Volna tema na vykecanie adminov po druhe / free discussion for admins

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
zakladam znovu tuto temu, bo sa nam opat stalo to, co bolo popisovane v teme "Pruuuuser" (ktora pozeram uz tiez neexistuje...) Nasu staru vykecavaciu temu som nasla na streche tusim v prestavbe bytu :-. :-x no a odtial sa sem spat neda dat... baby, bacha na to... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak su to moje krstniatka, tak kto by sa mal o nich starat ked nie krstna mama? :-D kedze ani moja sesterka nema surodencov, preto poziadala mna aby som bola krstnou mamou ich deti, ved uz od malicka sme si blizke, ako sestry.... a byvaju v rovnakej dedine ako my co je tiez velka vyhoda ;-) aku vybavicku myslis? pre deti? :-N =-) no jasne, sak stale pozeram detske veci, teraz je taky skvely vyber ze dovi dopo x-) x-) no bola tu asi cca pred par dnami,ze sa neciti nejako dobre a tak, ale potom som ju uz nevidela :-|
Odpovedať
Profilova fotka
jani - poslem pozvanku ;-)
Odpovedať
S tím nespaním dětí je to mazec, já to mám naopak než asi většina, jako miminka mi děti moc nespí a postupně k tomu dochází, teď mi spí Kristý jak kdy v rozsahu tak 40min. - 1h a prcek ještě nedávno spával párkrát 20min. přes den teď dá i hoďku v kuse :-) :-N :-D taky jsem za to vděčná víc ne :-D No jako do BA nebo Prahy bych autem nevjela, nevím kde jaká tramvaj má přednost atd. :-N u nás tramvaje nejsou, jen trolejbusy a autobusy a tam přednost platí klasicky :-D Domi jj myslela jsem věcičky pro děti jestli okukuješ, mě to stále baví s někým řešit, už mě žádný nákupy na miminka moc nečekaji :-( :-D asi bych se měla spíš radovat, tolik peněz, zrovna se nám min. týden povedlo prodat kočárek po Kristý tak jsem obratem objednala Lukymu větší autosedačku ať je to z krku :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Kristo dakujem ti , snad nebude pit mlieko az po skolu :-N Ja som ellu nekojila boli sme na um a mozno keby som ju este aj kojila tak by si pytala prso aj teraz :-N
Odpovedať
Profilova fotka
hej okukujem, takze kludne sa mozeme o tom porozpravat ;-) x-) tym ma nakazala uz milion -krat spominana sesterka, ta maniaci denne na mimibazari a pod. strankach...ved aj ona mi poradilu tu mikcu a tak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
uz som v skupine :-p Linda - neter - nema mat koho krstnych rodicov, lebo tak ani my, ani svagrinej sestra nie je zosobasena v kostole no a to je pruser... a tak Linda nie je pokrstena.... neviem ci som to tu spominala, ale svagrininej sestre sa pred par tyzd. narodil syn (dali mu podla mna super meno - Jonáš) a skusaju BKM a ze na 90% to funguje.... skoda, ze ziju az v Prahe, lebo by som sa vtirkla na navstevu, fakt ma zaujima ako to moze fungovat :-D kaju som ani ja dlho nevidela, asi je teda este chora....
