Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
taky se mi to zdálo nějaký krátký. u zubaře jsem nebyla asi od 14 let :-S :-N ťuk, ťuk, nemám důvod tam chodit. měla bych teda preventivně, ale moje dětská zubařka byla arogantní sadistka, vůbec neměla cit pro děti, ta mi všechny zubaře tak znechutila, že se bojim. ale tušim, že budu muset povinně, jako těhotná.
Odpovedať
Profilova fotka
kajo - myslim, ze hej, tehotne musia chodit k zubarke na prehliadky ;-) a sak snad uz nechodis k tej sadistke? sice ved si povedala, ze si nebola u zubarky od 14-tich :-N sorry dnes som nejaka spomalena 8-(
Odpovedať
ne :-D u sadistky jsem byla na posled v 8. třídě na základce, to byly ještě prohlídky povinné. pak když jsem byla v 9. třídě, tak to zrušili a nechali to na rodičích. a já jsem se tam tak bála, že to máma vzdala. i proto, že jsem neměla žádný problémy (kazy, křivý zuby, dásně apod.). no a od tý doby se bojim, tak ani žádnýho zubaře aktivně nevyhledávám. ale jednou se tomu prostě nevyhnu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chodievala na prevenitvky a vzdy mi zubarka povedala: jedna az osem vpravo hore dobre, jedna az osem vlavo hore dobre. . .. . pripadne povedala: to je male, uvidime o rok co to bude, ci je to kaz alebo co... ale keby ta nieco bolelo, tak pridi... a ja nie som ten typ, ze ked ma nieco zaboli, utekam hned k lekarovi... tak som myslela, ze mam vsetkych 32 zubov zdravych.... mne sa to ale nezdalo, lebo ked som jedla studene alebo sladke, tak ma zub bolel... nasla som si zubara v BA, spravil mi hned RTG a hned bolo po zdravych zuboch ;-( v 2 zuboch uz nemam nervy.... k staznostiam: dnes prisla staznost od kameramana chrenka.... on fakt tie prispevky nafotil fotakom.... 1 Ip je na 2 papiere formatu A4 - na jeden sa to nezmestilo :-D Aj prispevky z fora su poslane tak, ze 2 prispevky na 1 strane... takze aj s prilohami to je 20 stranova staznost :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
takze pan chrenko ide po nas....pekne pekne :-D :-D akoze on fotil to co napisal a potom to odfotil ked sme mu prispevok zmazali? =-) jani - a ta tema v ktorej mal tie prispevky je zmazana? lebo mi to vyhodi chybu ked to zadam do vyhladavaca:-|
Odpovedať
hele, teď jsem koukala do alb na koníkovi a je tam ta stížnost asi v 5 albech (dál jsem nedošla). je nutné, aby to tam měly? to přece do alba nepatří. navíc z mého pohledu neříkají pravdu zase ony, ale já to nikde řešit nemůžu. docela už mě to štve. když to řešily v jedné diskusi, tak ok. ale tohle už mi přijde jako moc.
Odpovedať
Profilova fotka
ja chodim zubarovi pravidelne, jedine prehliadky ktore naozaj dodrzujem a musim sa pochvalit ze aj ked tlacim do seba dost sladkeho nemala som uz 2 roky ziadny kaz, cize chodim len na cistenie zubneho kamena kedze fajcim a pijem kavu :-S
Odpovedať
Profilova fotka
danu - to mas potom super, ja nemam problem s kamenom a ani kazy som nemala, ale v r. 2008 som vynechala preventivku a takto to dopadlo :-S
Odpovedať
Profilova fotka
domi az teraz som si vsimla ze si snazilka. Drzim palce nech sa zadari co najskor
Odpovedať
Profilova fotka
heh si ma odhalila :-N nooo sa snazime ....dakujem x-) x-)
Odpovedať
Domi, to byla ted reakce, jakoby vas Danu pristihla "pri cinu." :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
market - :-D :-D :-D som si neuvedomila, ze vy na koni vidite inak nase pasy :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si to vsimla uz vcera, ale zabudla som napisat.... ja som pevne rozhodnuta, ze si na MK vyplnim profil kompletne az v pokrocilejsom stadiu tehotenstva alebo po porode :-D nepotrebujem totiz Ip od uzivateliek priania typu: bodaj by si neotehotnela a pod.... ano, aj take "priania" som uz videla... fuha, to je sila s tymi alb.... idem teda tu staznost co najskor doriesil... domi, ta tema bola vymazana po niekolkodnovych dotahovackach e-mailom, nemali sme uz nanho nervy....
