Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi, tie su pekne, az na tu cervenu farbu :-) tu ja nemam moc v laske a nejde mi k pleti. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tieto mam na FB ;-) : http://www.amazon.co.uk/Laura-Ashley-...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D tak sak mne sa tiez len pacia, ale ci by som ich v tej cervenej aj zakupila to je vo hviezdach :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
a ake by si si kupila? take nenapadnejsie?
Odpovedať
Profilova fotka
noooo mozno aj take nejake modre by som brala...neviem musela by som si nejake vyskusat asi
Odpovedať
Profilova fotka
len kde? ja som pozerala v sobotu v avione a tam som nikde ziadne nevidela...
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm...no tak to netusim, ale predstavu aspon mam :-D
Odpovedať
V H&M meli minule jaro takove cernobile se vzorem krajky, jinak jsem v obchodech vzdycky vidivala jen ty obyc zelene nebo cerne. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
take obyc si mozem pozicat aj od ocina, ten ma tiez take pracovne cierne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute caute :-) dneska sa chystam cez obednu pauzu do palace( nak. centrum) potrebujem zohnat nejaky pekny topik...ideme o 2 tyzdne krstnemu na oslavu...mam uz jeden vyhliadnuty v new yorkeri, len si ho musim ist vyskusat a ja tak nerada v zime skusam veci :-S inak co je nove? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ake "palace" a "topik", ti dam, pekne po slovensky - do paláca po košieľku, bo inak ta pokuta neminie :-D inak, ako som dnes poranu pisala janocke a bobovi, rozhodla som sa nestresovat dalej seba a svoje dieta a najneskor dnom porodu (teda tak do dvoch-troch tyzdnov) skoncit s adminovanim. ak teda mate nejake tipy na adminov na MK.sk a na Mst.sk, sem s nimi ;-) lebo ja veru nemam... |-|
Odpovedať
Ikke, to jako fakt? Ani se ti ale nedivim, v posledni dobe je na konikovi takova husta atmosfera. Furt nejake stiznosti, hadky, osocovani... 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
magisterka terka otterka, jaaaaaj, ta tvoja ľubozvučná a spisovna slovencina.... aj to mi bude chybat ;-) skoda, ze aj ty koncis.... vsetci odchadzaju, ved z aktivnych adminov sme asi vsetky, kt. zacali s adminovanim v r. 2008.... donedavna som bola sluzobne najmladsi admin a pomaly budem najstarsi? :-o nemam ziadne tipy na adminov na strechu.... a na kona - iba ak by danu suhlasila, ze bude riesit aj zvady uzivatelov, odbocovanie od temy a bola by zapisana dolu v zozname.... nik iny mi nenapada.... i ked, pred par mes. prisla Ip od uzivatelky, ze by chcela adminovat konika... ale sa mi vidi, ze ceskeho....
Odpovedať
Profilova fotka
palace - sa vola to nakupne centrum :-p a ten topik mi teda odpusti :-D ikke - to fakt? rozumiem , ze je to o drzku, lebo niektore zenske su katastroficke, ale toto som necakala :-( ja tiez neviem o nikom takom co by som ho odporucila...