Odpovedať
Profilova fotka
juj Jani ja by som bez auta v ba bola stratena navyknuta som na auto ze az, tesco mam peso mozno 2 minutky ale aj tam idem autom hoci idem len pre chleba, som strasne pohodlna v tomto auto vyuzivam na vsetko.A jazdim velmi rada i ked v ba je to fakt o nicom
Odpovedať
Danu to ale fakt slyším prvně, vždycky se říká jak jsou děti na UM spokojený a spí celou noc a vidíš to opak je pravdou co =-) já kdybych jí to kojení tenkrát neutnula tak si ze mě taky udělala otroka, budila se co hodinu aby si podudlala :-p no rozmazlená byla pěkně a to teď dělá synátor :-N akorát že tomu nevíme jak v tom zabránit, přijde mi malej na "vyřvávání" a zase by budil Kristý, takovej kolotoč šílenej :-N Jj já taky maniačím a to nechci vidět jak by to dopadlo kdybych mohla utrácet hodně, zatím nemůžu, musíme šetřit a počítat atd. :-D tak to je asi na jednu stranu i dobře :-D Janocka tak to je super, BKM jsem chtěla taky zkoušet, ale to nešlo a s malým na to jaksi neni čas, Kristý hodně řvala, řve prakticky dodneška tam nešlo odlišit: "mám hlad, vymýšlím si, budu kakat" :-N Jani a co jste nakonec koupili té holčičce jak jsem ti házela ty hračky? :-) Holky pro dnešek už tu asi nebudu, malá se mi budí tak hezký den, ráda jsem pokecala x-)
Odpovedať
Danu ty jsi jako můj manžel, autem do krámu naproti :-D ale teď hodně bere Kristý sebou že se projdou, tak chodí s kočárkem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teri - tak sa maj pekne.... aj ja dakujem za pokec x-) x-)
Odpovedať
Ha, uz jsem v gumakove skupine tez :-D Jani, preimplantacni diagnostika embryii znamena, ze vybranymi spermiemi oplodni vajicka, udelaji prodlouzenou kultivaci (= nechaji se treba 3 dny, aby se pekne naryhovaly zygoty, preslo to pres ty ruzne faze az k morulam - vicebunecne uskupeni) a z tech, co to preziji, vsechny vysetri a zavedou jen ta zdrava. Dela se to treba v pripade, kdyz je v nektere rodine nejaka geneticka vada, napriklad prenosna po zenske linii, ale trpi tim chlapi, napr. hemofilie. To se vyberou zenska embrya a zavedou. V Nemecku je tohle vsecko zakazane. Jakakoli selekce embryi (to je vybrani tech nejlepsich embryii k transferu), darovani vajicek, preimplantacni diagnostika atd. jsou pry proti prirode. Navic IVF v Nemecku stoji takovy prachy, ze na to vsichni jezdi do Rakouska, do Francie nebo do CR 8-( Teri, to jsem ani nevedela, zes bourala. To je drsny. My chcem tedka prodavat naseho focuse a koupit nejakyho kombika. Takze jak jsem nikdy vyklepana nebyla, ted jsem, jelikoz se bojim, abych ho nekde nerozstrelila - abychom ho mohli prodat jeste za nejake penize nebo na protiucet. Nicmene nam v centru mesta zabrali cele zachytne parkoviste a budou tam stavet jakousi mestskou halu. Tudiz radsi jezdim na kontroly k Dr. busem, protoze ubyly asi 2/3 vsech parkovacich mist a pribylo tech otresnych hlidek, co nechavaji listecky za steracem... poukazka pro poradkovy urad v hodnote 15€ :-N
Odpovedať
Profilova fotka
krista to urcite ked bola mensia jedavali sme skoro kazde 3 hodky akoby bola kojena :-p to bol des :-S Luky je este maly tak len ho nechaj pekne si dudlat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Linde sme kupili taku srandu na tlacenie... ze ked bude behat, moze to tlacit pred sebou a drzat sa toho... a zatial ked moc nebeha, tak sa to zlozi a su tam take vseliake gulicky, tak s tym sa hra ako besna.... a potom sme jej kupili este daku hracku, no neviem uz presne aku =-) ale potesila sa.... ja sa BKM bojim, lebo tak mat pocikany a pokakany byt, po tom netuzim :-D ale ked sa to uz dieta nauci, musi to byt super, ze po par mes. je dieta uplne bez plienky a nepocikava, nepokakava sa do gati....
Odpovedať
Profilova fotka
u nas drahy chodi radsej peso alebo busom len ja som ta "pohodlna" ale zase ked mam stale auto tak som si uz zvykla.