Odpovedať
A jo vlastne, ty chodis z MS :-) To pak jo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
market tu reakciu opisala presne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jezis jani, to ma ani nenapadlo s tymi udajmi =-) lebo take priania by som nerada dostala :-( asi si to dam normalne prec... aha ok, lebo som pozerala, ze ci nemam daku chybu zase alebo tak...dik market - ale obcas zvyknem aj z kona nakukat, sa tam presusam cely den :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale baby nooo ...sak uz si zo mna nerobte tolko srandu :-D :-p
Odpovedať
Jani, to byl taky jeden z duvodu, proc jsem si to nastavila v pasu az nedavno :-N Obcas mi napsaly nejake "dobracky" (matyskova, gerdusha), ze jsem zatrpkla, neplodna a ze jestli se nekdy nedejboze dockam, ze to dite bude chudak 8-( Domi, prestavam si delat srandu, zub prichazi k sobe :-N
Odpovedať
Profilova fotka
market - to boli jake hnusne mrchy, lebo inak ich ani nazvat neviem, toto uz hranici so zdravym rozumom taketo priania ]-( fuu...tak si tu srandu kludne rob, len nech ta ten zub necha na pokoji :-N
Odpovedať
Profilova fotka
market to je fakt hnusne taketo nieco napisat, ja keby som nenavidela hocikoho akokolvek nikdy by som taketo nieco nenapisala |-|
Odpovedať
Profilova fotka
ved to, ze niektore su strasne.... ved aj krista vcera pisala ako jej jedna priala aby mala otrasny porod |-| trochu od veci, ale: Golej furt upozornuje na kontaktne udaje v svadobnych albumoch (hlavne fotografov).... no a dnes som si pozerala tento fotoblog: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/b... a pri kazdom odporucani na dodavatela sluzieb bolo tel. cislo... tak som to vymazala.... pozrela som sa blizsie na fotku uzivatelky a zistila, ze to je Golejova :-D
Odpovedať
Matyskovou z duse nesnasim. Ona holkam z idiopaticke diskuze (kdysi vc. me) posilala takove mile ip jako "mely byste se radsi smirit s bezdetnosti, ne kazdemu je dano, nez odcerpavat penize ze zdr. pojisteni" 8-( A Gerdusha mi to napsala pote, co stejne tema zalozila v sekci Snazilky i Tehotenstvi (pry aby ji odpovedelo vic lidi). Proste jen takova blbost.
Odpovedať
Profilova fotka
tu si spominala uz minule market.....je to uplne hnusne hnusne ....toto sa verejne nehovori, lebo nevies ci sa to neobrati proti tebe....proste sa to nehovori a bodka 8-( jani - k tym golejovcom, vies ako sa hovori lava ruka nevie co robi prava :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ale tak ja som ta nechcela nejako vystrasit alebo tak.... sorry |-| pisala som petrolejke - ona napisala aj tu staznost - nech vymaze tie popisy a povie to aj ostatnym babam, ze na odpovedi na staznost sa pracuje a ona sa zda byt celkom v poho, podakovala za upozornenie, ospravedlnila sa a odstranila to.... skoda, ze tak pokojne nereagovala aj slunicko200 |-| album sme jej skusali vratit, ale nejde to :-( niektore jej albumy ma google v pamati, no tento just nie.... iba nazov albumu som nasla, ale viac nie.... a skusali sme dnes s bobom okrem google ja bing od MS, ale to je uplne, ze zle, potom cinsky baidu, yahoo, netarchive.org - alebo tak nejak... a nikde nic.... ze fotky sa ulozene, ze mi moze dat 300 fotiek (3 albumy po 100 fotiek) a ja jej ho rucne vyskladam, ale popis je v haji :-S
Odpovedať
moment, tak tomu teď nerozumím - čí album jste se pokoušeli vrátit? slunicko200? vždyť je zablokovaná. a vždyť už sem ani nechce chodit.
Odpovedať
Profilova fotka
jani - neee, ale ked si to tak napisala,uvedomila som si, ze mas pravdu, lebo ja nechcem, aby mi niekto prial take strasne veci ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
hej, album slunicka.... vsetky pisali, ze sem nechcu chodit, vymazali si albumy, ale tak vcera si ich opat pridali.... sice aj s tym popisom stazovacim, ale ked popis vymazali, albumy si nechali.... tak mozno sa len predsa vratia :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ale ked sa na koni neukazujes, tak ti to pisat nebudu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
nooo jani, ale co neni moze byt ;-) :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?