyly :-N
No tak ty jsou dobrý, takový holíny :-D tobě určitě budou slušet x-)
Jani taky nějak nestíhám :-D
No tak to zamrzí ještě víc s tou andzi to je fakt :-(
Takže radíte nějaký italský botky jo? No já vůbec nevím, ale řeknu vám že mám třeba bílý Nike tenisky a mám už snad 6 let a to nekecám a nepřeháním, dobře se o ně starám, jsou bílý, občas černý :-D ale když je umyju zase září a ty jsou úúúúplně v pohodě, takže tenisky nemrvim ale kozačky jo :-o :-|
teri- a to si pamatam, ked bol humanic velmi oblubeny, ale teraz to dost upada 8-(
no len ci to aj zrealizujem a tie gumaky si kupim :-D neboj ked si ich kupim hned sa odfotim, sak to bude pamatny moment x-)
ja som mala talianske topanky na jar a aj slapky na leto, jedna basen fakt...velka spokojnost ;-) a s tymi teniskami je to aj u mna tak, mne tenisky vydrzia dlho co sa tyka krasy a pod. ale ja si aj napriek tomu kupujem skoro kazdy rok nove, lebo tie stare sa mi uz nepacia :-N :-x
Domi tak to je dobré :-D to jsi jako můj manžel, ten má bot a bund a já jsem tady taková šmucka zalezlá :-D už abych si taky mohla něco pěknýho kupovat, nikam nechodím tak teď moc neužiju :-N
A ty italský botky kupujete kde holky? Nějak mě nic nenapadá, ale cenově budou asi pěkně mastný co :-N
tak sak nebudem klamat predsa :-D
moja sesternica je na tom rovnako ako ty teri, tiez je doma na materskej ma dve deturence, tiez si moc veci na oblecko a ani topanky nekupuje, lebo sak to nema kam vynosit...ale teraz ako som si objednala tu mikinu co som pisala na FB tak aj ona si objednala a poviem ti ze dost vela veci :-o :-D :-p
no tie boty nam nosila mamina kolegyna, ale to bolo uz davno :-| musime zistit u janky, ta ma urcite aktualne infos ;-)
nooo teri, aj hej, len ta pani to posielala az dnes, nakolko som cakala na objednavku od sesterky, sme si to nechali poslat spolu , nech neplatime take velke postovne ;-)
:-D :-D
som v rychlosti precitala, no neviem - aktualne infos o com mam mat? O gumakoch, ci talianskych topankach? Minule som videla nadherne gumaky v boarderkingu - ale take zimne, aj zateplene, len nemali moje cislo, tak som si ich nekupila :-S
tak tie kupujem v obchode Luciano Barachini v AuParku.... su ale doooost drahe, no ale ked maju akciu, tak to stoji za to.... minulu zimu, dako koncom januara mali vypredaj ciziem, ze ked si kupis cizmy, mas kabelku zadara... rok predtym mali akciu, ze 70% dolu z cien.... a tento rok neviem co vymysleli....
necitala som vsetky vase prispevky, ale vy niekto chcete nosit gumaky normalne do mesta? som myslela, ze to len tunajsie svihnute holandanky, ktore 1/2 roka preziju v dazdi, nosia... :-p :-N