Odpovedať
Profilova fotka
danu - presne ked si clovek zvykne na daco tazko sa mu odvyka ;-) mojej svagrinej sa pokazilo auto a musela ist rano busom...to ste mali vidiet...chuda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tiez zvykla, ze vacsinou chodim do prace a z prace autom, ale ked nejdem, tak pohoda, kedze mi to trva MHD max. 7 min. :-p ked som robila v meste, to bolo horsie, to som vzdy uz predchadzajuci vecer stresovala, ze pojdem do roboty hodinu - zapchy + vacsia vzdialenost..... a ist busom na dlhsiu vzdialenost - napr. k nasim alebo k svokrovcom, tak na to sa vzdy pripravujem psychicky uz tyzden dopredu a radsej si hned kupim aj listok cez net, lebo tak nebudem ako taka oná stat pol hod. pred odchodom busu a stepovat ci sa vopcham alebo nie... takto mi staci s vyplazenym jazykom dobehnut pol min. pred odchodom.... ale tak chvalabohu sa nestava casto, ze musim ist busom, zo 3x za rok, ale staci mi :-D :-D a vlaky mi smrdia, tak tymi nechodim :p ale inak vobec nie som fajnova
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jani - ja som raz zazila, ako si isla busom domov k vasim tusim :-D ale to si mala este cas ist aj do bankomatu :-p a ocuj ty to mas do robotky tak blizko? som myslela, ze asmira je dakde v centre =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
domi to ked mne sa pokazilo tak som nahovorila kolegynu z roboty tiez byva kusok odo mna aby ma odviezla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
danu - sikovna :-D ona tusim tiez nakoniec nesla busom, musela ist taxikom lebo vtedy zrovna tak snezilo a asi 1,5 hodky cakala na bus a ziadny neprisiel tak vzala taxik a hajde do BA :-D a domov tusim tiez niekoho nahovorila aby ju odviezol :-o
Odpovedať
Profilova fotka
domov som uz isla mojim autom, mam jeden servis kde chodim a tam sa vzdy dohodnem tak hned v ten den mam auto, cize dalsi kolega ma odviezol pre auto a isla som s nim :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ano domi, to bol jeden z tych par razov, co som isla busom... to som sla k svokrovcom, draheho som poslala uz v piatok, ze sak ja po stretku dojdem... to bola vynimka, ze som nesla z domu, preto som este v bankomate bola, na zastavke cakala, .tyzden citala.... ale inokedy fakt volam taxik a poviem: na stanicu, co najrychlejsie :-D moj rekord je, ked som na ŽST petrzalka prisla za asi 6min... neviem sice ako, ale podarilo sa.... som len taxikarovi: ŽST petrzalka, co najrychlejsou, co najkratsou cestou.. a on ze kaaam? a ja: no žst petrzalka... nechapal, tak som musela povedat: železnicna stanica petrzalka... boooze :-D :-D asmira je na mierovej v prievoze, takze blizko to mam - 4 zastavky MHD..... keby bola v centre, nemohla by som si dovolit chodit do roboty 9:10 z domu :-p a v centre je aj najomne ine.... to by musela byt firma aspon na nule aby boli kanc. v centre.... danu a ty robis kde? v akej casti BA?
Odpovedať
Profilova fotka
jani - toho taxikara si viem zivo predstavit :-D no ja neviem preco som bola v tom, ze chodis dakde do centra :-N :-D ...to mas super potom, mne hned bolo blbe, ze ako mozes byt tak rychlo z domu v robote :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jani robim pod Hlavnou stanicou
Odpovedať
Profilova fotka
tak to mas cestou z biskupic asi dost zapch... nie? lebo tak biskupice byvaju rano zapchate (ja chodim o 9 z domu, tak to je uz v poho, ale okolo 8 to byva des), Sancova tiez byva zapchata.... a ked zlyha auto, ide ti tam aj MHD priamo :-p domi, robila som v centre takmer 3r. - najskor na Safku, potom nam. L. Stura a dochadzala som tam z roznych kutov... najskor z Noveho Mesta (pri Palme som u kamosky byvala), z Petrze, z Dlhacov, z Kramarov, z Biskupic.... a najlepsie sa mi do centra chodilo z Dlhacov, elektricka nemala ziadne zapchy, bez prestupov to islo.... a z Kramarov a Biskupic to bolo rovnako o hubu :-D preto je teraz super robit blizko....
Odpovedať
Profilova fotka
hej jani , z dlhacov sa cestuje do centra najlepsie, sak kamoska tam byva a hovori, ze eliny nesklamu...teda ak sa nieco nepototo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tu vyhodu ze tiez necestujem do roboty MHD, bud idem rano autom, alebo pripadne busom a to len prejdem cez elek. zastavku a som v robote a domov zase len vybehnem na nadchod a som na zastavke :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte z postele. Sme marodi. Matko je chory a ja som si dnes v Limbachu ruku pototo. A mozno som si ju opravila. Bolo tam strasne vela snehu a zladovatele cesty a ako sme sa isli so Samkom prejst, tak som trtla. Ruka spravila puk a co som mala ist s nou k chirurgovi, tak asi uz nebude treba, lebo uz tam ta sranda nieje...
Odpovedať
Profilova fotka
maji cau, to vazne? uz nemas ten hrbolcek na ruke? =-) no aspon nejake pozitivum, inak ti nic nie je?
Odpovedať
Profilova fotka
Vsetko ok, len boli to jak svincucha, ale zlomene to nieje.
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu...a si s tym bola aj u lekara? teraz su tie cesty v strasnom stave, som isla domov jak pokakana, lebo sa to smyka jak fras
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?