Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji - ty jak keby si daka starena bola :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
haha. :-D :-p
Odpovedať
Domi já to mám na FB skryté, ale jsem ročník 86, jsem o dva roky starší heč :-D nebo spíš ach jo :-D nevím no :-N Tak to je blbý to snž mít v pase, škoda, zrovna koukám že už tam neni :-N je vidět že tady jsou všichni přející :-S Držím na "snž" palečky x-) Ooo - Majka (tuším sa voláš? :-D) vy se také snažíte nebo ne? :-) A který si ročník, že jsme mladuchy? :-D Jo tak s dopravou v BA já vám nepomůžu :-N ale tady doprava teda šílená kvůli sněhu, kalamity, dneska letím k Dr. doufám, že se tam vůbec dostanu, včera bylo tepleji tak to trošku tálo ;-) už by mohl pro mě za mě jít sníh pryč :-N
Odpovedať
Profilova fotka
co sa chichoces? :-D :-p teri - aj moj bracho je tvoj rocnik a este sa narodil na valentina :-p no sak ved vy to viete, ostatni to vediet nemusia :-D a dakujeeeeeeeeem x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano, ano maja som :-D. nooo mi sa este nesnazime o babatko a zatial ho najblizsie roky v plane nemame a som 82 rocnik
Odpovedať
Profilova fotka
akoze mne sa sneh tiez paci, ale jedine na horach tu u nas v doline, je to dobre len na 3 veci ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
my mame nase "babatko" pri trnave. sa uz snazime 4 roky? dostavat. =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domi, tu je krasne, ked sa pozeram z okna do dvora. ale tiez nemusim sneh v meste
Odpovedať
Profilova fotka
maji, sak aj tu u nas na zlatych ale vies ako to bude vyzerat vecer :-S a ocuj ide ti FB??? lebo mne napisalo , ze je chyba servera
Odpovedať
Profilova fotka
to je to, co som ti pisala, ze mi fb vypisuje... od rana mi nejde
Odpovedať
Profilova fotka
domi, pokial sa chces dostat do sprav, tak sa prihlas cez: lite.facebook.com. je to taka okresana verzia, ale aspon tam si viem spravy citat
Odpovedať
Profilova fotka
aha...no tak to je super... oukej, skusim to
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ze babatko pri Trnave :-D :-D hej, nevyhoda adminov je, ze clovek nikdy nevie kedy im co uzivatel vyhodi na oci.... chcela som sa na MK teraz nieco spytat, no kaslem na to, opytam sa v stedu MUDr.ky, ked jej budem volat, nemusi kazdy vediet o mojom cykle :-D po uzivani Duphastonu na spravidelnenie cyklu mi 26. den zacalo spinenie, teraz som 31. den cyklu a stale mam slabe spinenie, brucho ma vobec neboli, proste ziadne priznaky, ze by som mala mat ms.... robila som si aj test, ze ci ciro-cirou nahodou, no nic.... proste to by som nebola ja, keby som nemala dake problemy :-N este aj alca (agua) je mladucha, no neviem uz presne rocnik.....
Odpovedať
Profilova fotka
no je to nase babatko. ale tento rok musi byt dostavane a obytne, lebo svokra ide do dochodku :-| jani, som myslela, ze uz si jej volala alebo ze jej mas dnes volat. som bola asi zamilovana a zle som citala :-N
Odpovedať
Profilova fotka
neee dnes, v stredu.... ona totiz iba v stredu "uraduje".... zvysne dni je v Petrzi na Antolskej mne FB v pohode ide.... rano isiel, ked som cakala na MHD aj teraz som tam nakukla a fical....
Odpovedať
Profilova fotka
mne dnes nejde dobre ani ms. ja asi neposlucham...
Odpovedať
Profilova fotka
to som tu pomaly najstarsia rok 80? vy take mlade babizne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dnes je to o nervy mk je ide pomaly resp. skoro vobec :-S
Odpovedať
Profilova fotka
mne to tiez nejde, "polhodku" mi nacita nejaku temu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
neviem presne aka stara je druha terka, ale sa mi vidi, ze ona je koniec 70.r. (snad som sa nesekla a nepridala jej par rokov =-) ) furt nieco sachuju na servroch, je to o hubu, lebo som mala taky plan, ze dnes budem konecne po tyzdni robit firemne prezentacie, kedze minuly tyzden som si hlavu lamala nad "unorovkami 2008", ale ked to furt pada, nemozem robit nic :-S
Odpovedať
Profilova fotka
jani - teraz to ide konecne normalne...teda aspon mne :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tak dievcata, ja som tu zastupca este starsieho desatrocia, co sa datumu narodenia tyka... :-N :-x v r. 1988 som uz bola na 2. stupni ZS =-) dnes som v novinach vo vlaku citala, ze 3. pondelok v januari (co je dnes) je statisticky najdepresivnejsi den v roku... u nas sice nie je kalamita, ale pocasie je uplne "idealne" na tento den: sedo, hmla, odmak :-p
Odpovedať
Profilova fotka
to je divne, ze prave 3. pondelok je najdepresivnejsi :-N ja mam dnes celkom fajn den, zo snehu sa tesim, kedze som po rokoch zohnala zateplene a pekne cizmy, tak ich testujem :-D aj som pogulovat kolegofcov stihla cestou na obed a z obeda.... viac k radosti mi netreba :-D :-D domi, moje mečiatko z toho blbnutia stranok tiez zblblo :-D nefungovali mi skratky ako zobrazenie pracovnej plochy, zobrazenie vsetkych otvorenych okien a zobrazenie aplikacii a bez toho som ja uuuuplne nahrata, tak som ho natvrdo vypnut musela.... ked uz si raz clovek na tieto vychytavky zvykne, tazko sa odvyka.... teraz ked sadnem k PC doma alebo k inemu notebooku, tak tiez skusam tie skratky a nervacim, ze nefunguju :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jani - takze cizmule vydrzali??? ;-) to je super, moje tiez prezili, ale uvidime co bude ked bude z toho snehu len voda :-S no jo hold ked je niekto na daco zvyknuty tazko sa mu od toho odvyka :-D a ty a tvoje meciatko ste nerozlucna dvojica, bez neho to proste nejde :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
caute. ja v zime nosim tenisky :-N ak neratam slusne cizmy.
Odpovedať
Profilova fotka
ano ano potvrdzujem :-D ja som tiez kedysi len tenisky nosila...teraz si budem musiet dake zakupit, lebo tie moje stare su uz katastroficke :-N
Odpovedať
Profilova fotka
tieto co som si teraz kupila su super. vydrzali zatial brodenie v snehu a nieje v nich zima. a to aj napriek tomu, ze do nich nosim len kotnikove ponozky. :-N nejak posledny rok neznesiem vyssie ponozky :-|
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je super, ja by som sa mala tiez po nejakych pozriet... inak som bola v piatok v poluse a ta predajne kde vtedy mali tie dobre tenisky je tam stale, ale ma tusim nejaky novy nazov :-| a mali tam 50% zlavy vypisane...
Odpovedať
Profilova fotka
ma to iny nazov a nemali tam uz skechers. iba lacoste, nike, pumy a este neviem co...
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm...no ja som skor na nike a adidas, cize pre mna ok...len som nemala cas tam zabehnut
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?