Odpovedať
Profilova fotka
no fakt... nechem skoncit ako sisstin a erikasadek - tristvrte dna nakonikovi a potom vypisovat temy o tom, ze moje dieta je nejake divne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak jasne, to je pravda..jaaaj taky super tim sme boli, teda aspon tak kratko, co som tu medzi vami :-(
Odpovedať
Profilova fotka
nedavno sa helenkasabinka tusim pytala na adminovanie, tak mozno si zatial ju nejako preklepnut... ? a treba novu krv, adminovanie fakt nie je "robota" na pol zivota ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ikke to mi je luto ze dalsia odchadza |-| Jani ja sa kludne hlasim oficialne myslim ze kona poznam dobre a ostatnym veciam sa doucim, cize ak bude zaujem aj z vasej strany daj info idem do toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej ta sa pytala...som na nu zabudla jaksik :-|
Odpovedať
Profilova fotka
a myslim, ze v ramci navstev stranok sa asi nezdrzim a budem ako emjee - oznacovat, ked uvidim nejake duply, zle inzeraty, hadky a pod. ;-) zvyk je zelezna kosela, tak snad takto trosku pomozem
Odpovedať
Profilova fotka
a este si zabudla na nasu oblubenkynu diddi.... ta je tiez 3/4 dna na koni a potom vzdycha ake to ma tazke s dvojickami, ze nema peniaze a pod..... keby si nasla daku pracu na doma alebo na par dni v tyzd., nemusela by tolko vzdychat.... ale tak to by potom nemohla byt tolko na koni :-D pred par dnami sme si pisali s Market na FB, ze erikasadek ma autistickeho syna, ze sa mu vobec nevenuje a keby bol modrykonik autista, ze by velke pokroky urcite robil... lebo tak autistickym detom sa treba neustale venovat, viac ako zdravym detom a ona teda asi povazuje konika za svoje dieta =-)
Odpovedať
Profilova fotka
a co sa tyka adminovania na streche by som mala jeden tip :-N nasa majka(ooo) by sa na to celkom hodila...dufam, ze ma za to nezbije :-D a na kona odporucam danu...sak ved aj tak tam uz dost veci riesi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
helenkasabinka sa hlasila ale sa mi vidi, ze ona by to chcela platene.... nie som si uz uplne ista.... helenkasabinka je ok, sem-tam sme si napisali Ip, lebo ona mala tiez ten isty problem s felicia1 a jej alter egami ako ja.... tiez jej verila, povazovala ju za jednu z normalnych uzivateliek a pri tom to bola strasnaaa svina danu, ak by si teda mala zaujem, tak to by bolo skvele ;-) domi vidis, to mi nenapadlo, ze majka sa potuluje po streche.... tak ked bude online zistim ci by bol zaujem
Odpovedať
Profilova fotka
no neviem ako to ta helenkasabinka mysli, mne pisala tu ip ....ja som jej hodila odkaz na tu temu kto vybera adminov ci ako sa to vola a viac mi nepisala :-| jasne sak za opytanie nic nedas...len jej nehovor, ze som to navrhla ja, lebo ma "zbije" alebo mozno nie :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi, ved ak nevymazes svoj prispevok, tak moze aj sama zistit, ze si ju ty navrhla :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jeziiiis pravda pravduca...som nejaka osprostena v poslednej dobe :-D :-N tak sak nist potom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jani ok ;-) ked budes mat cas hod mi do ip co a ako a nie je problem.
Odpovedať
Ahojky :-) Holky tohle na mě dneska vybafl FB (asi nebudu jediná tak se omlouvám jestli sem tenhle odkaz už někdo házel :-)): http://www.skeble.cz/na-ven/barevne-h... Ikke to mě mrzí, ale chápu, myslím si, že to taky jednou pověsím na hřebík až mě někdo nas... a odejdu úplně |-| Hlavně ať se máte s malinkým dobře a nic vám nechybí, mimochodem koukám 38tt ty jo, nějak dlouho jsem ti do profilu nekoukala a teď jsem z toho paf, držím palce k porodu x-) Jinak admin na střechu mě nenapadá nikdo, vůbec se tam nepohybuju, nevím kdo tam chodí, má přehled atd. :-o
Odpovedať
Profilova fotka
teri ahoooj - mne ziadny taky odkaz na fb neprisiel :-| ale tie gumaky su kraasne, normalne by som si ani vybrat nevedela :-x
Odpovedať
Domi bylo to na boku v reklamách :-D http://www.skeble.cz/na-ven/barevne-h... Mě se líbí třeba tyhle, sice ta růžová no nevím :-N ale nějaký stylový bych chtěla :-D http://www.skeble.cz/na-ven/barevne-h... nebo tyhle: http://www.skeble.cz/na-ven/barevne-h... Ty se mi líbí hodně. Sice ty ceny, manžel by mě asi zastřelil a už slyším mamku, že jsem dala za holínky tolik :-D A jak se dneska máte? Půlka týdne, už aby byl konec co :-o teda aspoň mě asi švihne, od pondělka každej den doktoři + lékárny, už mě to nebaví :-o :-S :-o
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?